Şimdi Ara

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
7
Favori
32.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

ben de 1 adet sapphire nitro oc 480 8 gb aldım 1000 tl ye. bitti :)

GTX980'den iyi performans verse GTA V'te ben de FreeSync hatrına alacağım ama nedense RX480 hiç gözüme giremedi. Biraz daha paraya kıyıp 1060 alınmalı bence.

monitörüm freesync ve de baktım 480 çoğu oyunda çok daha iyi ve dx 12 ve vulkanda 8 10 fps önde mesela bf 1 de . ondan ve de 8 gb olmasından ayrıca geleceğe dönük daha iyi olduğunu çokğu kişinin söylemesinden dolayı aldım. istesem gtx 1060 da alırdım ama bf1 de gözüme girmedi 10 fps geride 480 den. istersen gir yaz youtube a 480 vs 1060 bf1 directx 12 diye. bu arada bu daha iyi normal 480 lerden ve gtx 1060 ı geçiyor ;)

buyur 480 baya önde:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 24 Şubat 2017; 23:15:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

ben de 1 adet sapphire nitro oc 480 8 gb aldım 1000 tl ye. bitti :)

GTX980'den iyi performans verse GTA V'te ben de FreeSync hatrına alacağım ama nedense RX480 hiç gözüme giremedi. Biraz daha paraya kıyıp 1060 alınmalı bence.

monitörüm freesync ve de baktım 480 çoğu oyunda çok daha iyi ve dx 12 ve vulkanda 8 10 fps önde mesela bf 1 de . ondan ve de 8 gb olmasından ayrıca geleceğe dönük daha iyi olduğunu çokğu kişinin söylemesinden dolayı aldım. istesem gtx 1060 da alırdım ama bf1 de gözüme girmedi 10 fps geride 480 den. istersen gir yaz youtube a 480 vs 1060 bf1 directx 12 diye. bu arada bu daha iyi normal 480 lerden ve gtx 1060 ı geçiyor ;)

buyur 480 baya önde:

Ben GTA V'e bakıyorum. En çok oynadığım, hatta tek oynadığım oyun olduğu için. İleriye dönük RX480 daha mantıklı olabilir. Ama şu an için performansını hakikaten beğenmiyorum. GTA V'e DX12 güncellemesi gelse hiç düşünmeden sipariş geçebilirdim.

• Bu bilgisayar bölümündeki indirim bugün için son mu? Emailime son saatler diye mail gelmiş de...

EDIT: Bu gece sonmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 24 Şubat 2017; 23:32:16 >
  • M2 ssd öneriniz var mı 250gb yada 500gb?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ayrı tabiki hocam kayıt filan edip oynu sattıysanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dakikalar arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Arkadaşlar samsung 960'a o kadar parayı vermek mantıklı mı sizce? İndirimle 470 gibi bişeye geliyordu 250gb.

evo850 ise 350 tl, aradaki fark değer mi?

Oyunlarda fark edilir mi?

oyunlarda pek fark edemezsiniz ama 960 her türlü daha güncel ve daha kaliteli 3d bilmem ne şeylerle üretildiğini ve bu sayede daha uzun ömürlü olduğunu bir yerlerde okumuşstum benim param olsa bende almayı düşünürdüm
  • Son 10 dk. Kazasız belasız bi atlatsaydık hayırlısı. Sapphire rx480 kalmadı dedim ama bu seferde msi rx480 almamak için zor duruyorum.

• Crucial ssd aldım 275gb, bi tane de 64gb extreme usb aldım sandisk, bir de vdsl modem. Herkese geçmiş olsun.

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    dolar düştü o yüzden indirim var 2 ay boyunca aldılar alacaklarını zaten.

azicikta vatandaşa dagitiryorlar.

• http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-8gb-2133mhz-ddr4-ram-hx421c14fb2-8-p-BD805072?magaza=Hepsiburada

264 yaziyor ama sepette 250tl bug var heralde kaçirmayin
    kingston hyperx 8gb 2133mhz
  • Arkadaşlar i3 yada i5 günlük kullanım ve film izlemek için bir laptop arıyorum max bütçem 1500 hangi makineyi önerirsiniz

• Herhangi birşey almadan atlattım bu indirim gününü. Girdim çıktım girdim çıktım resmen sınav verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanamıyorum sipariş verdim ancak 5-10 saniye ile sepetimdeki ürünlerin fiyatı değişti uyarısı aldım.
  • Alsam mı almasam mı derken hiçbir şey almadan indirimi bitirdik. Ah mini itx sevdası ah. Tam boy kasam olsaydı Z270 Krait kaçmazdı 460TL'ye maloluyordu. Kısmet sonraki indirimlere artık.
  • Hepsiburada bu kampanyayi başlattığı ilk saat aldın aldın alamadın bir daha fiyatları düzeltiyorlar

Adata SSD 300 liradan 375 liraya çıktı. Aynı şekilde tüm ürünleri düzeltiyorlar.

Yapmanız gereken sürekli takip ettiğiniz üründen kontrol etmek. Mesela msi r7 240 180 liranin altına düştü fiyatı yenilediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 lira üzeri birşey almayacaksanız pek birşey ifade etmiyor bu indirim. 250GB 960 EVO üzerinden konuşmak gerekirse. İndirimle 486TL'ye geliyordu. n11'de ufak tefek indirimle de aynı fiyata denk gelebiliyor. 1000TL+ için güzel indirimler vardı.
  • Almak istediğim ürünlerde indirim yok, olanlarda da zaten fiyatları önce şişirmişler, indirimli fiyat dedikleri ürünleri başka yerden zaten aynı fiyata bulabiliyoruz, yazık.
  • Kartta para olsa sapphire rx460 alacaktım ama kaçtı
  • Yararlanan arkadaşlara hayırlı olsun. Yararlanamayanlar için inşallah bidahakine diyelim :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.