Şimdi Ara

HEPSİBURADA.Üretici firmadan bekleniyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. PS3 Motion Controller Sharp Shooter (Keskin Nişancı)
    2. Navigasyon Kumandası (Bazı PS Move Uyumlu Oyunlarda Hareketlere Yön Verir)
    3. Sony Playsation Move Başlangıç Paketi + Star the Party Türkçe Oyun

2 VE 3 NOLU ÜRÜN kargoya verildi diye mesaj geldi ama 1 İNCİSİnde üretici firmadan bekleniyor diyor ne zman gelirde verilir kargoya 2 ürün verildi 3 ÜNÜ birden sipariş verdiğim için 3. ürün gelmeden kargo yola çıkmaz dimi
    siparişi vereli 2 gün oldu tEK 3. ÜRÜNÜ BEKLİYORUM??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknot_34 -- 31 Ekim 2011; 2:42:56 >

• Açıkça yazıyor . Üretici firmadan ürün bekleniyor . Gelir gelmez sana gönderirler. 3 günü geçebilir gelmesi üretici firmadan . Bu durumda ben onları aramıştım acele olmasını söylemiştim öncelik vermişlerdi kısa zamanda göndermeye çalıştılar . Sende öyle yap . İyi geceler ...
  • tamam teşekkürler de diğer demek istediğim 3 ürün birden verdim siparişi 2 si verildi kargoya diğer kalan 1 ürün de kargoya verilmeden yola çıkmaz dimi ?
  • 1 hafta oldu benimde aynı şeyi diyor yarında gelmezse iptal edicem..
  • Yok hayır bir seçeneğin var ürünlerimi ayrı ayrı kargolama" gibi bu seçeneği araştır bende bir ara 2 şey almıştım ama ayrı ayrı tedarik edilmişlerdi ve ayrı ayrı zamanlarda kargo ile gelmişti
  • 3. gelmeden 2sini gönderirler, yazdığından anlaşıldığına göre göndermişler bile
    siparişe girince yandaki kargo detayı kısmına tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesFord

Yok hayır bir seçeneğin var ürünlerimi ayrı ayrı kargolama" gibi bu seçeneği araştır bende bir ara 2 şey almıştım ama ayrı ayrı tedarik edilmişlerdi ve ayrı ayrı zamanlarda kargo ile gelmişti

ben kasa ve işlemci sogutucu verdim

kasa beklendi sogutucu yollandı . fakat izmire degil aydına :D bekletildi. 2 gün sonra yollandı kasa 1 gün aralıklarla geldiler. yani okadar iyi çalışıyorlar.

bekliyorlar öyle biraz .stokta yok . bayiden getiriyorlar. AKORTEK sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Yok hayır bir seçeneğin var ürünlerimi ayrı ayrı kargolama" gibi bu seçeneği araştır bende bir ara 2 şey almıştım ama ayrı ayrı tedarik edilmişlerdi ve ayrı ayrı zamanlarda kargo ile gelmişti

kasa beklendi sogutucu yollandı . fakat izmire degil aydına :D bekletildi. 2 gün sonra yollandı kasa 1 gün aralıklarla geldiler. yani okadar iyi çalışıyorlar.

bir ara bana acil olan birşey almıştım harici 2TB lık fiyatı 200tlydi sanırım ama ürün tam tamına 16 gün tedarikte bekledi ne mesajlar attım hep en kısa sürede tedarik edeceğiz dediler, benimde artık sinirim bozuldu siparişi iptal ettim bir süre sonra evime kargo geldi hepsiburada'dan lokum ve özür mektubu, lokumun tadı güzeldi ama yinede o olaydan bu yana hepsiburada'dan alışveriş yapmadım hiç..

• ben 4 parça ürün aldım geçen hafta. birbirini takip eden günler boyunca 4 kere kargo geldi eve.yani ellerinde olanı hemen yolluyorlar öyle bekleme falan yapmıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

bir ara bana acil olan birşey almıştım harici 2TB lık fiyatı 200tlydi sanırım ama ürün tam tamına 16 gün tedarikte bekledi ne mesajlar attım hep en kısa sürede tedarik edeceğiz dediler, benimde artık sinirim bozuldu siparişi iptal ettim bir süre sonra evime kargo geldi hepsiburada'dan lokum ve özür mektubu, lokumun tadı güzeldi ama yinede o olaydan bu yana hepsiburada'dan alışveriş yapmadım hiç..

ciddmisin reyis özür mektubu felan. bunlardan beklenmez cunkim gerçi hiç biri yapmazda. indirim diye bindirimi kakaladıklarınıda biliyoruz.

• Hepsi buradanın klasık sınır bozucu durumu her zaman stokta var gorunuyor hersey ama ılla satın aldıgınız urunler ıcın bekletıyorlar. Bugune kadar 4 sıparısımı ıptal ettım ve artık kullanmıyorum bu sıteyı..

Senın problemıne gelınce hepsı burada coklu sıparısler ıcın 2 secenek sunuyor sana..

ıstersen beklenen urunu bekletır dıger hazır olanları hemen gondertebılırsın adresıne .. Beklenen urun geldıkten sonra onuda postalarlar...

yada hepsını bekletırsın tedarık surecınde olan urun gelınce hepsını bırden gonderırler..

yada tedarık surecınde olan urunu ıptal eder dıger ıkısını gondertırsın..

Hepsı buradanın su konuda bana cok zararı oluyor 4 5 mılyarlık sıparıs verıyorum taksıtle kredı kartımdan tabı var olarak gorunen urunlerın bazıları tedarık suresınde beklenıyor yazısını gorunce sınırlenıp sıprısı ıptal edıyorum. Kredı kartımdan butun parayı kesıyor ama taksıt taksıt lımıtımden yaptıkları kesıntıyı kaldırıyorlar bu sebeple kredı kartı lımıtlerımı asırı yukseltmek zorunda kaldım. Zaten sırf bu sebepten sıteyı kullanmayı bıraktım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ciddmisin reyis özür mektubu felan. bunlardan beklenmez cunkim gerçi hiç biri yapmazda. indirim diye bindirimi kakaladıklarınıda biliyoruz.

Evet ciddiyim ufak bir mektup geliyor onda özür dilediklerini birdaha olmayacağını temenni ettiklerini yazıyorlar, yanında muhtemelen 15 cm2' ebatlarında lokum gönderiyorlar şikayet çok olduğunda ve haksız olduklarında sanırım

• 2 ürün kargoyla gelicek diğer ürün firmadan gelince onuda ayrı kargoyla göndericeklerse ben gelen bu 2 ürüne 5 TL gbi bi ücret verip diğer kalan 1 ürün gelince onadamı 5 tl vericem kargo ücreti??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknot_34 -- 31 Ekim 2011; 8:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slipknot_34

2 ürün kargoyla gelicek diğer ürün firmadan gelince onuda ayrı kargoyla göndericeklerse ben gelen bu 2 ürüne 5 TL gbi bi ücret verip diğer kalan 1 ürün gelince onadamı 5 tl vericem kargo ücreti??

Tek bir kargo ücreti alıyorlar sipariş aşamasında. Sonra 3 ünüde ayrı gönderseler ücret almıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Hepsi buradanın klasık sınır bozucu durumu her zaman stokta var gorunuyor hersey ama ılla satın aldıgınız urunler ıcın bekletıyorlar. Bugune kadar 4 sıparısımı ıptal ettım ve artık kullanmıyorum bu sıteyı..

Senın problemıne gelınce hepsı burada coklu sıparısler ıcın 2 secenek sunuyor sana..

ıstersen beklenen urunu bekletır dıger hazır olanları hemen gondertebılırsın adresıne .. Beklenen urun geldıkten sonra onuda postalarlar...

yada hepsını bekletırsın tedarık surecınde olan urun gelınce hepsını bırden gonderırler..

Hepsı buradanın su konuda bana cok zararı oluyor 4 5 mılyarlık sıparıs verıyorum taksıtle kredı kartımdan tabı var olarak gorunen urunlerın bazıları tedarık suresınde beklenıyor yazısını gorunce sınırlenıp sıprısı ıptal edıyorum. Kredı kartımdan butun parayı kesıyor ama taksıt taksıt lımıtımden yaptıkları kesıntıyı kaldırıyorlar bu sebeple kredı kartı lımıtlerımı asırı yukseltmek zorunda kaldım. Zaten sırf bu sebepten sıteyı kullanmayı bıraktım.

Ürünü almadan önce mesaj atıp sorsaydın ya stok durumunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkdaşlar bugün 2. navigasyon Kumandası (Bazı PS Move Uyumlu Oyunlarda Hareketlere Yön Verir) ürünü geldi
    diğer üretici firmadan beklenİyor diyen üründe bugun sabah saatlerinde gelmiş ve hemen kargoya verilmiş oda iki ürünüm kargoda şimdi en gec 2-3 GÜNE GELİR herhalde sorunsuzca yaptım alışverişimi HEPSİBURADA DAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Hepsi buradanın klasık sınır bozucu durumu her zaman stokta var gorunuyor hersey ama ılla satın aldıgınız urunler ıcın bekletıyorlar. Bugune kadar 4 sıparısımı ıptal ettım ve artık kullanmıyorum bu sıteyı..

Ürünü almadan önce mesaj atıp sorsaydın ya stok durumunu.

ıyı ama zaten web sıtesınde stok durumu gostergelerı var ve orada stokta var gorunuyor. Bu noktada 2 sorun var ya stok sorumlusu ısını duzgun yapmıyor yada web sıtesını guncel tutmuyorlar.

web sıtesı uzerınden satıs yapan bır kurulusun web sıtesının guncel olmaması cok komık bır durum olur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.