Şimdi Ara

Hepsiburada'da Seçili MSI ürünlerinde 20 Aralık 23:59 'a kadar KDV kadar indirim fırsatı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçili MSI ürünlerinde KDV kadar indirim fırsatı 20 Aralık 23:59 'a kadar sizleri bekliyor.
    www.hepsiburada.com
    MSI Bilgisayarlar ve Fiyatları - Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/msi/bilgisayarlar-c-2147483646?filtreler=satici:Hepsiburada

Hepsiburada'da Seçili MSI ürünlerinde 20 Aralık 23:59 'a kadar KDV kadar indirim fırsatı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Stoklarda b540 tomahawk max yok. Piyasaya tekrar girmeyecek mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlığa MSI urunlerinde yazmak çok mu zor ?
    Bence değil daha çok tık almak adına yapmayın lütfen !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık açıklayıcı olsa iyi olurdu. Neyin kdv indirimi? Bilgisayar, araç, tv?
  • HB'de KDV indirimi var da fiyatlar niye kazık gibi onu anlamadım. R5 1600'e 1200 küsür yazdıklarını görünce hemen çıktım. i5 9400F'e baktım ona da 1400 küsür fiyat yazmışlar. Dolar 10 kuruş çıksa fiyatlara 400 TL zam geliyor anlamadım.
  • İndirimli fiyatlara bak ...

• MSI ya özel değil bilgisayar ürünleri için genel KDV indirimi var.

Dün akşamdan beri var televizyonda reklamı vardı.

Fiyatlara bakıp gördükten sonra zahmet edip kimse konusunu açmaya gerek duymadı zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -YLCN kullanıcısına yanıt
    vrmler sorunluydu sanırım onun çok ısınıyordu

gb aorus pro var bende memnunum
  • 22 Kasımdaki siparişimi hala teslim etmediler. İşini doğru yapsınlar önce!!!!!!!!!!!
  • bindirimli indirimin bitmesi lazım artık .oku çıktı

• MSI Rx 580 indirimsiz fiyatı 2.318 tl imiş , Hepsiburada %19 indirim yapmış 1.888tl olmuş , sonra birde sepette %35 gibi devasa indirim yapmış ve fiyat 1.225tl olmuş.

MSI Rx 580 İndirimsiz fiyatı 390 Dolar yapıyor.Peki amazonda kaç para?

190 Dolar.Bizde 390 Dolar.2 Katından fazla.Ticaret bakanlığı uyuyor mu,neyle uğraşıyor hani sözde bindirimden indirimlere ceza vericeklerdi BF den önce uyarmışlardı.Alenen milleti hala keriz yerine koyuyorlar.Ekran kartlarında 2 katından fazla vergi mi var hayırdır yurtdışında 190dolar ürünü sen burada 390 dolardan satıyorsun.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Şu durum için ayrıca konu açılır yani cidden bu kadar insanın aklı ile dalga geçiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

22 Kasımdaki siparişimi hala teslim etmediler. İşini doğru yapsınlar önce!!!!!!!!!!!
    Hic bir sekilde bulasmiyorum efsane cumada paramla rezil oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.