Şimdi Ara

Hepsiburada.com REZALETİ --- SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
5
Favori
40.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede çözüme kavuşur. Diğer arkadaşların dediği gibi alışveriş yaparken daha çok hepsiburada satıcı ünvanına dikkat etmemiz gerekecek.
  • Hepsiburada’dan alisveris yapmamaniz gerektigini hala ogrenememisseniz suc sizde. Satici kim olursa olsun hepsiburada isin icindeyse basiniz dertte demektir. Gecen cuma siparis verdigim urun istanbul ici hala elime ulasmadi. satici gec kargoladi sonrasinda da Aras kargo rezilligi ve kim mağdur? Tabiki biz son kullanicilar. Buraya yaziyorum bir urun 400₺ indirimde dahi olsa bu saatten sonra hepsiburada uzerinden alisveris yapmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam durum cidden sinir bozucu, inşallah en kısa sürede paranı geri alırsın

• Hepsiburada bitti lanet olsun onlara

• KARGO dedinmi iki kere düşüneceksin, özelikle elektronik eşyayı bayilerden almanızı tavsiye ediyorum.biraz daha pahalı olabilir ama böyle durumlarla karşılaşmayacaksınız.kesinlikle.
  • Bende hepsiburada üstünden samsung marka televizyon aldım, satıcı hangisiydi şuan hatırlayamadım fakat insan geriliyor. Çünkü bizim ülkede herkes ürünü satana kadar melek sonra şeytana dönüşüyor. Sanki sen dolandırmak için ürünü almışsın gibi davranıyor.

Allah'tan benim ürün sıkıntısız geldi ve hala kullanıyorum. Mağaza ve HB arasında 700 800 tl fark olunca insan bu tarz riskleri göze alıyor.

Geçmiş olsun hocam umarım en kısa zamanda çözümlenir
  • Gün gelip sorunun çözüldüğü vakit, şu belgeyi alan yere gidip bi konuşmak lazım yüzyüze. Sizde bi emanetim var demek lazım.

• Öncelikle geçmiş olsun. Tüketici hakem heyetine başvurun ayıplı mal satmaktan, asliye sulh ceza hakimliğine intikal edilir. Elinizdeki belgeler ve şifai bir dilekçe ile hakem heyetine başvurun. Mahkeme en az 3 ay içinde sonuçlanır. Mahkeme kararı sizin haklı olduğunuz yönünde verirse iki seçenek sunacak, sıfır ürünün tarafınıza verilmesine, şayet davacı taraf yani siz ürünü kabul etmez iseniz, ikinci seçenek de kararın içindedir yani ürün ücretinin size iade edilmesine dair bir kararın nüshası size gelir bir nüshası hakem heyetine bir nüshası ise satıcıya gider. Kararda satıcının size ücret ödenmediği takdirde belirli bir süre sonra, ücretin iki katını talep etmeye hakkınız vardır.

• Hepsiburada ne zaman dükkan modeline geçti kalite bozuldu. Yıllardır herşeyi bu siteden alırım bir sıkıntı görmedim. Dükkan modeline geçtiklerinden beri 2 iadem oldu.Gelen firmaların kontrolünüde yapmıyorlar. Zaten satış için de golden sacks firmasına başvurmuşlar. Amazon gelecek ya değeri düşmeden satalım diyorlar. Bence amazon da alır . Hepsiburada da dan ürün alacaklara önerim diğer satıcılardan değil satıcı hepsiburada olan ürünleri alsınlar . Sorun olmuyor onlarda

• Hepsiburada, musteriyi hice saymanin bedelini odemeli. Bir daha elimden geldikce alisveris yapmam hepsiburada'dan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de zamanında 400 liraya aldığım 40gb corsair ssd daha 2. Ayında kendi kendine bozuldu. Söğütözü Vatan'dan almıştım. Vatan ile garantiye gönderdim. Servis elinde üründen olmadığı için para iadesi diye açık açık yazı gönderdi. Vatan'dan elaman hediye çeki teklif etti. Kabul etmedim. Sonra ödeme şekline göre geri ödenir dedi. Banka matik kartı ile ödeme yapılınca 15 günde hesabınızda olur dedi. Tam 5 ay her gün Vatan söğütözü şubesine gittim. Allahtan Başkent Üniversitesinde okuyordum o dönem ve servisleri tam önünden geçiyordu. Hem Ankara'ya yemek yemeye gidiyordum hem de gitmişken Vatan Söğütözü'ne uğramış oluyordum. Ez cümle tam 5 ay sonra paramı geri alabildim. Aradan yaklaşık 10 yıl geçti geçecek. Daha da kapısına gitmem.

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Kardesim hepsiburada adamin sikayetlerini hice saymis, sen diyorsun ki saticisi hepsiburada olursa al. Kimi kime sikayet edeceksin bir sikinti olursa? Hem insanlar yazmis saticisi hb olunca da hatalar oluyor. Tepki gostercegin yerde bos yapiyorsun. Ne umursamaz insanlarsiniz ben anlamadim ki

• Destekliyorum. Asla hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin. Ticari dünyamızı şark kurnazlığı yapan düşüncesizlere bırakmayalım. Hiç kimseyi kendi derdiyle baş başa bırakmayalım. Birlik olmaktan güç doğar.

• Eğer anlatılanlar doğru ise Technoplus denilen şirket SAHTEKARLIK dan yargılanabilir. Servis raporunu alıp ürünü geri göndermek nasıl bir şerefsizliktir?

• Ürün ve satıcı bu beyler.

Şimdi burada satıcıyla nasıl temasa geçiliyor söyleyin de şuna bi ana avrat söveyim.

• Çok geçmiş olsun. Ben bu satıcılardan servislerden neler çektim anlatsam zamanım yetmez. Maalesef ülkemizde işler böyle işliyor keşke beklemeden tüketici hakem heyetine başvursaydınız olumsuz karar çıkma ihtimali yok paranızı geri alırdınız vermezlerse icra ile söke söke alırdınız. Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Kardesim hepsiburada adamin sikayetlerini hice saymis, sen diyorsun ki saticisi hepsiburada olursa al. Kimi kime sikayet edeceksin bir sikinti olursa? Hem insanlar yazmis saticisi hb olunca da hatalar oluyor. Tepki gostercegin yerde bos yapiyorsun. Ne umursamaz insanlarsiniz ben anlamadim ki

Kardeş ben satıcı hepsiburada olunca sorun yaşamadım diyorum. Sorun yaşayan sorun yaşadım der yaşamayan yaşamadım der . Yalan mı söyleyeyim ? Çamur mu atayım ? Ben dükkan modelinden şikayetçiyim sorunu bu modele geçince farklı satıcılardan alışveriş yapınca yaşadım . Hepsiburada ile 2 aydır satıcı hepsiburada olan 3 ürün aldım( mutfak eşyası) sorun olmadı . Anladın inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostScreen

Benim de zamanında 400 liraya aldığım 40gb corsair ssd daha 2. Ayında kendi kendine bozuldu. Söğütözü Vatan'dan almıştım. Vatan ile garantiye gönderdim. Servis elinde üründen olmadığı için para iadesi diye açık açık yazı gönderdi. Vatan'dan elaman hediye çeki teklif etti. Kabul etmedim. Sonra ödeme şekline göre geri ödenir dedi. Banka matik kartı ile ödeme yapılınca 15 günde hesabınızda olur dedi. Tam 5 ay her gün Vatan söğütözü şubesine gittim. Allahtan Başkent Üniversitesinde okuyordum o dönem ve servisleri tam önünden geçiyordu. Hem Ankara'ya yemek yemeye gidiyordum hem de gitmişken Vatan Söğütözü'ne uğramış oluyordum. Ez cümle tam 5 ay sonra paramı geri alabildim. Aradan yaklaşık 10 yıl geçti geçecek. Daha da kapısına gitmem.

Valla vatanda hemen her şey olduğu ve o cihazlara da ihtiyacım olduğundan hediye çekini kabul etmiştim. Para iadesi konusu sıkıntılı demekki. Bilmeden iyi bir iş yapmış olduğum ortada...

• quote:

Orijinalden alıntı: kamınbeybi

Ürün ve satıcı bu beyler.

Şimdi burada satıcıyla nasıl temasa geçiliyor söyleyin de şuna bi ana avrat söveyim.

Zaten sitede de kullanıcılar puan vermiş 8.0 görünüyor. Buda kötü bir puan, 9.0 9.8 arası olanlardan alışveriş yapmak lazım.

• Yani bu firmaların hepsi aynı maalesef. Al birini vur ötekine hesabı tamamen.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.