< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahadayıyasor42 -- 14 Temmuz 2020; 16:59:24 > |
Hepsiburada Rezaleti
-
-
Arkadaşlar tüketici hakem heyetine telefonun yenisiyle değişimi için başvuru yapacağım , belgeleri topladım ; dilekçe ile birlikte telefonun garanti belgesi, yazışmaların ssleri , kargo sorgulamalarının çıktılarını heyete sunacam bakalım hayırlısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahadayıyasor42 -- 14 Ekim 2020; 17:26:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah en kısa zamanda çözüme kavuşur ve hakkını alırsın... -
Sağolun hocam inşaallah en kısa sürede sonuçlanır. Hakkımızı aramazsak hakkımızı yiyecekler.
Arkadaşlar merhaba
Hepsiburada ile yaşadığım sorundan dolayı tüketici hakları hakem heyetine yapmış olduğum başvurum sonuçlandı. Hakem heyeti ayıplı malın ayıpsız misli ile değişimine değişimi mümkün değilse telefon bedelinin iadesi şeklinde karar verdi. Gelen evraka baktım Hepsiburada savunmasında yalan dolana devam edip , telefonu yasal süre içerisinde bana ulaştırdıklarini iddia etmiş yalanı katmerlemiş. Telefonu kendilerine göndereli aylar geçti herşey kayıtlı olmasına rağmen suçlu suç bastırıyor buna anlam veremiyorum. Neyse bende durum böyle , olur da başınıza bu gibi bir durum gelirse yardıma hazırım.
Geçmiş olsun. Konuyu ve gelişmeleri paylaştığınız için teşekkürler. -
Sağolun.
Tüketici hakları hakem heyeti kararı çıkalı 20 günden fazla oldu hala oyalıyorlar. Hepsiburada yı icraya vereceğim. Gerekli evrakları dosyayı hazırladım. Ben bu güne kadar böyle bişe ile karşılaşmadım , bu firmayı gözümde gereğinden fazla büyütmüşum. Bakalım ne olacak göreceğiz.
Arkadaşlar merhaba
Hepsiburada kararı yerine getirmedi , icra takibi başlattım.
Konuyu tanıdık bir avukatla görüştüm. Sağolsun yardımcı olacağını söyledi. İlk iş yeni dosya açtı , içerisine hepsiburada ya karşı icra takibi başlatıldığına dair dilekçe ile THH kararını ekledi. Oradan dosyayı icra müdürlüğüne götürdüm. Dosya incelenip kaydı yapıldı ve icra müdürlüğünün vakıfbank IBAN numaralarına toplamı ~70 TL olan 2 ayrı harç ücretini eft ile gönderdim. İcra edilecek tutarın hesabıma geçmesi ise 1 hafta kadar sürüyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahadayıyasor42 -- 20 Kasım 2020; 1:21:43 >
quote:
Orijinalden alıntı: ahadayıyasor42
Arkadaşlar merhaba
Hepsiburada kararı yerine getirmedi , icra takibi başlattım.
Konuyu tanıdık bir avukatla görüştüm. Sağolsun yardımcı olacağını söyledi. İlk iş yeni dosya açtı , içerisine hepsiburada ya karşı icra takibi başlatıldığına dair dilekçe ile THH kararını ekledi. Oradan dosyayı icra müdürlüğüne götürdüm. Dosya incelenip kaydı yapıldı ve icra müdürlüğünün vakıfbank IBAN numaralarına toplamı ~70 TL olan 2 ayrı harç ücretini eft ile gönderdim. İcra edilecek tutarın hesabıma geçmesi ise 1 hafta kadar sürüyormuş.hepsiburada ile sorun yaşamazsanız her şey çok iyi ancak bir sorun yaşadınız mı uğraş dur bu yüzden çok fark yoksa amazonu kullanmanızı tavsiye ederim
size geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bir sonuç alırsınız
-
Çok iyi olmuş,hadi hayırlısı,sonunda hakkınızı alacaksınız...
-
quote:
Orijinalden alıntı: baba1993hepsiburada ile sorun yaşamazsanız her şey çok iyi ancak bir sorun yaşadınız mı uğraş dur bu yüzden çok fark yoksa amazonu kullanmanızı tavsiye ederim
size geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bir sonuç alırsınız
Alıntıları GösterAynen öyle , daha önce küçük alışverişlerde 2 kez sorun yaşadım anında çözdüler. Artık hepsiburada nin üzerine çizik attım , bundan sonra daha seçici olacağım. Çok teşekkür ederim inşaallah 1 haftaya kadar ücret hesabıma yatırılacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.
Arkadaşlar Bu süreçte yeni birşey öğrendim. Hepsiburada, THH den karar çıktıktan sonra , metindeki "ŞİKAYET EDİLENİN SAVUNMASININ ÖZETİ" bölümünün eksik yazılmasından dolayı itiraz etti. THH itirazı kabul edip " KARAR DEĞİŞMEYECEK ŞEKİLDE METİN DÜZELTİLECEK " dedi ve kararı düzeltip yayınladı. Tabi THH kurulunun yeniden toplanması ve kararın çıkması için 2 haftaya yakın bekledim. Ayrıca Karar çıktıktan sonraki 15 gün içinde , karşı tarafa Tüketici Mahkemesine gitme hakkı veriliyor , hepsiburada nın itiraz edip etmeyeceğini bilmediğim için bu süreyi de bekledim. Yani karar değişsin yada değişmesin metinde düzeltme dahi yapılsa karşı tarafa yeniden 15 gün itiraz hakkı veriliyor. Velhasıl baya bekledim , çok bekledim , iyi bekledim arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahadayıyasor42 -- 19 Kasım 2020; 1:30:35 >
Bekleyen derviş çorbayı içermiş...Hadi inşallah az kaldı,tünelin ucu göründü...
-
Bu kadar bekleyip aylarca telefonsuz kaldığınız için yapabileceğiniz yasal bir şey yok mu? Bu adamlar herkese benzer şeyleri yapıp parayı işliyor ve kâr sağlıyor muhtemelen.
Dava süresi boyunca gerek maddi , gerek manevi kaybım çok fazla ; ancak avukat dava açılamayacağını söyledi.
geçmiş olsun doğru olanı yapmışsınız
almayın, amazondaki ürünlerden seçim yapın, evet seçenek bol değil ama diğerleri para kaybetmeye başladığığında ancak bu sorunları giderecekler yoksa nasılsa alışveriş devam ediyor neden uğraşsınlar kurulu düzeni değiştirmeye
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahadayıyasor42Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.
böyle deme
ülkemizsin en büyük sorunu hakkını aramamak
hepimizde oluşan algı "amaaaaan kim uğraşacak"
şimdi sen ne güzel uğraşmışsın sonuna kadar gidiyorsun bir çok kişi seni örnek alacak
sen de bunu yazarsan yine birçok kişi vaz geçer
Benzer içerikler
- epttavm ürünleri orjinal mi
- gpn teknoloji güvenilir mi
- ucaklar hk dolandiriciliği
- trendyol parapuan nedir
- jose forma güvenilir mi
- amazon müşteri hizmetleri
- telefon iade edilir mi
- amazondan nasıl alışveriş yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X