Şimdi Ara

HEPSİBURADA TEDARİK SÜRECİ ÇILDIRICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburadadan 6s plus 64 gb aldım 9 haziran günü 13 haziran günü tahmini kargoya verilir diyordu bugün oldu aradım kimse bişey soyleyemiyor ve hala tedarik sürecince defalalarca mesaj atmama ragmen bizde bilmiyoruz cevabı aldım en son mesajımda gecikme için özür dileriz diyip 20 tl hediye çeki aldım sus payı olarak ne yapmalıyım sizce perşembe günü dogum günü hediye olması gerekiyor lütfen bi akıl verin

• Dostum siparisi iptal etmekle tehdit et bakalim ne dicekler ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi iptal et. Niye uğraşıyorsun ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazadan gidip almamanın cezası olmuş bu...
  • Apple Online Store dururken neden başka yerden alırsınız ki? Ki Apple hediye pakedi de yapar isteğe göre. Mağazadan gidip alsanız ayrı ama internetten bu cihazları alacaksanız Apple Store'dan şaşmayın.

Kusura bakmayın ama çıldıracak bir şey yok. Adamlar ilana yazmışlardır muhakkak şu kadar sürede gönderilecektir diye.

Suçu başkasında aramayın. 1. derece dağıtıcıyı es geçmekle suçlu sizsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalatçı garanti mi aldın yoksa normal mi?
  • normal aldım hepsiburada satıyor apple garantili sıkıntı yok bu arada beyler baya sert yaptım bugün teslimata hazır diye soylediler yarın kargoya vericeklermiş
  • Gokberk17 G kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada kargo konusunda yavaş maalesef. D&r'de aynı şekilde gitti gidiyor ve n11 çok hızlı.

• bence iptal et siparişi en yakın mağazadan al telefonu
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Bugün kargoya verildi hocam bakalım onceden forumda kullanılmış telefon satıldıgı olmuştu hespiburadada aynısı cıkmasın allah korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokberk17

Bugün kargoya verildi hocam bakalım onceden forumda kullanılmış telefon satıldıgı olmuştu hespiburadada aynısı cıkmasın allah korusun.

imeiden seri no dan kontrol edin garantisi baslamis mi diye. Hayirli olsun

• Sıkıntı olmaz sıfır cihaz gelir.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Şuan baktım emailme gelen faturadan lütfen telefonunuzu aktifleştirin diyor ?
  • kardes merak ettıgım ıcın soruyorum ne kadara aldın ? neden apple st
  • Hocam tam 3600 liraya aldım sanırım neden appleın sitesinden almadın diye sormuşssunuz son 300 lirayı dentleştiremedim :D bide hediye olucaktı cabuk olsun istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.