Şimdi Ara

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
7
Favori
32.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dizüstü bilgisayar lazım.
    IPS panel ,
    950 yada 960 grafik,
    ddr4 ram teknolojisi,
    m2sdd boş slot,

Var mı kdv indiriminden güzel bir cihaz tavsiye edicek?
  • MSI RX480 8G mi? yoksa Sapphire Nitro+ 8G mi? birisi 1095 lira diğeri 995 lira agalar.
  • bozoo1903 kullanıcısına yanıt
    Asus Strix rx480 en ufak hatada direk değişim yapıyor uğraştırmıyor 3 kart değişime gönderdim direk değiştirdi adamlar :D Öküz gibi kart, 3 fanlı. Sabah 1.042TL ye aldım şimdi 1120tl olmuş ama yine iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

Bu indirimlerin süresi ne kadar acaba nasıl öğrenebilirim, benim için biraz önemli.

Ürünü sepete ekleyince "İndirimin bitmesine 4 gün kaldı" yazıyor, bu durumda indirim şubat sonuna kadar devam ediyor gibi gözüküyor.

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim

Evet hocam ama mesela şu attığım linkteki üründe tarih yazmıyor. (( http://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7566-intel-core-i5-6300hq-8gb-1tb-gtx-960m-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-b6300w81c-p-HBV000002I022 )) Bir de bu KDV indirimleri ben 1 günlük diye biliyorum orada yazan süre normal indirimle alakalı yani o ürün %... bilmem kaç önceden bir indirimi varsa muhtemelen onun içindir o süre. Geçenlerde de böyle KDV indirimi olmuştu 1 gün sürmüştü.

EDIT: Söylediğim doğruymuş HB'nin facebook sayfasında "bugüne özel" diye belirtmişler.
    Hepsiburadafacebook
    Hepsiburada
    https://www.facebook.com/Hepsiburada/?fref=ts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 24 Şubat 2017; 9:56:57 >

• Beyler sandisk 500gb olan ssd mi crucial 260 olan mı sandisk 424 crucial 304 hangisi daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Bu indirimlerin süresi ne kadar acaba nasıl öğrenebilirim, benim için biraz önemli.

Ürünü sepete ekleyince "İndirimin bitmesine 4 gün kaldı" yazıyor, bu durumda indirim şubat sonuna kadar devam ediyor gibi gözüküyor.

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim

Evet hocam ama mesela şu attığım linkteki üründe tarih yazmıyor. (( http://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7566-intel-core-i5-6300hq-8gb-1tb-gtx-960m-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-b6300w81c-p-HBV000002I022 )) Bir de bu KDV indirimleri ben 1 günlük diye biliyorum orada yazan süre normal indirimle alakalı yani o ürün %... bilmem kaç önceden bir indirimi varsa muhtemelen onun içindir o süre. Geçenlerde de böyle KDV indirimi olmuştu 1 gün sürmüştü.

EDIT: Söylediğim doğruymuş HB'nin facebook sayfasında "bugüne özel" diye belirtmişler.https://www.facebook.com/Hepsiburada/?fref=ts

O zaman indirim sadece bugüne özel diye düzeltme yapalım. Bilgilendirme için teşekkürler.

• Vatanda 4500lira olan laptop hbde 3700 ikiside kâr yapıyor vatann vatann umarım çekidüzen verirsin kendine

• quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

aynı satıcıdan aynı ürünü aldığınızda bunun neresinde sıkıntı olduğunu bana açıklar mısınız?

Sonuçta kimse size bu ürünü pahalı fiyattan zorla satmadı. Serbest piyasa var bu ülke de. Ancak siz pahalıya aldığınız bir malı fiyatı ucuzladığında hile ile iade edip arada ki farkı alırsanız bu haramdır ve siz 3-5 lira kar ediyim derken çok daha fazlası ileride cebinizden çıkar

• ozweb kullanıcısına yanıt
    Akşam o kartı alacaktım ama sabah ben de dayanamadım çaktım bi 1070 08G.

monitor hp pavilion freesync var ama dedim olsun.. gazla gitsin.
  • ozweb kullanıcısına yanıt
    Dostum selam,

3 tane aynı model kartı göndermen kötü bir şey değil mi? :) Tamam değişiyor güzel ama bu durum biraz garip olmuş.
  • Arkadaşlar ben mouse ve adaptör alıcaktım onlarda da kdv indirimi var,fakat kargo 13₺ çıkıyor.Bu kadar hayvani fiyat çıkması normal mi

• Bu indirim sayesinde %18 indirimle, uzun süredir 2. sini kovaladığım monitörü 1900 TL yerine 1615 TL'ye kaptım.
    Teşekkürler süpermen :)

http://www.hepsiburada.com/dell-ultra-sharp-u2515h-25-6ms-2xhdmi-2xdisplay-mdisplay-qhd-ips-monitor-p-BD804526
  • bozoo1903 kullanıcısına yanıt
    Valla araştırdım o modelden genelde memnunlar baktım sıkıntı çıkar yine iade ederim en azından o güveni verdiler.

• Arkadaşlar benim bilgisayarda harici ekran kartı yok. Msi h110m pro-vd anakart, 8gb corsair vengeance ram ddr4 2400mhz ve i3 skylake işlemci var. Oyun oynamam, işim gereği photoshop, illustrator felan kullanıyorum. Sistem şu haliyle yetiyor fakat yine de bir ekran kartı takayım diyorum. Bunun için aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim, ikisi de hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. R7240 iyi demişler fakat GT420'nin yorumu daha fazla. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu fiyat aralığında farklı bir öneriniz varsa ona da yönelebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi forumlar.

1-) Asus R7240 2GB DDR3 128bit (DX12)

2-) MSI R7240 2GB DDR3 128bit (DX12)

2-) Gigabyte GT420 2GB DDR3 128bit (DX12)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfawise -- 24 Şubat 2017; 10:44:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

dalavere değil bu söylediğim. lütfen sözünü geri alır mısın?

seri numarasi olayini nasil cozeceksiniz? uymayinca gerisin geri reddedildi diye gonderecekler.
  • güç kaynağına ihtiyacım var ne alayım

FX 8350 + GTX 960
  • fiyatlara ayarı gecmişler

Hepsiburada sepette KDV kadar indirimHepsiburada sepette KDV kadar indirimHepsiburada sepette KDV kadar indirim

• Flo magazasindan 258 tl olan superstari %25 indirimle 193 tl yealdim 8 gun ustune iptal ettiler rezillik

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.