Şimdi Ara

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
7
Favori
32.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalniz laptop bakarken masaustu fiyatlari ile eslestiririm..
    Misal su urun
    http://www.hepsiburada.com/asus-gl502vs-fy002tc-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-16gb-1tb-256gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001F9VA
    6700 tl..
    Kasa = 600 tl..
    Cpu = 1400 tl
    anakart = 600 tl.
    ekran karti 1800 tl.
    ram = 550 tl.
    monitor ( gync) 1000
    ssd + hd = 500 tl..
    klavye+mouse 300 tl.

kisacasi 6700 tl civarina o da indirim yakalarsaniz boyle bir masaustu ancak toplaniyor..
    mobilite icin fiyat farki sizce ne kadar eklenmeli onu da siz ekleyin..

• zotac gtx 1070 amp! 1699 liraya geliyor aynı kartı kullanmış biri olarak ihtiyacı olan varsa kaçırmasın derim.
  • İşe yarar şeyler var ama dolar o kadar yüksek ki... Ancak uzaktan bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailgvn77

zotac gtx 1070 amp! 1699 liraya geliyor aynı kartı kullanmış biri olarak ihtiyacı olan varsa kaçırmasın derim.

1699 olan amp değil hocam mini versiyonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 bin Tl lik ürün alımında bile kargo ücreti cıkıyor !
  • Ürün alırken dikkat edin, sorunlu çıkarsa başınız ağrır. Özellikle monitor , laptop cinsi ürünlerin ekranlarının sorunlu olabileceğini , değiştirmek isteyebileceğinizi düşünün. HB değiştirmek isterseniz binbir dereden su getirir ürün elinizde kalır ona göre. Özellikle bu ürünleri bir yerlerden görerek almanızda fayda var.

5 ürün almıştım , 2 ekran kartı 2 disk 1 fan, 1 ekran kartı ve 1 hdd de sorun çıktı. 5 üründe 2 sorun felaket bir oran. Ekran kartı sorununda adamlar birşey yapamayız anlayışınız için teşekkürler diyip kucağıma bıraktılar allahtan MSI Global/Türkiye yardım ettide kurtardım, HDD yide bu berbat deneyimden dolayı HB ye değil direk western digital a yurt dışına yolladım değiştirdiler.

HB şikayetlerini iyi inceleyin...
  • Hala pahalı geliyor bana. Bir kasa toplasam diye baktım 7000'i buldu. Çok para çok. Doların acilen 2,5 ve altına düşmesi lazım. 4K için düşündüm ama zaten 1080 bile 4Kda zorlanıyor. Sanal gözlüklerin bir sonraki nesli belki 2 tane 4K isteyecek. Hiç masrafa girmeye gerek yok.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    yanlışın var hocam linki bırakıyorum buraya. Sepette 1699'a düşüyor.

http://www.hepsiburada.com/zotac-nvidia-geforce-gtx-1070-amp-edition-8gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-zt-p10700c-10p-p-BD805692
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozweb

Valla araştırdım o modelden genelde memnunlar baktım sıkıntı çıkar yine iade ederim en azından o güveni verdiler.

Sağol hocam cevap için. Bende araştırdım fakat Asuscu olmama karşın GTX770'i msi'dan almıştım. Halen taş gibi halen sapasağlam. Asus strix rogların bi serisinde böyle bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum okuduğum kadarıyla. çünkü bir kısım alıp öldük bittik. Diğer taraf aman aman çok memnunuz diyor. Anlamadım vallahi ne yapacağımı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

http://www.hepsiburada.com/bijoux-indiscrets-magnifique-metal-zincir-bel-gogus-kolyesi-altin-p-HBV000001YZKD?magaza=Merk%20Kozmetik

Bu ürünü kullanan var mı?
    Ses yapıyor mu?

harikasın şampiyon

• hb güzel indirim yapmış geçen seferki gibi önce bindirim sonra indirim göremedim en azından benim takip ettiğim ürünlerde böyle

Aylardır takip ettiğim Samsung Curved 23.5 Freesync monitör kdv indirimi ile 630 tl civarına geliyor şu ana kadar gördüğü en düşük fiyat nereden baksanız 5-6 aydır takip ediyorum doların tavan yaptığı dönemde 1000 tl üzerine bile çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 24 Şubat 2017; 12:25:15 >

• önce fiyatı şişirip sonra indirim diyorlar ki %15 indirimli fiyatı bile vatan pc de ki normal fiyatından pahalı.

www.vatanbilgisayar.com
    AMD Ryzen 7 1800X Soket İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen 7 1800X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-7-1800x-islemci.html
    - 2240 TL vatan pc de normal fiyatı.

http://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-1800x-3-6ghz-4-0ghz-16mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV000003WJ13 - 2676 normal fiyat yazmışlar indirimle 2275 TL

başka ürünler nasıl hiç bakmadım. sadece konuyu gördüm ilgilendiğim ürüne baktım ve fiyatı gördüm. ayıptır bu. adam kandırmaktır.

• bazı şeyler uygun.

g710+ mekanik klavye aldım 244 liraya.

şu anda hiçbir yerde yok 300 liradan aşağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

MSI 1050 ti için 554 yazılmış.ben baktığımda 574 tü şimdi 592.aylar önce görece düşük kur ve 70 tl n11 çekiyle 584 aldığımı düşününce gene uygun.

603 olmuş.Hb de KDV oynak bayağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 24 Şubat 2017; 12:45:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde psu kasa hdd var yanına 1070 ve i7 7700k mi almalıyım yoksa 5000 civarına 1050 ti li bi notebook mu almalıyım çok arada derede kaldım.

• Arkadaşlar bu indirim ne zamana kadar geçerli, hepsiburada dan alışveriş yapmadım pek bilmiyorum.

• eraycatak E kullanıcısına yanıt
    Bugünlük ama fiyat değişiyor sürekli

• Şu monitörü almayı düşünüyorum fiyatı baya iyi gibi geldi ancak çok fazla hepsiburada şikayeti gördüm monitörlerde hep bir arıza çıkıyormuş sanırım ne düşünüyorsunuz?http://www.hepsiburada.com/benq-rl2455hm-24-1ms-analog-dvi-2xhdmi-hoparlor-full-hd-led-oyuncu-monitor-p-BD801342
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycatak

Arkadaşlar bu indirim ne zamana kadar geçerli, hepsiburada dan alışveriş yapmadım pek bilmiyorum.

Bu gece 23.59'a kadar geçerli

• Bloody a6 mouse kullanan var mı görünüşü vs hoşuma gitti fiyatı da uygun alınır mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.