Şimdi Ara

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
7
Favori
32.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anoniimm kullanıcısına yanıt
    Benzer bir araştırma sonucunda Mx300 275 almaya karar verdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimi haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Başka bir yerden verdiğim siparişimi teslim almadan iptal edip hepsiburadadan sipariş verdim 40tl kadar fark etmiş oldu.

Bu arada her zamanki gibi fiyatlarla oynamayı ihmal etmemişler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anoniimm

hocam n11de nerede 271 e var göremedim 300 küsür hep 250gb olanlar

hocam benim bahsettiğim ram idi linki burada

http://urun.n11.com/bellek-ram/8-gb-ddr4-2133-mhz-hyperx-fury-black-kingston-cl14-hx421c14fb28-P158236808?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell

• Bencede bu dalavere değil halen iade süresinde olan ürünlerde bu farkı iade etmeleri gerekir, siz sonuçta parayı kolaymı kazanıyorsunuz? Geçen aynı durum şu şekilde olmuş bir arkadaşa, ürünü sipariş etmiş ürün yola çıkmış indirime girmiş o arada hemen yenisini sipariş ver ötekinide kabul etmeden iade et dedim aynen öyle yaptı 300 Lira kar etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, TV özelliği olan monitörlerde geçerli mi? Eve TV lazım da :S
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Hb siparişimin ertesi günü ürünün fiyatı düşmesine rağmen iade yapmadı. 5₺ birşeydi ama bu bana güzel ders oldu. Bundan sonra onlara tercihi bırakmadan düşük fiyatlıyı sipariş geçip pahalıyı iade ederim, çünkü iyiniyetli tutum sergilediğimde göreceğim muameleyi biliyoeum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar önerebileceğiniz bir ssd var mı? sandiskinkiler nasıldır?
  • qeep kullanıcısına yanıt
    Price matchi amazon bile yapmiyor artik,hepsiburadadan beklemek garip

• ahbap kullanıcısına yanıt
    Samsung 850 EVO yu öneririm, bu piyasanın en iyisidir ve garantisi 5 yıldır.
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    F/p ı çok iyidir SanDiskin.Samsung gereksiz pahalı benzer performansları var zaten.450 mb yazma okuma ile 550 mb yazma okumanın oyunda bir farkı yok.En düşük fiyat-en yüksek depolama alanı olanını al

• Arkadaşlar samsung 960'a o kadar parayı vermek mantıklı mı sizce? İndirimle 470 gibi bişeye geliyordu 250gb.

evo850 ise 350 tl, aradaki fark değer mi?

Oyunlarda fark edilir mi?

• teşekkürler..
  • Biraz baktım indirim fena durmuyor.

Her zamanki gibi bilgisayar parçaları ve laptoplar için sorularınız varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince doğru ürünleri almanıza yardımcı olurum.

850 Evo 250GB 365 TL

Crucial MX300 275GB 305 TL

paranıza göre bunları direkt alabilirsiniz fiyatlar güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Şubat 2017; 19:38:36 >
  • Logitech G710+
    Sandisk Ultra II 480GB

Bunları aldım tamda pc topladığım zamana denk geldiler çok iyi oldu samsung ssd çok pahalı gibi geldi sonuçta 250gb
  • Başka markalar bulursun daha iyisini bilir belki ama kasa hoşuna gittiyse al göze hitap eden en büyük birim kasa sonuçta

• MSI iadesi nedir arkadaşlar. Ekran kartında birşey var mı?
  • amd sapphire rx 460 alacaktım :( kaç gün bu indirim ininal karta para yüklemem lazım kredi kartsız kapıda ödeme yok mu ?
  • Bay Kaktüs kullanıcısına yanıt
    Havale var hocam.Havale ile odemeyi secerseniz bankadan,atmden havale yapabilirsin.3 gun suresi oluyor sanirsam.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.