< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (75. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
HB 7.5 tan alıyor.. o zaman oraya vermek daha mantıklı..
hocam şimdi baktım vatan bilgisayar da ek ödeme ile birlikte 9.5 veriyor daha mantıklı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saruman96 -- 12 Ekim 2023; 16:31:9 > -
S8 ve note 5 e ne kadar paha biçerler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da öyle söylediler doğrulamak istedim hocam
iP 11 64 GB %86 Pil Hatasız 5 Ay daha garantisi olan cihazı değişime gönderdim 17050 TL + 4000 TL ek ödeme ile 21050TL'ye saydı, iP13 128 aldım 36500 TL'ye, 15450 TLye yenilemiş oldum. Çok para ama pil sağlığı bitecekti garantisi bitecekti, ekran olsun 5g desteği olsun daha güncel bir modele geçmiş oldum.
13den hangi cihaza geçilmesi mantıklı ? Cashback ile 30.5 veriyor hb. en düşük 15 alsam 24 lira oynuyor..
-
cok para değmez hocam bende 13 256gb kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 19 Ekim 2023; 20:25:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla düşündüm bir işe yarar mı diye ancak fiyat fayda yetersiz kaldı ben gibi normal kullanıcı için.
-
arkadaşlar HB tarafından verilen teklif telefonun kendisi için geçerli değil mi? kutu, şarj aleti, şarj kablosu, kitapçıklar vs. dahil değil. kargoya veriren yalnızca telefonu veriyoruz diye anladım.
-
Evet, telefondan başka bir şey göndermenize gerek yok.
Teşekkürler
-
Pişman eder. Ekran 120 hz çok fark ediyor…
hocam bızde 15 alırken cıhaz gonderdık, fırmaya ulastı. teklıfı revıze ettıler fakat sadece teklıf fıyaı gozukuyor 3500tl olan ek takas destegı gozukmuyor sızde de boyle mı oldu?
-
Arkadaşlar iPhone 11, 64 gb ve pili değişti. Ekranda çizik yok koruyucu ile kullandım. Şimdi iPhone 13 düşünüyorum. 4.000 ₺ mi veriyor cihazımın fiyatına ek olarak? Düşünmeye başladım ben de. Ama benim telefonuma verilen teklif kısmını falan hallediyorum, kupon olarak seçmeme rağmen 4.000 ₺ indirimi göremedim. Nerede hata yapıyorum acaba?
-
Ek destek tutarını görüyor olmanız lazım. Ek destek tutarı görünmüyorsa sıkıntı olabilir. Bence hemen hepsiburada müşteri hizmetlerini arayın revize edilen tutar + ek destek fiyatını teyit edin müşteri hizmetlerinden.
benim işlemde ek destek ödemesi yoktu. Revizede edilmemişti. O yüzden ben sorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef.
iPhone 13’ün satıcısı Hepsiburada mı? Değilse ondan görünmüyordur ek ödeme tutarı.
-
Hem 1000 tl sepette indirim hem ek ödeme ile birlikte sipariş geçtim ben geçen hafta.
-
Sizin sipariş sonrası ekranda ek ödeme gözüküyor mu peki hocam ? Ödemenizi aldınız mı ?quote:
Orijinalden alıntı: islamzekiHem 1000 tl sepette indirim hem ek ödeme ile birlikte sipariş geçtim ben geçen hafta.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X