Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
135
Favori
235.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşük model telefonlar için daha avantajlı bu işlem. İphone 11 imi güzel fiyata vermiştim bu işlemle ama iphone 14 pro için 40 bin tl teklif veriyorlar şaka gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PeTaR kullanıcısına yanıt

HB 7.5 tan alıyor.. o zaman oraya vermek daha mantıklı..

hocam şimdi baktım vatan bilgisayar da ek ödeme ile birlikte 9.5 veriyor daha mantıklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saruman96 -- 12 Ekim 2023; 16:31:9 >
  • S8 ve note 5 e ne kadar paha biçerler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Bana da öyle söylediler doğrulamak istedim hocam

• iP 11 64 GB %86 Pil Hatasız 5 Ay daha garantisi olan cihazı değişime gönderdim 17050 TL + 4000 TL ek ödeme ile 21050TL'ye saydı, iP13 128 aldım 36500 TL'ye, 15450 TLye yenilemiş oldum. Çok para ama pil sağlığı bitecekti garantisi bitecekti, ekran olsun 5g desteği olsun daha güncel bir modele geçmiş oldum.

• 13den hangi cihaza geçilmesi mantıklı ? Cashback ile 30.5 veriyor hb. en düşük 15 alsam 24 lira oynuyor..

• özket kullanıcısına yanıt
    cok para değmez hocam bende 13 256gb kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 19 Ekim 2023; 20:25:13 >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Valla düşündüm bir işe yarar mı diye ancak fiyat fayda yetersiz kaldı ben gibi normal kullanıcı için.

• arkadaşlar HB tarafından verilen teklif telefonun kendisi için geçerli değil mi? kutu, şarj aleti, şarj kablosu, kitapçıklar vs. dahil değil. kargoya veriren yalnızca telefonu veriyoruz diye anladım.

• mayfive kullanıcısına yanıt
    Evet, telefondan başka bir şey göndermenize gerek yok.

• sodostre kullanıcısına yanıt

Teşekkürler Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu 

• Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt

Pişman eder. Ekran 120 hz çok fark ediyor…

• trovin T kullanıcısına yanıt

hocam bızde 15 alırken cıhaz gonderdık, fırmaya ulastı. teklıfı revıze ettıler fakat sadece teklıf fıyaı gozukuyor 3500tl olan ek takas destegı gozukmuyor sızde de boyle mı oldu?

• Arkadaşlar iPhone 11, 64 gb ve pili değişti. Ekranda çizik yok koruyucu ile kullandım. Şimdi iPhone 13 düşünüyorum. 4.000 ₺ mi veriyor cihazımın fiyatına ek olarak? Düşünmeye başladım ben de. Ama benim telefonuma verilen teklif kısmını falan hallediyorum, kupon olarak seçmeme rağmen 4.000 ₺ indirimi göremedim. Nerede hata yapıyorum acaba?

• ehliask kullanıcısına yanıt

Ek destek tutarını görüyor olmanız lazım. Ek destek tutarı görünmüyorsa sıkıntı olabilir. Bence hemen hepsiburada müşteri hizmetlerini arayın revize edilen tutar + ek destek fiyatını teyit edin müşteri hizmetlerinden.

benim işlemde ek destek ödemesi yoktu. Revizede edilmemişti. O yüzden ben sorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef.

• Kül Tablası kullanıcısına yanıt
    iPhone 13’ün satıcısı Hepsiburada mı? Değilse ondan görünmüyordur ek ödeme tutarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_sglmr

iPhone 13’ün satıcısı Hepsiburada mı? Değilse ondan görünmüyordur ek ödeme tutarı.
    Satıcı Hepsiburada . Sipariş oluştururken gözüküyordu sipairş sonrası yok . Haftasonunu 1000tl kupon veriyordu galiba onu kullanırken ek ödemeyi kaldırıyor tabi biz heyecandan farkedemedik galiba

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 23 Ekim 2023; 9:20:38 >

• ehliask kullanıcısına yanıt

Hem 1000 tl sepette indirim hem ek ödeme ile birlikte sipariş geçtim ben geçen hafta.

• quote:

Orijinalden alıntı: islamzeki

Hem 1000 tl sepette indirim hem ek ödeme ile birlikte sipariş geçtim ben geçen hafta.

Sizin sipariş sonrası ekranda ek ödeme gözüküyor mu peki hocam ? Ödemenizi aldınız mı ?

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.