< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsivrikaya -- 24 Eylül 2021; 15:17:10 > |
Hepsiburada TIKLA KAZAN yeniden başladı.
-
-
hata verdi. yine erken açtılar herhalde. akşam tekrar açarlar
-
• Kampanya kapsamında kazandığın Hepsipapelleri Kazandığın andan itibaren 1 saat boyunca Cüzdanım ile yapacağın alışverişlerde kullanabilirsin. Kullanılmayan Hepsipapeller bu sürenin sonunda otomatik olarak silinir.
1 saat çok 10dk yeterdi
-
kitap ve hobi alışverişlerinde 150/25 verdi
-
150 25 süpermarket verdi çöp geldi gene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
be(a)ş lira çıktı :(
-
ikinci hesapla girdiğimde vermedi bişi aynı telefondan
-
150/25 süpermarket çöpp
-
Bu defa ki kampanyanın oranı düşük geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartı kampanyası var mı, göremedim
Başka bir hesap ile denedim olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 tl olanlar kardeşime kitap alacağım bana verebilirler mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
500/50 verdi.
-
150/25 birde normalde değil süper market 🤦🏻♂️ çöpoğlusu
Farklı hesap Tekrar tekrar yapmaya izin vermiyor mobil veriyi aç kapa işe yaramıyor
Uygulamanı güncelle diyor ama uygulama güncel :)
-
2 saat önce denemiştim 5 TL vermişti.
Dilenciye sadaka verir gibi 5 TL verip güya kampanya yapıyorlar, alışveriş yapacak olsam 5 TL beni alışveriş yapmaya mı teşvik edecek, kampanya yapıyorsan da müşteriyi alışverişe teşvik edecek kampanya yap, böyle saçmalıklara gerek yok.
Geçen sefer tıkla kazanla 10 TL verdiğinde kargo bedava kampanyasını 5 gün önceden bitirip verdiği 10 TL papellerin süresi dolduktan hemen sonra tekrar kargo bedava kampanyasını tekrar başlatmıştı, hepsiburada kendine yakışanı yapmaya devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 24 Eylül 2021; 18:53:52 >
Bir de o 5 lira için saat sınırı koyması...
Tıkla kazanı nerden tıklıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
• Kampanya kapsamında kazandığın Hepsipapelleri Kazandığın andan itibaren 1 saat boyunca Cüzdanım ile yapacağın alışverişlerde kullanabilirsin. Kullanılmayan Hepsipapeller bu sürenin sonunda otomatik olarak silinir. 1 saat çok 10dk yeterdi |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X