< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (14. sayfa)
-
-
Arkadaşım iphone 7 vermişti, pil sağlığı sizinkine benzerdi 400 TL fiyat kırmışlardı, ama kasada ufak tefek çiziklerde vardı.
Sizin cihaz daha temizdir yada kozmetik olarak daha yıpranmıştır bu teklif değişebilir.
-
Benim telefonum yurtdisi 11 pro 64gb, aralik 2019da pasaportuma kaydettim. Yurtdisi cihaz oldugu icin 8.183tl teklif ettiler, Tr cihaz olsa 13.184 tl teklif ediyorlar. Bana aradaki 5bin tl sacma geldi, benim telefonumda artik her hat ile calisiyor, kayittan sonra 3 takvim yili gecti cunku.
Anladigim kadariyla eski telefonu gondermeyip direk yeni telefon alinca ilk mesajdaki tablodaki iade kampanyasina dahil olamiyoruz :(
Esimin tr cihazi 11 128gb teli var ona 10.500tl teklif ettiler, 13 alirsak ek 3bin tl de iade gelecek aslinda onu gonderip 13 almak mantikli gibi
Edit: bu arada 11pro nun pil sagligi %80, 11 de pil sagligi %85. Fiyat kirarlar mi acaba? Kozmetik olarak ezik cizik yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 8 Ağustos 2022; 1:24:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Anladigim kadariyla eski telefonu gondermeyip direk yeni telefon alinca ilk mesajdaki tablodaki iade kampanyasina dahil olamiyoruz :("
Kullanmadığınız eski bi telefon varsa onuda gönderip ek ödemeden faydalanabilirsiniz.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 7 Ağustos 2022; 21:44:43 > -
Tesekkurler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temmuz'da cihaza 6900 veriyordu. Bugün 6180
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nokta kadar zedelenme olsa acayip fiyat kırıyorlar , ben tuzağa düştüm siz düşmeyin sakın cihaz i teslim alıp değerlendirme sonuclanmadan iade edemeyeceğiniz cihaz almayın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gönderilen cihazı değiştirme oluyor mu acaba , buyback kampanyalarında
13 yada 12 max bakıyordum daha 1 yıl üstünde garantisi olan 12 mini ye 9400 tl veriyor. Kendim satsam 14 bine satarım zaten ne avantajı var ki ?
Saçma biraz.
-
Eşime iphone 13 almayı düşünüyorum.
Elimde eskilerden note 2 var. 50 tlye sayıyolar. 3000 tl kesin iade edilir mi? Ve onu banka hesabına çekebiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuda 1000 defa yazıldı :)
-
benimde aynı iphone 8 var pil sağlığı 80. 4500(-400 pilden demişler)+3000 geri ödeme ile 15000 tl ye iphone 13 almak mantıklı mı? yoksa ikinci elden dandik bir şey mi alıp vermek mantıklı hesabını yapan varsa yazarsa çok iyi olur.
-
-
Evet 13 sayfayı okudum tabi olur yazılmış ama hala aklım almıyor.
Bozuk telefon veriyorsun 3000 tl iade ediyorlar.
Şaka gibi geliyor :)
Filtrele yazan yere tıkla hangi model lazımsa yaz çıkar.
iPhone 8 i sarı site de ne kadarsa satılır acaba benim kafamda o var
Bu arada benim 2. Katılışım olacak temmuzda iPhone se gönderip 13 almıştım şimdi ip8 göndermeyi düşüyorum ama pil kötü ondan kırparlarmı diye düşünüyorum
Hocam merhaba her hat ile çalışıyor ise ben size onların verdiği ücreti versem bana verseniz telefonu kardeşime alicamda çok eskidi telefonu bu iyiliği yaparsanız seviniriz
sarı sitede 3-3,5 arasına gidiyormuş. ben doların yükselmemesini umarak 1,5 ay daha bekleyecem. iphone 14 çıksın sonrasında alırım
-
iphone 7 cihazıma 2950 tl aldım. Hediye çeki yüklendi.
-
Çizik vb. var mıydı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X