Şimdi Ara

Hepsiburada'daki Bosch beyaz esyalar Bosch garantili midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburada'dan asagidaki linkteki ankastre firini almak istiyorum(HBA23B450E):
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=22016&productId=mtboschhba23b450e

Bayilerden en son 1050TL yi 10 taksite boleriz gibi bi fiyat alabildim, hepsiburadanin yuzde10 worldpuan kampanyasindan da yararlanirsam cok daha hesapliya geliyor.

Ancak merak ettigim sey nasil bir garanti sunuyorlar, bilgisi olan var mi?
    Yani bir sorun ciktiginda Bosch servisi garanti kapsaminda mi bakacak bu urune?

Tesekkurler.

• Arkadaslar yardima ihtiyacim var, firini almam lazim bu haftasonu, lutfen bilenler yorum yazabilir mi?
  • kimse bu tur sitelerden alisveris yapmiyor mu arkadaslar?
  • garanti sorun olmaz ama site sorunlu...git bayisine sor zaten hepsi 12 taksit yapıyo mesela samsungda bayi fiyatı hepsiburada dançok düşük.
  • yaw garantili olmazmı dostum sence hb gibi bir sitede gemde.Ben güzelevim den almıştımn bulasık makinemi oda profilo idi.Sonucta geldi servis kurdu...sen şaşma netten al..Ben piyasada 1200 tl olan makineyi 950 artı 20 tl kargoya aldım..sadece çok ama çok dikkat etmen gereken konu.kargo ürünü getirdiğinde adamları bekleteceksin..açacaksın heryerini inceliyceksin kırığı çıkığı varmı diye ? yada ezik çizik..ben aldığımda yurtiçi kargo kenarını çizmiş 10 cm lik..aradım sitedeki elemanı..abicim ürünü teslim alma hiçbir suretle ver geri kargoculara dedi bende öyle yaptım..sonra aynı üründen birdaha gönderdiler..sonuç olarak kargoya 950 tl kaçmış oldu.aman diyim..
  • oradan alacağına al fiyatı oradan git bayiden al
  • dostum garantili ürünler satılıyor hepsiburada.com da ben çok alışveriş yaptım şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım..bende alcam o setteki davlumbaz ve fırından bayi veremeyiz o fiyata dedi :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.