Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
135
Favori
235.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 11 için verilen teklif şakamı max teklif buymuş temiz sorunsuz cihaza

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt

gelişmleri haberdar edersen sevinirim dostum.

• Listede olan bazı cihazlara hiç teklif vermiyor. Elimde eski lg g3'üm vardı listede olmasına rağmen teklif vermiyor. Aynı şekilde birkaç samsung cihaz denedim onlara da teklif vermiyor. Sadece eski de olsa iPhone'lara teklif verdi.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam nakit ödeme almak istediğinizde sadece belli başlı marka ve modellere teklif veriyor Hepsiburada cihazları kendi incelediğinden dolayı. Mesela ben de Samsung Galaxy J4+ verecektim kupon olarak almak istediğim vakit 1349 TL teklif sunuyor ancak iş nakite gelince teklif vermiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrSatiated kullanıcısına yanıt

Önceden cihaz vermiştim bu kampanyaya ve listede olan her cihazı az bir meblağ da verse kabul ediyordu. Lg g3 var dediğim gibi cihaz sorunlu ek indirim için vermek istedim ancak hiç kabul etmiyor. Çek olarak alsam da 50-100 ancak verir bu cihaza.

Artık Hepsiburada da cihaz seçmeye başlamış demek ki hocam mecbur artık ya elden satılacak ya da Easycep gibi platformlara yöneleceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son deneyimlerimi aktarmak istiyorum;

24 Mayıs’ta iPhone 14 Pro 256 GB sipariş verdim.

25 Mayıs’ta bana teslim edildi.

26 Mayıs’ta iPhone 12 128 GB cihazımı gönderdim.

29 Mayıs’ta teslim edildi ve 5 dk içinde hiç kesintisiz onaylandı.

30 Mayıs’ta para banka hesabıma geldi.

Bütün süreç her zamanki gibi sorunsuz ve olması gerektiği gibiydi.

Dip not: Aynısını aynı gün 2 defa yaptım aslında ama bir tanesini yazdım :) Her iki işlemde hiç yormadan, sorunsuzca tamamlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

Hocam ben de 2100 TL ek destek tutarı gözükmüyor cihazın sadece aldığı teklif gözüküyor senin attığın ekran görüntüsünde artı 2100 TL ek destek yazıyor ama ben de o ekranda o yazmıyor tekrar bakar mısın hepimizde aynı sorun mu var acaba bana mı özel böyle çıkıyor ?

• Yeni sipariş vereceğim sepetimde ek destek +2100 tlyi göremiyorum , görebilen var mı ?

• 14 pro veya 14 pro max alıp hatasız, sorunsuz 13 128 gb göndermek istiyorum verilen tutar nasıl sizce?

cok düşük.
    Cihazın sıfır fiyatı 30k olmuş verilen tutar 20bin lira.
    Yani gerisini sen hesapla

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Bana da öyle geliyor. Muhtemelen direkt sipariş edip 13'ü elden satmayı deneyeceğim.

sıfırı 36 bin tl oldu reis bu fiyata aman diyim verme

• Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Vermeden aldım hocam, dün sipariş etmiştim 46’ya gelmiş oldu. Eskisine göre pahalı aldım ama bugüne göre uygun oldu. 13’ü de şimdi dışarıda elden çıkartacağım, muhtemelen 30 civarına gidecektir.

Güle güle kullanın hocam keşke zamdan önce aldaydınız daha da kârlı olurdu ama ne demişler düne göre kötü yarına göre iyi yaşıyoruz

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

sağolasın hocam, gönül isterdi tabii daha uyguna alalım ama bu nasip oldu. Hb'yi kampanya fiyatını güncellesin diye beklesek daha beklerdik.

Pazartesi günü iPhone 12 128 gb 19500 telefoncuya sattım bu fiyata vermemeniz iyi olmuş. 18 den yukarı veren yoktu 19500 olunca iyi verdik diyordum. Benim şansıma 2 zam geldi sattıktan sonra. Ben de zamlardan önce iPhone 14 128 gb almıştım 32 bin tlye en azından oradan kurtardık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaVitas07 -- 8 Haziran 2023; 22:6:59 >
  • Arkadaşlar cevabını bulamadığım bir sorunla karşı karşıyayım .

eskiyi yenile 2500 tl ek kampanya tutarlı İphone 11 i , havale yöntemi ile Satın aldım . Ancak sayfada ek kampanya tutarınız kartınıza iade edilecek diyor !? Daha önce havale ile eskiyi yenile kampanyasından yararlanan oldu mu ?

Benim ek kampanya tutarım nereye gelecek ?

• wormwood06 W kullanıcısına yanıt

Hesaba gelir

• İlk sayfadaki ek ödeme listesi güncel mi
    Iphone 7 'ye ek ödeme çıkar mı

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.