Şimdi Ara

Hepsiburada.com REZALETİ --- SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
5
Favori
40.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlike böyle durumlarda dh ye yazılmalı bende en parada dolandırılmıştım buraya yazdım jet hızıyla çözdüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 8 Ekim 2017; 10:6:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo sırasında veya onların çalışanları kontrol ederken kaybolmuş olabileceğini söylediler

Bu kadar açık seçik yalan bu kadar kolay söylenmez arkadaş

Ben cüzi bir şey alırken bile Internetten endişe duyuyorum da binlerce liralık elektronik eşya almak...

• Geçen yıl bende HB den cep telefonu almıştım. Adamlar bana, içinde başkasına ait fotograflar bulunan bir telefon göndermişler. Sifir felefon diye kullanilmis cihazi bana kakaladilar. Hemde satıcı HB. Yani diğer satıcılar değil. HB artık eski HB değil. İlgi alaka, dürüstlük yok. Bunlarin ticaret yapma yetkisini ellerinden almak lazım.

• internetin, sosyal mecraların gücü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbes

Geçen yıl bende HB den cep telefonu almıştım. Adamlar bana, içinde başkasına ait fotograflar bulunan bir telefon göndermişler. Sifir felefon diye kullanilmis cihazi bana kakaladilar. Hemde satıcı HB. Yani diğer satıcılar değil. HB artık eski HB değil. İlgi alaka, dürüstlük yok. Bunlarin ticaret yapma yetkisini ellerinden almak lazım.

Zaten satılıyorlar sıkıntı olmaz heralde.

• Hepsiburada.com'dan geçen gün PS4 aldım ürün teslim edilene kadar kargo bilgisi girmediler bende kargoya verilmedi diye evde değildim ben evde yokken getirmişler kargoyu geri döndü falan. Mümkün olduğunca alışveriş yapmayın bu aralar rezalet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HB den satıcısı HB olan aldığım ürünler için yorum yazıyorum ama yorumlarımı yayınlamıyorlar. Bir değil iki değil kaç tane olumsuz yorumum yayınlanmadı. İşte böyle delikanlı bir firmadır kendileri. Türk sitelerinden olabildiğince alışveriş yapmıyorum.
  • evet en ufak eleştirel bir yorum yazsanız yayınlamıyorlar ,alenen müşterilerin fikirlerinin öğrenilmesi engelleniyor
  • Umarım reklam değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten yapılan yorumlarda çoğunlukla ürün hakkında değil de site hakkında oluyor, yok hb şöyle iyi getirdi, yok hb teşekkür ederim, fake yorumlar..

• HB üzerinde satış yapan büyük bir firmanın muhasebecisiyim gerçekten Ba Bs beyannameleri için müşteriye tc kimlik vergi no sormamız lazım müşterinin numarasını vermiyorlar çok kötü bi sistemi var. N11 bu konuda tek geçerim mükemmel.

• Boşuna uğraşmışsınız o kadar en güzeli tüketici hakem heyetine gitmekti ilk çabalamadan sonra bırakın siz onlarla değil onlar tüketici hakem heyeti ile uğraşsın müstahak bunlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz1806

Zaten yapılan yorumlarda çoğunlukla ürün hakkında değil de site hakkında oluyor, yok hb şöyle iyi getirdi, yok hb teşekkür ederim, fake yorumlar..

Yorumlarda siteyi övmeyince yorumu yayınlamıyor hb ve mağazayı da fazla eleştirmemek gerek yine yayınlamıyor

• Hızlı teslimat yazıyorlar 2 hafta olacak ürün yok.

• Ürün alıp evinize gelene kadar sorun yok genelde ama herhangi bir iade olayinda işkence çektiriyor Hepsiburada.Kesinlikle beyaz eşya TV gibi şeyler almanızı tavsiye etmem benide mağdur ettiler çamaşır makinesini tam 1 ayda iade ettiler lanet bir kargo şirketiyle çalışıyorlar sizinde bildiğiniz gibi Horoz Lojistik !

• hepsibuarada resmen pişmanlıktır. çocuğum için kırtasiye malzemesi aldım okullar açılmadan önce 76 parça falan yarısı hepsiburada teminli dğer yarısı kalemlik adlı mağazadan. kalemlik adlı mağazadan olan ürünler hemen teslim edildi sorun yok. hepsiburadanın teslim edeceğ ürünler bir türlü gelmedi. yarısı grldi diğer yarısını temin edemyoruz diye parasını iade etmişler. tabi bu süreç tam kırk(40) gün sürdü. gel sen burdan bir daha alışveriş yap. gelmeyen ürünlerin hepsni yek tek bulunduğum yerden faiş fiyata aldım mecburen. hepsiburada = pişmanlıktır.

• Olan hepsi burada ya oldu :) ama hakli sorun yasamak isteyeceğiniz en son firma sorun çözememe de üstleri ne yok

• HB dan 6 ay önce koşu bandı almıstım. Satıcı HB idi. İlanda kondisyon bisikleti hediye yazıyordu. Neyse k. bandını sipariş ettim 5 gün sonra geldi birde ne göreyim kondisyon bisikleti yok. Ticket attım 10 günlük yazışmanın ardından anca zahmet edip gönderdiler bisikleti. Yorumlar zaten fake. Yetmiyor bizlerin yorumlarını da yayınlamıyorlar. Birkaç yıl öncesine kadar böyle değildi. Son zamanlarda iyice rezalet oldular
  • Timaş yayınlarının 2 kitabı 165 liradan hepsiburada’da satılıktı piyasada baksanız D&R gibi sitelerden 250 liralık 2 kitap 165’e gayet makul geldi.

Perşembe günü sipariş geçtim bugün saat 3’te mesaj geldi kitapları tedarikçiden tedarik edemiyoruz isterseniz iade alın istereniz 165 liralık ürün alın diye bende karta iade istedim iade gerçekleşti.

Akşam 6’da ise mail geldi bu tedarik sorunu mesajı sistemsel bir hatadır öyle bir şey yok diye ama iş işten geçti

• Servisten önce paketi açsaydın ayvayı yemiştin

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.