Hepsiburada.com sitesinden bilgisayar masası almayı düşünüyorum, bu konularda biraz acemiyim de;acaba bir sorun çıkar mı?
Bazen görüyorum bu site hakkında bazı olumsuz yorumlar.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.
ben daha pek olumsuz yazı görmedim. bir kere alışveriş yaptım.onda da bir sorun çıkmadı.
iki kez kredi kartıyla alışveriş yaptım , güvenlik açısından sorun yaşamadım .
kredi kartıyla bende çok alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım arkadaşım
Motorola Kablo Modemimi aldığım yer.3 günde elime ulaşmıştı.Ayrıca mail yolu ile sürekli bilgilendirildim.
Türkiye şartlarında en güvenli online alışveriş sitesi...
Hazır yeri gelmişken sorayım.Netsiparis.com u kullanan var mı kardeşime Sony mp3 player alacağım.Sadece netsipariş te fiyatı 190 küsür lira.Dİğer yerlerde 250 küsür.Yani güvenilir midir bilmiyorum hiç denemedim.Yeni konu açmadan buraya sorayım dedim.
Şimdiye kadar birçok kez alışveriş yaptım. Sadece bir alışverişimde hafıza kartında sorun olmuştu.Onu da ücretsiz değiştirdiler.
Sağlam sitedir
10larca alısveriş yaptım sorun yok
Benimde çok alışverişim oldu hiç bi şekilde memnuniyetsizliğim yok.. için rahat olsun güvenebilirsin..
yıllardır alışveriş yapıyorum bir sorun yaşamadım..
sadece en son yaptığım işlemi iptal ettirmiştim iade para kredi kartıma 20 günde yansıdı.. daha önce en geç 2 günde iadeler yansıyordu..
sanırım bir aksilik oldu..
Hepsiburada.com Vatanbilgisayar.com Teknosa.com
Bu üçü dışında K.Kartı ile alışveriş yapmam, Bu şartlarda en güvenilir site bunlardır.Bana göre en azından...
sirkulasyonu çok yüksek bir site olduğu için kesinlikle problem yaşayanlar olmuştur ,ama çok fazla alışveriş yapmama rağmen şimdilik hiç bir problem yaşamadım
iki kere alşveriş yaptım birinde bilgisayar aldım birinden dvd writer ikisi 3 4 gün içinde elime ulaştı
Sorunu en az hatta sorunsuz alışveriş sitelerindendir. Vatanbilgisayar.com Weblebi.Com ve Hepsiburada defalarca alışveriş yaptığım sorunsuz ve güvenilir sitelerdir.
Ben de çalışma ve bilgisayar masası almayı düşünüyorum da ; bulunduğum yerden mi aramalıyım yoksa hepsiburadadan mı almalıyım kararsızım. Çalışma ve bilgisayar masası gibi parçaları nasıl paketleyip kargoya veriyorlar acaba? Ezilme, çizilme gibi durumlar oluşmuyor mu? Nasıl güvenebiliriz?
Bulunduğunuz yerden almanız daha iyi olur. Dediğiniz türden hatalar çıksa paketle gönder bekle sizi bayağı uğraştırır.
quote:
Orjinalden alıntı: electronica
Ben de çalışma ve bilgisayar masası almayı düşünüyorum da ; bulunduğum yerden mi aramalıyım yoksa hepsiburadadan mı almalıyım kararsızım. Çalışma ve bilgisayar masası gibi parçaları nasıl paketleyip kargoya veriyorlar acaba? Ezilme, çizilme gibi durumlar oluşmuyor mu? Nasıl güvenebiliriz?
Benim abim piranha mp4 çalar almıştı, bozuk çıktı, gönderdi, bozuk çıktı, gönderdi, bozuk çıktı, gönderdi, bozuk çıktı, artık göndermekten vazgeçti, 180 ytl boşa gitti... Ama bunun dışında 4-5 kere alışveriş yaptım, onlarda sorun yoktu çünkü aldığım ürünlerin kalitesi piranha gibi kötü markalı bir ürün değildi... o yüzden sorun çıkmadı.
yani alacağın ürün önceden araştırdığın bir ürün olsun, en azından yorumları oku, bu çok önemli.
quote:
Orjinalden alıntı: BrooklynZU
Hazır yeri gelmişken sorayım.Netsiparis.com u kullanan var mı kardeşime Sony mp3 player alacağım.Sadece netsipariş te fiyatı 190 küsür lira.Dİğer yerlerde 250 küsür.Yani güvenilir midir bilmiyorum hiç denemedim.Yeni konu açmadan buraya sorayım dedim.
2007 yılının Ağustos ayında lcd monitör alacaktım. Hp 22" heryerde , ortalama 700 ytl iken , netsiparis'de 620 ytl. idi. Hakkında iyi yada kötü yorum duymamıştım. Düşük fiyat vermeside beni biraz şüphlendirmişti. Ama , çok şükür şüphelerim yersiz çıktı. Net'ten kredi kartı ile aldım lcd'mi. Sonuç olarak ben bir sorun yaşamadım.