Şimdi Ara

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
7
Favori
32.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dell Vostro 15 5568, 2800 liraya geliyor. Nasıldır, kullanan var mı ?

• tnt-2 kullanıcısına yanıt
    tam tahmin ettiğim gibi, kdv indirimi olsaydı güzel fiyata alınabilirdi.Cevap için teşekkürler hocam.
  • Bilgisayar almamı bekliyorlardı anasını satayım.
    3aydır bilgisayar bakıyordum dolar tavan pc fiyatları tavan laptop aldım dolarda düştü envayi çeşit kampanyada yapıldı.
    sabahtan beri küfrediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagrenac

Oha ya inanamıyorum 1 ay önce topladığım sistem neredeyse 300 liradan fazla ucuzlamış. Ekran kartı tek başına 100 lira fark ediyor. Ne kadar ayarsız şu hb ya. Doların düşüşüne denk gelince daha bir inmiş. Sakın kaçırmayın bence, özellikle ekran kartları çok ucuzlamış.

dolar düştü dostum normaldir
  • Daha üç-beş gün önce almıştım bee! :(
    *Şu anki toplam fiyat 2760₺

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim
  • Aldıgım 3 ürünün iadesi geldi, haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sandisk ultra 2 480gb ve sandisk ssd plus 480 gb, crucial mx300 250gb arasında kaldım araştırdım forumları ama tam manada bi sonuç çıkartamadım birisi öneride bulunsa iyi olcak
  • tüh 14 tl zarardayım :(
  • Monitörde sıcak birşey gören var mı?
  • XII kullanıcısına yanıt
    Samsung 23.5 Curved FreeSync full hd Monitör 630 tl civarına geliyor. şu ana kadar piyasada ki en düşük fiyat, bir ara bu monitörün fiyatı doları arttığı dönemde 1000 tl ve üzeriydi.

akakce.com
    Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-lc24f390fhmxuf-full-hd-23-5-curved-fiyati,6570014.html

• Ulan mayısta kuracağım 5 bin liralık sistem şimdi toplasan 4.100 liraya geliyor gel de sövme

• pg348q icin piyasadan 700 lira ucuza alma firsati var

• quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

Bilgisayar almamı bekliyorlardı anasını satayım.
    3aydır bilgisayar bakıyordum dolar tavan pc fiyatları tavan laptop aldım dolarda düştü envayi çeşit kampanyada yapıldı.
    sabahtan beri küfrediyorum.

Bir de bana sorun.

Aralık ayına kadar ne donanımla ne dolarla hiçbir şeyle işim yoktu. Yıllardır aynı bilgisayarı kullanıyordum, sonra bir anda ekran kartım bozuldu. Bilgisayar toplama arayışı içine girer girmez dolar coşmaya başladı, tüm Ocak ayı boyunca dolar rekor üstüne rekor kırdı. Okulların kapandığı gün hb yine böyle bir indirim yaptı ve alabildim. Sonra dolar yeniden eski seyrine geri döndü. Ve şu anki indirimin yanında benim yakaladığım indirim hiçbir şey, düz 300 lira fark ediyor.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Ben satın aldım, bu akşam teslim alacağım. 15.6" olup da bu model kadar hafif ve ince bir alternatif bulamadım. Sadece oyun oynamak amaçlı kullanmayacaksanız bence alınır. Tabi SSD takviyesi şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

önce fiyatı şişirip sonra indirim diyorlar ki %15 indirimli fiyatı bile vatan pc de ki normal fiyatından pahalı.

http://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-7-1800x-islemci.html - 2240 TL vatan pc de normal fiyatı.

http://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-1800x-3-6ghz-4-0ghz-16mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV000003WJ13 - 2676 normal fiyat yazmışlar indirimle 2275 TL

başka ürünler nasıl hiç bakmadım. sadece konuyu gördüm ilgilendiğim ürüne baktım ve fiyatı gördüm. ayıptır bu. adam kandırmaktır.

Sabah 2000 liraydı, fiyatı arttırmışlar

• Beyler Buradan gördüm gittim MSI RX 480 8GB lık ekran kartını 1093 tl +5 tl kargo ile aldım.
  • İ7 6700 için msib250 gaming m3 mü yoksa h270 mi arada 50 tl fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarasa446 -- 24 Şubat 2017; 17:13:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pisman olmadın AMD Ryzen beklede gör
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.