Şimdi Ara

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
7
Favori
32.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bu hafta içinde iki kere hızlı gönderi olan iki farklı ürün sipariş verdim ve ikisi de aynı gün gönderilmedi. Hala bekliyorum aklıma geleni söyledim müşteri hizmetlerine , yaptığınız insan kandırmadır, şerefsizliktir falan dedim temsilci hızlı gönderi olan ürün stokta yok tedarik edilmesini bekliyoruz dedi. Dediğiniz gibi ellerinde stok yok ama ürünü satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m8karagoz kullanıcısına yanıt
    bekle hocam amd ryzen sistem tam otursun o zaman hepsiburadadan halledersin
  • m8karagoz kullanıcısına yanıt
    2 kez mi? bundan önceki ne zamandı ya hiç haberim olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fajali

1ms monitör siparişi geçecektim dün sepete attım. indirimin bitmesine 4 gün diyordu. bugün bitmiş indirim. nasıl iş anlamadım...

aynı durumu bende yaşadım , alayım mı iyi mi diye düşünürken seçtiğim ürünlerden bir tanesi anında zamlandı ,sonra diğerine bakıyordum birden o da zamlandı :)

sözde 4 gün yazıyordu ,bende o nedenle yanıldım
    onlar zam yaparsa bende bir müddet daha almam ,hadi bakalım hb. hangimiz daha inatçıyız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin.ozsk

Ben bu hafta içinde iki kere hızlı gönderi olan iki farklı ürün sipariş verdim ve ikisi de aynı gün gönderilmedi. Hala bekliyorum aklıma geleni söyledim müşteri hizmetlerine , yaptığınız insan kandırmadır, şerefsizliktir falan dedim temsilci hızlı gönderi olan ürün stokta yok tedarik edilmesini bekliyoruz dedi. Dediğiniz gibi ellerinde stok yok ama ürünü satıyorlar.

satıcı hb değilse olabilir stokta olmama durumu bazen satıcıları takip edemiyorlar keşke hiç sokmasalardı bu satıcıları
  • Malum ortalık karısık,bu indirimler bana pcdepo'nun politikasını hatırlattığı ıcın siparis geçmiyorum...

• Şubatın başlarındaydı hocam
  • Çok ilginçtir çağrı merkezi kampanyanın kaç gün süreceğini bilmiyordu. Sepete eklenen ürünlerin altında ise "kampanyanın bitmesine 4 gün kaldı" yazıyordu. Ancak ertesi gün fiyatlar uçtu HB şaşırmaya başladı iyice.

• 5 gündür sipariş hazırlanıyor dediğinden az önce siparişi iptal ettim. Para iadesine dair onay mesajı geldi anında. Siteye girip tekrar ürünün sayfasına baktım ve süper hızlı gönderi ile tekrar satışa sunulmuştu. Hesaba gelen giden para yok henüz, internetten okuduğum kadarıyla da Ziraat'in bu konularda pek acelesi yokmuş.

Nasıl bir sistemleri var çözebilmiş değilim, kimsenin kimseden haberi yok. Madem tedarik edildi ürün, benim sipariş durumum neden güncellenmiyor? Boşu boşuna iptal edip iş aldık başımıza.
  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    paran geçer merak etme ama dediğin gibi bankaya bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Çok ilginçtir çağrı merkezi kampanyanın kaç gün süreceğini bilmiyordu. Sepete eklenen ürünlerin altında ise "kampanyanın bitmesine 4 gün kaldı" yazıyordu. Ancak ertesi gün fiyatlar uçtu HB şaşırmaya başladı iyice.

Hocam o 4 gün kaldı yazan şey KDV indirimi değil, çoğu kişi bu konuda yanılgıya düştü. Şu an mesela KDV indirimi dışında ürünlerin bazılarında %10, %25 indirim falan yazar bu normal indirimdir, o 4 gün kaldı yazan da aslında sadece o normal indirimin süresidir, KDV indiriminin değil. Örneğin ben 1 aydır şu linkteki ürünü takip ediyorum;http://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7566-intel-core-i5-6300hq-8gb-1tb-gtx-960m-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-b6300w81c-p-HBV000002I022

Bu üründe fark ettiyseniz %10 indirim etiketi var işte geçenlerde o 4 gün kaldı yazan şeyler bu tip (sözde) indirimin süresi aslında. KDV indirimleri genelde 24 saat sürüyor sadece.

• http://www.hepsiburada.com/asus-phoenix-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-ph-gtx1050ti-4g-p-HBV000002WIZP?magaza=Hepsiburada
    583 TL Asus gtx 1050 4 Gb fiyat iyi değilmi ya iyi gibi sanki? Sepete ekleyincede aynı fiyat çıkıyor.
  • Kampanya yeniden başladı 1050ti atıyorum sepete ama ürün satışda değildir diyor

http://www.hepsiburada.com/bilgisayarlar-c-2147483646?filtreler=satici:hepsiburada
  • İndirim tekrar başlamış galiba ? :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.