Şimdi Ara

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
7
Favori
32.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim.
  • ne zamana kadar bu indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahana35

ne zamana kadar bu indirim

bu akşam bitiyor sanırım, az önce mobil uygulamadan bildirim geldi son saatler diye
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada forumdaki yorumları takip ediyor sanırım aldığım anakartın hepsiburada.com satışı kaldırılmış sadece farklı satıcıların satışı kalmış Bu arada yurtdışından sipariş verdiğim kasa henüz gelmediği için anakartı hala kullanmadım kutusunda jilatininden bile çıkmadı ama yine de iade etmek yakışmaz neden dersen çünkü anakrtın msi kaydını yaptım ve hediye gelen oyununu sattım
  • o kadar zamansız oluyor ki şu indirimler, içim acıyor valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaa bu akşam bitiyorsa üzücü cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

MSI iadesi nedir arkadaşlar. Ekran kartında birşey var mı?

Aynı faturada hem ekran kartı hem de anakart almanız lazım.

https://cashback.msi.com/tr/tr/cashback/
  • Acaba ürünler hakikaten bitiyor mu yoksa HB mi kaldırıyor emin olamadım. Bitiyorsa bugün bayağı ürün sattılar. Haftasonuna yaysalar daha da kar ederler. Zararları kesinlikle yok. Çünkü dolar kuru düşükken zaten bu fiyatlarda idi bu ürünler. Hatta daha da ucuzdu. Örneğin i7 6700 işlemci 900TL küsüre geliyordu bir kampanyasında şu an kampanyalı hali 1260TL.
  • Bilgisayar kategorisi ama yazıcılarda indirim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danteauditore

F/p ı çok iyidir SanDiskin.Samsung gereksiz pahalı benzer performansları var zaten.450 mb yazma okuma ile 550 mb yazma okumanın oyunda bir farkı yok.En düşük fiyat-en yüksek depolama alanı olanını al

Ssd lerde olayı okuma yazma hızı olarak düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun, araştırmanı öneririm. Sana en basitinden bir şey söyleyim bugün aldığın 450mb okuması olan SanDisk 2 sene sonra 200mb okumaya başlar, ama Samsung 550mb ise 500mb a düşer, çünkü bellekleri aşınmaz ve hız kaybı çok az olur. Bunun dışında okuma yazmadan 10 kat daha önemlisi iops değerleridir. Bunları araştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crucial mx300 304tl ile son 1 saat kala yetiştim
  • bu gece son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 24 Şubat 2017; 22:44:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almak istediğim bilgisayarda 1000 tl indirim var ama şuan bende para yok şansa bak :)
  • 1616tl msi 1070 aero aldım iyi oldu bu fırsat bayadır bekliyordum
  • Sadece bugun icin mi yoksa sepete atınca herhangi bi zamanda faydalanabiliyomuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: QarekTyphon

almak istediğim bilgisayarda 1000 tl indirim var ama şuan bende para yok şansa bak :)

Şu 5.555 liralık makinayı merak ettim

• ben de 1 adet sapphire nitro oc 480 8 gb aldım 1000 tl ye. bitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 24 Şubat 2017; 23:01:03 >
  • Dark Full HD TV BOX 1920x1200 Çözünürlüklü Dahili Hoparlörlü Harici TV Kutusu (DK-AC-TVBOX1920)

http://www.hepsiburada.com/dark-full-hd-tv-box-1920x1200-cozunurluklu-dahili-hoparlorlu-harici-tv-kutusu-dk-ac-tvbox1920-p-BD85435

148 tl ye alınır mı? evdeki panel kırıldı, vga girişli pc monitörüm var, ses çıkışlı uydu alıcısı aramıştım şimdi denk geldi.. kesinlikle alma dediğiniz yönü var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

ben de 1 adet sapphire nitro oc 480 8 gb aldım 1000 tl ye. bitti :)

GTX980'den iyi performans verse GTA V'te ben de FreeSync hatrına alacağım ama nedense RX480 hiç gözüme giremedi. Biraz daha paraya kıyıp 1060 alınmalı bence.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.