Şimdi Ara

Hepsiburada FOSSİL FS4552 erkek kol saati indirimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.hepsiburada.com
    Fossil Erkek Kol Saat FS4552 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/fossil-erkek-kol-saat-fs4552-p-SAFS4552G?magaza=POPOPT%C4%B0K

466 tl ye inmis indirimle fs4552 fossil marka saat sanirim 2 yolda garantili sizce alinirmi ? Guvenilirmi satici orjinalmodor saat normalde bin tl diger sitelerde

• Diesel veya fossil gibi markalar tamamen balon. Sana üründen memnun kalmayacağını garanti ederim. Onun yerine seiko 5 alsan çok daha iyi hem pilli falan değil otomatik mekanizma var. Hatta bana kalırsa 300-400 liraya gider antika bir hislon, singer veya vostok alir gecerim hem harika gorunuyorlar hemde cok kaliteliler. Bunlarda kurmali mekanizma. Fossil, diesel gibi pilli dandik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Diesel veya fossil gibi markalar tamamen balon. Sana üründen memnun kalmayacağını garanti ederim. Onun yerine seiko 5 alsan çok daha iyi hem pilli falan değil otomatik mekanizma var. Hatta bana kalırsa 300-400 liraya gider antika bir hislon, singer veya vostok alir gecerim hem harika gorunuyorlar hemde cok kaliteliler. Bunlarda kurmali mekanizma. Fossil, diesel gibi pilli dandik değil.
    Tarzim spor giyim kot gomlek kot tsört tarzima uygun onerin varmi suan alabilecegim uzun sure isimi görecek su gecirmeyen ? Cunku saati devamli kullaniyorum el yuz yikama v.s de tercihim koku yapmaması adina metal kordon

• Otomatik seikolar 1 hafta oncesine kadar 500 liraydilar simdi 600 kusur olmuslar. Efsana cuma adi altinda gecirmeye calisiyorlar... Diger onerecegim saat markasu ise swiss military
    www.hepsiburada.com
    Swiss Military 06-5231.04.007 Erkek Kol Saati Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/swiss-military-06-5231-04-007-erkek-kol-saati-p-SA06-523104007

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.