< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (12. sayfa)
-
-
Orası güncellenmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: S918B
buyback için destek bilişim e cihaz gönderen varmı , dün teslim alındı kargo hala cihaz gönderimi bekleniyor yazıyor , buyback durum sorgusunda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben şimdi iPhone 7 Plus verip yararlanmak istiyorum. Fakat 3000 TL kampanya sepette gözükmüyor sadece teklif var alıcı hb birşey atlıyor olabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
faturayı şirkete kesince 3000 olayı nasıl oluyor? gelir diye mi gösterceğiz şimdi bunu :)
-
-
Kurumsal yani şirkete faturalı sipariş verilebiliyor mu bilen var mıdır?
Baya birşey atlıyorsunuz. Konunun ilk mesajını okuyunquote:
Orijinalden alıntı: invisible
Ben şimdi iPhone 7 Plus verip yararlanmak istiyorum. Fakat 3000 TL kampanya sepette gözükmüyor sadece teklif var alıcı hb birşey atlıyor olabilir miyim
Lütfen konuyu veya HB kampanya sayfasını okuyun, size zahmet olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 5 Ağustos 2022; 1:57:4 > -
2019 öncesi yani sınırsız kayıtlıysa faydalanırsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 11 64 gb iki kere zam gördü.Toplamda 810 TL fiyatı arttı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2019 öncesi yurtdışı kayıtlı iphone 7 plus 128gb telefonum herhangi bir fiyat azaltımı olmaksızın onaylandı. Bilginize
Selamlar arkadaşlar,
Eskiyi getir yeniyi götür kampanyası aracılıyla iphone 13 256 mavi renk cihazı almak istedik.
iphone 6plus 128 gb cihazı hepsiburadaya gönderecektik.
ilgili ürün satış sayfasından satıcısı hepsiburada seçerek faydalan deyip nakit ödeme seçeneğini seçtik.
iphone 6plus 128 gb 2019 haziran pasaport kayıtlı cihazın durumunu elirten seçenekleri seçerek imei numarasını yazdık.
devam butonuna tıkladıktan sonra cep telefonu numarası, tckn, iban numarası alanlarını doldurduk.
sonrasında kargo gönderi adresi kısmından ilgili adresi seçip ürünümün adresimden alınmasını ve hangi gün alınacaksa onu seçtik.
ancak onayla sepete ekle kısmı bir türlü aktifleşmiyor ne yaptıysak olmadı acaba neyi atlıyoruz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Fiyatlar yerinde durmuyor artıp duruyor.
Samsung a73 5g 9500 tl civarı idi. 12.000 tl oldu
Eskiyi versen bile 10 gün önceki fiyata alamıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 5 Ağustos 2022; 19:51:35 >
Sepete ekleyip sonra o işlemleri yapın, ödeme kısmında da eskiyi getir yeniyi götür kampanyasını görmeniz lazım
iphone 6s 64 gb var iphone 6s 64 için Eskiyi Getir Yeniyi Götür yapan site var mı? mesajımı alıntılarsanız sevinirim.
-
İban numaranızda tr ile rakam arasında fazladan boşluk olabilir. diğer rakamlar arasında da boşluk kalabilir.
O telefon çıktıktan sonra 12800 e kadar düşmüştü şu an hb satıcılı yok bile faydalanıp alalım ve fiyatları maalesef çok arttı.
Hb satıcılı s22 gelirse yazar mısınız
-
@aksinaletinsan çok teşekkür ederim sorun tamamen iban numarası yazma alanın da ki numaraları yazarken boşluk bırakmamızdan kaynaklanıyormuş.
siparişi oluşturduk yardımcı olan @investing arkadaşa da cevabı için teşekkür ederim.
Benim daha farklı bir sıkıntım var, sehven farklı bir satıcı ile kayıt açtım, bilgileri girip ödemeye kadar geldim, ödeme ekranında hatamı farkettim. Tekrar aynı işlemi yaptığımda bu sefer eskiyi yenile kampanyasından yararlanamıyorum. Çağrı merkezine talep oluşturdum, düzelene kadar umarım fiyatlar daha da artmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X