Şimdi Ara

Hepsiburada sepette KDV kadar indirim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
7
Favori
32.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam vx2276 kullanıyorum ben , tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcmb T kullanıcısına yanıt
    Akşam saat 20.25'te bir adet 1GB external hard disk ve 32 gb usb bellek sipariş verdim sabah ürünleriniz kuryede diye mesaj geldi, bence batmak yerine piyasa durgun olduğundan küçük indirimler ile mal satmaya çalışıyorlar.
    Normalde Cuma verilen siparişler en erken pazartesinden önce gönderilmez ve kargo ile gelirdi, kurye seçmememe rağmen kurye ile gönderiyorlar. Tahminim satışlar bir hayli azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 25 Şubat 2017; 12:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaTeRNo

İyi b.k yemişler bir hafta önce 890 liraya aldığım anakart şimdi 744 lira gel de sövme

Yeni bir tane daha alın. Eskisinin faturasıyla yeni aldığınızı iade olarak gönderin.
  • Şubat ayı içinde bu 2. Sepette kdv indirimi kampanyası sanırım. Anladığım kadarıyla bu kdv indirimi 1 ay gibi bir sürede tekrar gelebilir. Benim gibi kaçıranlar bekleyebilir.
  • ne ara aldınızda ne ara kargoya verildi elinize ulaştı benimkiler hala hazırlanıyor
  • BorgaXxX kullanıcısına yanıt
    dolar düşüş devam ederse indirim olur vatan da aynisini yapiyor bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

bazen böyle kanpanyalar yapacak çünkü taksitli alışveriş 5 taksite düşürüldü çoğu kartta millet alışveriş yapamıyor H B nin de satışlar düştü buna bağlı bir de word kart torpilli sanırım devletten o ne hikmetse çıkan yasalardan etkilenmiyor

Bunu ben de anlamadım ilginç bir durum var world kart giriyorum 9 taksit oluyor, bonus giriyorum 5 taksit. Sonra world ile 3d secure ile aldım hata verdi attı. 3d olmadan aldım hepsiburada kod gönderiyor bir nevi kendi güvenlik sistemleri var o zaman oldu. Aldıklarım da bilgisayar ürünleri ancak world karttan dolayı mı yoksa mesela monitörler 9 taksit ama harddisk 6 taksit görünüyor. Sanki bir ayrım var gibi ürünlerde...

hocam o değil de Word ve axses kartlar devletten torpillimi bende çözemedim 6 taksit kabulde 9 taksite de var çoğu üründe bu nasıl iş bir kanun çıktı en fazla 6 taksit olacak elektronik ve pc ama bu 2 kart hem 6 hem 9 taksit yapıyor ama diğer tüm kartlar 5 taksit böyle saçma iş görmedim örnek tv mesela 9 yok ama 6 var yinede bu kartlara ama diğerleri 5 hep
    Hepsiburada sepette KDV kadar indirim

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    5 veya 6 olması bankayla firma arasındaki anlaşmaya bağlı. Kanuna göre bilgisayarlar 6 taksit oluyor ama en çok. 9 olayı ilginç bazı ürünlerde çıkıyor
  • ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    aynen öyle bence Word ve axsese kıyak var devletten elektronik ve pc ye 9 taksit yapıyor bazı ürünlerde bu diğer kart sahiplerine haksızlıktır diğer kartlar üvey evlat mı anlamadım kanun madem 6 diyor hepsi 6 taksit yapacak
  • Yakin zamanda pc toparlamak istiyordum simdi bunu diyince bi heyecan sardi beni.Biraz konuyu acabilicek olan varmi bu kdv kadar indirim olayini ne kadar sureli birsey nelerde gecerli vs.

Sizce pc toparlicak en iyi zaman simdimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremus -- 25 Şubat 2017; 14:9:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeremus kullanıcısına yanıt
    fazla heveslenme bence kdv düşürseler ne olur taksiti bitirdiler o yüzden bu olaylara girip satış yapmaya çalışıyorlar çünkü millet alış yapamıyor zaten dolar uçtu üstüne taksiti de kısıtlayınca millet öyle kaldı bekle acele etme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Şubat 2017; 14:12:35 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam bekleyimde neyi bekliyim iste sorun orda

• Bu arada kampanya bittimi yada ne zaman biticek?

Rx 470 989 gozukuyor ekleyince sepete kdv indirimi olmuyorda merak ettim.

amd istersen ryzen çıktı onu bekle testler yapılsın çok iyi ve hesaplı deniyor onu bekle
    evet bitti maalesef bir günlüktü
  • Hepsiburada 15.02.2017 sonrası banka kampanyası yok.hepsidoğan banka kampanyası Mart ayını olması muhtemel.Gittigidiyor sitesinde 14 şubattaki cep telefonlarınıda içiren % 5 ve üstü indirimler en erken annneler günü döneminde olabilir.Gelecek indirim ve kampanyalar hakkında bilgi ve duyumları olanlar paylaşırsa bilgilenmiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyavrucu -- 25 Şubat 2017; 16:28:31 >
  • dolar dususte kdv kadar indirim olayi şu zaten dolar dustugu icin bir kac gune bu fiyata gelecek bunu bildikleri icin o dususu yansitmadan milletin aklini celip eldeki urunleri hizli satip surumden kazanmak icin yapiyorlar. cunku tuketici indirimi sever.

• arkadaşlar şubat içerisinde 2 kez kdv indirimi yaptılar sizce tekrar gelir mi yoksa beklemeyip webdenal incehesap gibi yerlerden mi toplayayım?
  • psu aldım bakalım, dün kargoya verilcekti verilmedi, herhal yetişemediler yoğunluğa, gelirse bakarız artıkın...
    http://www.hepsiburada.com/frisby-cougar-serisi-700w-power-supply-cmx700-moduler-kablo-p-BD803227

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 25 Şubat 2017; 17:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

psu aldım bakalım, dün kargoya verilcekti verilmedi, herhal yetişemediler yoğunluğa, gelirse bakarız artıkın...
    http://www.hepsiburada.com/frisby-cougar-serisi-700w-power-supply-cmx700-moduler-kablo-p-BD803227

Sanırım ellerindeki stok bilgisi güncel olmuyor. Stokta var diye hızlı gönderi adı altında satıyorlar, sonra bulamayınca tedarik sürecine sokup bekletiyorlar işte böyle.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.