Şimdi Ara

Hepsiburada.com REZALETİ --- SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
5
Favori
40.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SöZ konusu hb olunca tüm olana bitene şaşırdık mı?

Tabiikiii haaayırrrrrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilcrs kullanıcısına yanıt
    Hocam internet üzerinden başvuru yaptım, haftaiçi de tekrar gidip yazışmaları vs gösterip bilgi edineceğim... umarım işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: FLowme131

quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

teknoplus mı kırık gönderdi yoksa kargo mu kırdı nasıl anlaşılacak

Orasını bilmiyorum ama technoplus iadeyi kabul etti.

Donanımhaber ve sosyal medya yansımaları sayesinde çözüldü bu iş . Yoksa technoplus hala insanları sövüşlenecek koyun olarak gören bir firma

Allah bilir hala müşterilere kırık tv yolluyor , bundan da zevk aldıklarını düşünüyorum

• malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Ucaklarda 200 tl lik valizi patlatiyorlar buda birseymi

Donlar ellerinde anons yapiyorlar;)

• quote:

Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

Ucaklarda 200 tl lik valizi patlatiyorlar buda birseymi

Donlar ellerinde anons yapiyorlar;)

Bu 1 değil 5 değil kaçtır böyle :) haram olsun diyorum kim yapıyorsa daha da birşey gelmiyor elden.

• Danışıklı dövüş yersen :) donanım haber olmasaydı zor çözülürdü senin iş, ancak hakem heyeti ile cozerdin...

• Herkese çay beyler.
  • Sorun çözüldü hepsiburadayı öneriyor musun konu sahibi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FLowme131 kullanıcısına yanıt
    hepsiburada satılmak üzere yabancı bir firmaya anlaşılan bu sebepten ötürü çalışanlar çoktan su koyuvermiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maczone

Hepsiburada sitesi N11, GG gibi oldu satıcıların hepsiburada ile bir bağı yok bu sebeple satıcı ünvanı Hepsiburada olmayanlardan alışveriş yapılmasını önermiyorum.

Geçmiş olsun konunun üstlerde kalabilmesi için bende zaman zaman mesaj atacağım. İnşallah paranıza en kısa sürede geri kavuşursunuz.

Hiiiiiç merak etmeyin.

Satıcısı Hepsiburada olan ürünlerde de benzer sorun yaşanıyor. Bizzat Xiaomi cep telefonu alırken yaşadık.

Halk, devlet tarafından "amaaaaan, onlar kendi yağlarında kavrulurlar" şeklinde sahipsiz bırakıldığı sürece yerli holdingler vatandaşa bu şekilde davranmaya devam edecek.

Amazon'da böyle bir olay yaşansa şirket hisseleri düşer.
    Allah gavurlardan razı olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Febr -- 7 Ekim 2017; 10:49:3 >
  • Sanki konunun seyri bir anda değişmiş Hepsiburada kötülenmeye başlamış. Olay Burada büyüyünce firma arkadaşı arayıp gönlünü bir şekilde almışta bizi öv, hepsiburadaya yık olayı gibi bir durum söz konusu burada 180 derece dönüş var. Firma senin numaranı nasıl bulanamıyor kargo gönderirken ve senden iade kargosu geldiğinde telefon numaran zaten onların eline geçmiş olacak.

• sizin şansınıza işini düzgün yapmayan çalışan denk gelmiş benimde iadem oldu iade direk hesabıma geçti 3-4 günde ürün kırık gelmişti benimde

• SelimErkan kullanıcısına yanıt
    Sen olsan sende paranı kurtarırken gider ayak terso yapmazsın. Ben de yapmam. Ki buna gerek de yok zaten herkes anladı teknoplus mı ne haltsa bu firmadan uzak durulması gerektiğini. Bu konuyu şimdi görmeyenler bile yarın teknoplus güvenilir mi diye googleladığında vazgeçecekler alışveriş yapmaktan. TABİ ADMİNLER GÜNDEMDEN DÜŞÜNCE KONUYU KALDIRMAZSA.

hepsiburadada yayınlanmayan biçok ürün yorumumu burada paylaştım. insanlar alacağı ürünü araştırırken gerçek bir yorumla karşılaşsın, Hbdanın hediye çekleriyle şişirdiği yorumlara kanmasın deyü. Ama her seferinde kaldırıldı.

• Hb ya kargo gelmedi diye mesaj attim 4 gun sonra kargo geldi.Ondan iki gun sonrada sikayetinizle ilgili surec devam etmektedir mesaji geldi. Adamlarin birbirlerinden haberi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SelimErkan

Sanki konunun seyri bir anda değişmiş Hepsiburada kötülenmeye başlamış. Olay Burada büyüyünce firma arkadaşı arayıp gönlünü bir şekilde almışta bizi öv, hepsiburadaya yık olayı gibi bir durum söz konusu burada 180 derece dönüş var. Firma senin numaranı nasıl bulanamıyor kargo gönderirken ve senden iade kargosu geldiğinde telefon numaran zaten onların eline geçmiş olacak.

Hocam tam olarak öyle değil, benim takıldığım nokta 2 mail atmama, 3-4 kere telefon ile çağrı merkezlerini aramama rağmen satıcı ile iletişime geçmemiş olmaları, en azından satıcıya internet üzerinden belgeleri gönderince halletti sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Buraya konu acmasaydin ve uyelerde konuyu ustte tutmasaydi zor çözülürdü...

Kesinlikle katılıyorum hocam.
  • Geçmiş olsun
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Valiz konusuna çözüm buldum streçle komple kat kat sariyorum sadece tekerlek ve tutatamak acikta kaliyo

• Konuyu okuyunca anilarim depresti. Benimki de soyle vakti zamaninda teknosa grubuna ait kliksadan lg led tv aldim ve olasi sorunlar icin servisin acmasini bekledim haftasonu geldi servis kutuyu acti ve surpriz sifir kutudan cikan tv nin panelde 2 cm sol ust koseden asagiya dogru cizik lg servisi goturdu 1 hafta kaldi serviste degisim raporu cikti. Bende gerekli evraklarla kliksanin gebzedeki iade adresine gonderdim ha birde geri gonderirken ucreti ben karsilayacakmisim hemen sozlesmedeki ilgili satiri yapistirinca tamam alici odemeli gonderine donustu olay. Daha bitmedi ups kargo idi yanlis hatirlamiyorsam teslim ettigine dair mesaji gonderdi bende kliksa mh yazisiyorum adamlarin cagri merkezide yok online yazisma hersey bende yazdim cizik tv gonderdim teslim alinmis iade deponuzda tv. Tamam biz teyit alalim donus yapalim dedim tamam. 2-3 saat sonra gelen mesaj TV NIZ TARAFIMIZA ULASMAMIS DEPOMUZDAKI SORGULAMADA URUN BILGISINE ULASAMADIK. Bende artik salterler atti dedim siz ne tur manyaklarsiniz 42 inc koca tv yi gonderiyorum kaybediyosunuz. Ups kargodan teslim alan kisi xxxxxx dir diye yazdim. Gelen mesaj tamam tv yi bulduk aksesuarlar evraklarin tamam mi kontrolunu saglayalim. Bende yildiz tilbeden ben senin var ya iyi gider diye gecirdim icimden :))))) 12 taksit almistim taksit 12 taksit iade ettiler. Lanet gelsin dedim gittim ramazan ayiydi unutmuyorum magazanin onunden lg servisini aradim iftara kadar gelirsen tv aliyorum tamam geliriz dedi alsim attim taksiye aksam iftardan oncede dedigi gibi gelip montaji yaptilar oldu bitti. Benimde anim bu sekilde en iyisi boyle seyleri magazadan almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 7 Ekim 2017; 21:6:24 >

• Atlıyorsun ama ''Teknoplus da tutanağı alıp, tutanak yok gelmedi'' demiş . İyi numara valla yersen hesabı

Hepsiburada'dan hiç sorun yaşamadım ama böyle saçma sapan bir durum yaşanıyorsa benim için bitmiştir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.