nakit, 13 le değiştireyim diyorum 36499 olmuş 13 |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (73. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam bende samsung note 10 var sadece kupon veriyor nakit vermiyor. alacaksanız da bence 256 gb alin çok daha iyi olur bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ara nakit seçeneği ile iphone gönderen varmı hepsiburada’ya? Aracı firmaya değilde direkt kendisine gidiyordu bir aralar yine öyle mi acaba? Deneyimleyen varmı son zamanlarda?
2 gün önce gönderdim. iPhone 11 64 gb ı göndererek 13 aldık. 15.500 + 3000 ek ödeme olarak gösterdi. Teklif gelince bilgilendirme yaparım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi firmaya gitti?
Pil kaçtı
%88 di hocam
Firma bilgisi göstermiyor
Easycep alıyor
Garantili teknoloji iletişim diye bir firmaya gitmiş
Hiç kesinti yapmadan aynı teklifi yatırdılar. 18.500 iade alındı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasuoyasu -- 29 Eylül 2023; 10:36:45 >
Teklifi aynı şekilde verdiler herhangi bir kesinti olmadı
15 plus dusunuyorum. Elimde 1 yillim 13 pro var. Pil sagligi %90.
36bin veriyor hb. Disarda bundan iyi fiyata da satamam sanirim
Hocam firmayı neden bu kadar dert ettiniz? Hiç bir dönem hepsiburada 2. Elleri almadı hep anlaşmalı firmalara gönderldi dönem dönem değişiyor gönderlen firmalarda ben destek ekibine bir ay kadar önce sorduğumda farklı bir firma söylediler cihazı gönderirken yine sordum farklı firma söylediler yani değişkenlik gösterebiliyor
Bende oraya göndermiştim iphone se 2. Nesil için ek ödemedende faydalandım en iyi ön teklif şuan hepsiburada ve media marktta
Ocak ve Mayıs 2023’te gönderdiğim iPhone’lar hepsiburada’nın kendisine gitti aynı gün kesintisiz onaylandı. Geçmiş yıllarda farklı firmalara gitmişti. Cuma günü iPhone 15 Pro aldım yine iphone gönderdim değişime. Bu sefer Hepsiburada’ya değil başka bir firmaya gitti. Sanırım artık hep iş ortağı olan firmalara gidiyor telefonlar..
arkadaşlar hb benim 2.nesil iphone se 64 gb lik telefonuma kupon olarak 5.200 teklif veriyor sizce değerinin altında mı ? telefonun hiç bir sorunu yok sadece pili %82.. sanırım ek ücret desteğide sunmuyorlar..
arkadaşlar nakit olarak ta 1.850 lira destek geliyor toplam 7.05 lira lık bir ödeme oluyor sizce değer mi ? yoksa dışarı dan daha yüksek fiyata satılabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saruman96 -- 5 Ekim 2023; 22:4:47 > -
Hepsiburada’ya “Nakit” seçeneğiyle iPhone 14 256 GB gönderdim, iPhone 15 Pro 512 GB aldım hepsiburada satıcılı.
29 Eylül’de sipariş verdim.
30 Eylül’de teslim edildi.
30 Eylül’de eski cihazı kargoladım.
2 Ekim’de Destek Bilişim teslim aldı.
2 Ekim’de hiç kesintisiz ön teklif onaylandı.
4 Ekim’de hesabıma ödeme yapıldı.
Bütün süreç hiç bir sorun olmadan ve çooook hızlıca tamamlandı.
Kaça aldılar 14ü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X