Bildirim
Hepsiburada sepette KDV kadar indirim (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kagrenac
quote:
Orijinalden alıntı: _OkNisT_
Bilgisayar almamı bekliyorlardı anasını satayım.
3aydır bilgisayar bakıyordum dolar tavan pc fiyatları tavan laptop aldım dolarda düştü envayi çeşit kampanyada yapıldı.
sabahtan beri küfrediyorum.
Bir de bana sorun.
Aralık ayına kadar ne donanımla ne dolarla hiçbir şeyle işim yoktu. Yıllardır aynı bilgisayarı kullanıyordum, sonra bir anda ekran kartım bozuldu. Bilgisayar toplama arayışı içine girer girmez dolar coşmaya başladı, tüm Ocak ayı boyunca dolar rekor üstüne rekor kırdı. Okulların kapandığı gün hb yine böyle bir indirim yaptı ve alabildim. Sonra dolar yeniden eski seyrine geri döndü. Ve şu anki indirimin yanında benim yakaladığım indirim hiçbir şey, düz 300 lira fark ediyor.
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-gl553vd-dm032t-i7-7700hq-16gb-256gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-windows-10-pmu357002
Bu makinayı aldım aynı özellikteki msi çift fanlı makina bugün aynı fiyat alalı 20 gün oldu şansıma tüküreyim
-
Bende son 7-8 dakika kala Corsair Force LE 240GB SSD aldım
Konuda bir önce ki sayfada gördüğüm kadarıyla 2-3 arkadaş Crucial Mx300 almış. Herkesin aldıklarını iyi günlerde kullanması dileğiyle -
TP Link Powerline ve menzil arttırici modelleri çok uygun fiyata geliyor. Yazıcılar, taşınabilir diskler ve dahili hddler de piyasa fiyatina geliyor caziplik yok. Genel olarak ağ ürünlerinde güzel fırsatlar var.
USB belleklerde de yanmasa bile sıcak sayılir fiyatlara gelen ürünler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Viewsonic vx2276 düşünüyordum ama pek emin değildim neyse.
650 liraya kadar biraz oyun ve genel olarak günlük işler için gözü en az yoracak bir monitör önerisi olan var mıdır arkadaşlar
amazon.de yollamıyor maalesef
quote:
Orijinalden alıntı: t_cinar
quote:
Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL
quote:
Orijinalden alıntı: t_cinar
http://www.hepsiburada.com/benq-gw2270h-21-5-5ms-analog-2xhdmi-full-hd-va-monitor-p-BD805582?magaza=Hepsiburada
bu monitörü almayı düşünüyorum. Yorumlarınız nedir?
399 tl. yazıyordu ama sepete ekleyince 428 tl. oldu nedense ?
Ben 399 iken siparis gectim hocam. Arkadaslarin dedigi gibi fiyat birden degisebiliyor
evet fiyatlara yeni ayarlar çekmişler ve pek cazibesi kalmadı gibi :)
işin ilginci 4 gün boyunca indirim dedikleri bazı ürünlerde dahi indirim kalkmış gibi (daha doğrusu fiyatlarını artırmışlar)
-
Hepsiburada satıcılı notebook göremedim doğru düzgün, olanların da fiyatları diğer yerlere göre fazlaydı zaten. -
razer blackwindow chroma(bayadır takip ediyorum) 649 TL idi bindirim yaparak 805e çekmişler teşekkürler hepsiburada tırt. -
bazen böyle kanpanyalar yapacak çünkü taksitli alışveriş 5 taksite düşürüldü çoğu kartta millet alışveriş yapamıyor H B nin de satışlar düştü buna bağlı bir de word kart torpilli sanırım devletten o ne hikmetse çıkan yasalardan etkilenmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Thema
http://www.hepsiburada.com/adata-su800-256gb-560mb-520mb-s-sata3-2-5-ssd-p-HBV000001ZCJ7
255 tl diyor , sepete atınca 270 tl
2 gün geçti ve bana 375 TL diyor, moralim göçtü tam da ssd alayım demiştim
-
-
-
Ürünü taahhüt edilen süre içerisinda kargoya verilmeyen var mı başka? Yoğunluktandır bendeki gecikme umarım. Yoksa iki hafta bekletip, tedarik edemedik pardon dediklerini de bilirim bunların.
1ms monitör siparişi geçecektim dün sepete attım. indirimin bitmesine 4 gün diyordu. bugün bitmiş indirim. nasıl iş anlamadım... -
Bende ayni şekilde sepete 3.9 bin tl lik pc dizdim. Bilmiyordum indirimin 1 günlük oldugunu bir baktim sepet olmuş 4700 tl. Kismet degilmis ne diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: BorgaXxX
Bende ayni şekilde sepete 3.9 bin tl lik pc dizdim. Bilmiyordum indirimin 1 günlük oldugunu bir baktim sepet olmuş 4700 tl. Kismet degilmis ne diyelim
Ooo. Senin durum daha vahimmiş. Geçmiş olsun. Düşük kurları fiyatlara yansıtırlarda rahat ederiz inşaAllah. Dolar3.5xx oldu fiyatlar haala 3.8xx dekiyle aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: Promayz00
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kagrenac
quote:
Bilgisayar almamı bekliyorlardı anasını satayım.
3aydır bilgisayar bakıyordum dolar tavan pc fiyatları tavan laptop aldım dolarda düştü envayi çeşit kampanyada yapıldı.
sabahtan beri küfrediyorum.
Bir de bana sorun.
Aralık ayına kadar ne donanımla ne dolarla hiçbir şeyle işim yoktu. Yıllardır aynı bilgisayarı kullanıyordum, sonra bir anda ekran kartım bozuldu. Bilgisayar toplama arayışı içine girer girmez dolar coşmaya başladı, tüm Ocak ayı boyunca dolar rekor üstüne rekor kırdı. Okulların kapandığı gün hb yine böyle bir indirim yaptı ve alabildim. Sonra dolar yeniden eski seyrine geri döndü. Ve şu anki indirimin yanında benim yakaladığım indirim hiçbir şey, düz 300 lira fark ediyor.
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-gl553vd-dm032t-i7-7700hq-16gb-256gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-windows-10-pmu357002
Bu makinayı aldım aynı özellikteki msi çift fanlı makina bugün aynı fiyat alalı 20 gün oldu şansıma tüküreyim
Hocam bundan memnun snuz Isınma sorunu oluyor mu
akk dolu olduğu için henüz sağlam bir oyun indirmedim, cs go oynuyorum full ayarlarda 60 derece civarında seyrediyor şu an memnunum.
malzeme kalitesi olarak kasa ve monitörün arkasındaki ışıklı rog simgesi efsane, makina sağlam duruyor elimde kalır bu hissi vermiyor.
gtx 1050 yeni kart olduğu için yazılımsal güncellemelerle dahada iyi bir hal alacağını düşünüyorum. tek korkum tek fan olması ilerde problem yaratırmı bilmiyorum
-
Bunlar kaç gündür beşer onar kampanya yapıyorlar. Yok sepette indirim, yok kartta indiri, %15 - % 20 - 30 -40 derken normal zamanda çarşafa dolaşırken bunlar, bu kadar malı ne ara göndecekler ki. Batmaya ramak kala olmasın bunlar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172
bazen böyle kanpanyalar yapacak çünkü taksitli alışveriş 5 taksite düşürüldü çoğu kartta millet alışveriş yapamıyor H B nin de satışlar düştü buna bağlı bir de word kart torpilli sanırım devletten o ne hikmetse çıkan yasalardan etkilenmiyor
Bunu ben de anlamadım ilginç bir durum var world kart giriyorum 9 taksit oluyor, bonus giriyorum 5 taksit. Sonra world ile 3d secure ile aldım hata verdi attı. 3d olmadan aldım hepsiburada kod gönderiyor bir nevi kendi güvenlik sistemleri var o zaman oldu. Aldıklarım da bilgisayar ürünleri ancak world karttan dolayı mı yoksa mesela monitörler 9 taksit ama harddisk 6 taksit görünüyor. Sanki bir ayrım var gibi ürünlerde...
-
İndirim başladığı akşam geceye doğru, Dell 7566 siparişi verdim. Sabahına satmıyorlardı bu ürünü. İndirimli alabildim. Dün akşam da geldi cihaz kutusu vs. hiç açılmamıştım. Bu konuda biraz endişeliydim. Ama sorun çıkmadı. 850 Evo M2 SSD 120gb olan model hiç yoktan iyidir takarım demiştim 275lira oluyordu indirimle 1-2 güne alırım dedim. Onda da fiyat artmış. Vatan'la aynı fiyat olmuş neredeyse. Gidip vatandan alıp takacağım. Boşuna beklemeye gerek yok. SSD'yi de indirimle alabilseydim efsane olacaktı ama buna da şükür
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X