gittikçe pahalılaşıyor bu sefer skt yazmamışlar. * Bu kampanya, Papa John’sun tüm şubelerinde, ... tarihine kadar, haftanın her günü, 11:00 – 21:00 saatleri arasında geçerlidir. |
hepsiburada papa johns pizza 29,90 TL
-
-
Talep göstermeyin arkadaşlar. Talep gösterdikçe fiyatı artmaya devam edecektir.
-
22.90'dan fazla ödeyesim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aldım skt yıl sonu
-
Ben aldım, son kullanma tarihi 31-12-2021
Papa Johns ya da Hepsiburada'ya çemkireceğinize, mevcut hükümete çemkirmek daha mantıklı. 45 yaşındayım ve ben ömrü hayatımda böyle pahalılık ve TL nin bu kadar değersiz olduğunu görmedim. Her şey pahalı, hiç bir şeye rahat ulaşamıyorsunuz.
Her gün bir müjde veriyorlar ama verdikleri her müjde bir yerimize monte oluyor ve zam olarak bize dönüyor.
Görece kalbur üstü maaş alan biriyim. Örneğin bir önceki dizüstü bilgisayarımı Vatan Bilgisayardan tek çekim olarak Asus marka aldım ve o dönemin en dolu Laptopuydu. O zamanki maaşımın yarısı bile olmayan bir rakamdı. Şimdi bilgisayar ihtiyacım var ve günümüz şartlarında aynı donanımda bir bilgisayar alsam 23 bin lira. İyi de benim maaşım 23 bin lira değil ki? Hatta önceki bilgisayarımı maaşımın yarısına almıştım. Şimdi ben nasıl alayım 23.000 lira verip?
Yani demem o ki, ben de isterim 22.90 liraya büyük pizza almayı ama aradaki 7 lira fark dünya liderimiz Ejder Meyvesi ile beslensin diye ödeniyor. Hem de senin benim cebimden.
-
bunu alacağımıza su böreği alın daha iyi hem daha ucuz😋
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 nisan'da efsaneler kulubüne 28 liradan satılmıştı. 2 ira daha zamlanmış. ama yine de aldım. papa johns pizası güzel oluyor. skt 31.12.2021 kod da hemen geldi alıp şimdi yerim diyecek var ise.
-
Faydalandım, teşekkürler
pahallı ama papa johns pizzasına bayılıyorum aldım 1 tane teşekkürler
-
Her yerde papa johns şubesi yok bazıları kapandı, ona göre bakıp söyleyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 ayrı hesaptan birer tane aldım valla yıl sonuna bu pizza 50 lira bile alamayız benden söylemesi. bi köşede dursun sıkışınca yeriz
-
taleple ne alakası var, dolar olmuş 8.80quote:
Orijinalden alıntı: ayca_22Talep göstermeyin arkadaşlar. Talep gösterdikçe fiyatı artmaya devam edecektir.
İnsanlar hak ettiği gibi yaşarlar ve daha da önemlisi hak ettiği gibi yönetilirler. Sesini çıkarmayanların zaten değirmeni dönüyor, bu ülke insanı her zaman bencilliği ile kaybetmiştir.
Bunlar daha iyi günler...
normal fiyatı 93 lira mı bu pizzanın yanlış görmüyorum değil mi?
bir kişi sadece bir adet mi alabiliyor??
-
Normal fiyatı 49.90
quote:
Orijinalden alıntı: Madik1903
Normal fiyatı 49.90 -
prpmosyonlu hali bile 60 tl yarı yarıya indirimli oluyo
-
Boş yapma usta ülke o kadar kriz gördü bu vız gelir. Pandemiyi de hükümete bağlamayıver bir zahmet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ülke dolara euroya endeksli maalesef...
üretim olmayınca
bu pahalılık pandemi ile alakalı değil
sırf dolar yüzünden işini yaptıgım 3 şirket kapandı(2018 yeni değil yani) ve bu şirketler en az 100er insan çalıştırıyordu
sebebi dolar kuru...gülme aynen öyle
ürünlerin kartonuna kadar alayı dışardan geliyordu çünkü
amacım polemik değil de üretim yok azizim
sıkıntı burada
Ben aldım, son kullanma tarihi 31-12-2021 Papa Johns ya da Hepsiburada'ya çemkireceğinize, mevcut hükümete çemkirmek daha mantıklı. 45 yaşındayım ve ben ömrü hayatımda böyle pahalılık ve TL nin bu kadar değersiz olduğunu görmedim. Her şey pahalı, hiç bir şeye rahat ulaşamıyorsunuz. Her gün bir müjde veriyorlar ama verdikleri her müjde bir yerimize monte oluyor ve zam olarak bize dönüyor. Görece kalbur üstü maaş alan biriyim. Örneğin bir önceki dizüstü bilgisayarımı Vatan Bilgisayardan tek çekim olarak Asus marka aldım ve o dönemin en dolu Laptopuydu. O zamanki maaşımın yarısı bile olmayan bir rakamdı. Şimdi bilgisayar ihtiyacım var ve günümüz şartlarında aynı donanımda bir bilgisayar alsam 23 bin lira. İyi de benim maaşım 23 bin lira değil ki? Hatta önceki bilgisayarımı maaşımın yarısına almıştım. Şimdi ben nasıl alayım 23.000 lira verip? Yani demem o ki, ben de isterim 22.90 liraya büyük pizza almayı ama aradaki 7 lira fark dünya liderimiz Ejder Meyvesi ile beslensin diye ödeniyor. Hem de senin benim cebimden. |
ülke dolara euroya endeksli maalesef... üretim olmayınca bu pahalılık pandemi ile alakalı değil sırf dolar yüzünden işini yaptıgım 3 şirket kapandı(2018 yeni değil yani) ve bu şirketler en az 100er insan çalıştırıyordu sebebi dolar kuru...gülme aynen öyle ürünlerin kartonuna kadar alayı dışardan geliyordu çünkü amacım polemik değil de üretim yok azizim sıkıntı burada |
|
İnsanlar hak ettiği gibi yaşarlar ve daha da önemlisi hak ettiği gibi yönetilirler. Sesini çıkarmayanların zaten değirmeni dönüyor, bu ülke insanı her zaman bencilliği ile kaybetmiştir.
Bunlar daha iyi günler... |
Benzer içerikler
- metro market columbia orjinal mı
- coffy bedava kahve
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- beşler nostalji sucuk
- bim parfüm erkek
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X