Şimdi Ara

Hepsiburada ürün tedarik sorunu(Yardımlarınızı bekliyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar hepsiburadadan rotring rapid pro versatil 0.7 mat siyah kalemin fiyatı 24,52 tlydi. İki adet sipariş verdim.Aradan iki gün geçtikten hepsiburada bana mail yollamış ürünü tedarik edemediklerini aynı fiyata başka bir ürün almamı yada bu ürünün siparişini iptal edebileceğimi yazmışlar.Bende siteye ürüne bakmak için tekrar girdim ve ürünün 77,90 tlden satıcısı idealpazar olarak satışa devam ettiğini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım gelen mailin yanlış olabileceğini ürünü yarın kargoya vereceklerini söyledi. Eğer bunlar sitede satışı devam eden bu ürünü bana yollamazlarsa ne gibi haklarım var ve ne yapabilirim? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardaşbaşınıyesinla -- 17 Kasım 2015; 20:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar yardim edecek kimse yok mu?

• iyi yine sana mail atmışlar ben deterjan almıştım kampanyadan yolda patlamış geri gitmiş kargo aynı ürün stokta olmasına rağmen göndermediler (kamapanya bitmişti ) para iadesi yaptılar o kadar mail attım mesaj attım hiç sormadılar bile napalım diye
  • sıkıntı yaşamazsızn telaşlanma
  • mephisto83 M kullanıcısına yanıt
    Valla cok ayıp etmişler sana.

• reasdmusti kullanıcısına yanıt
    İnsallah, bekliyoruz bakalım.

• ideal seçim se uzak dur
  • extrabold kullanıcısına yanıt
    Yok satici hepsiburadanin kendisiydi.

• Adamlar bana sormadan siparisi iptal etmisler ama kalemi satmaya devam ediyorlar yazik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardaşbaşınıyesinla -- 19 Kasım 2015; 12:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

sıkıntı yaşamazsızn telaşlanma

hepsiburada da mı sorun yaşamaz? bu yılın en fiyaskolarından biri hepsiburada.
  • Ben yaklaşık 2-3 senedir mat olan versiyonunu kullanıyorum...45 liraya bi kırtasiyeden almıştım
    dengesi çok güzel her eline alan kesik atmaya çalışıyor..
    umarım ürünü gönderirler çok hoşuna gidecektir.

bu arada aynı şekilde indirim yaparlarsa bana haber verin kalemimden olmadan hediye edeyim

bendeki şundan

http://www.hepsiburada.com/rotring-rapid-pro-versatil-kalem-0-7-mm-mat-siyah-tekli-kutu-p-OFISR949360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 19 Kasım 2015; 13:19:34 >
  • Sakin kendin iptal etme onlar iptal ederse sonuna kadar hakkını ara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuz Roman

Sakin kendin iptal etme onlar iptal ederse sonuna kadar hakkını ara

tekonosa da tecrübeniz oldu mu hiç..

az evvel sipariş verdim.. sonra almaktan vazgeçtim ama iptal butonu gibi hiçbir şey yok sitede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: Ucuz Roman

Sakin kendin iptal etme onlar iptal ederse sonuna kadar hakkını ara

tekonosa da tecrübeniz oldu mu hiç..

az evvel sipariş verdim.. sonra almaktan vazgeçtim ama iptal butonu gibi hiçbir şey yok sitede..

Müşteri hizmetlerini arayıp iptal ediyorsun hocam teknosada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam ben iptal etmeden kendileri iptal ettiler. Müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli oyaliyorlar. Acaba simdi ne yapmaliyim?

• kardaşbaşınıyesinla kullanıcısına yanıt
    Site üzerinden mesaj at. Aynı ürünü göndereceklerini sanmıyorum o fiyata. Yerina alt limitsiz 10 liralık çek tanımlarlar.
  • Hocam tüketici hakem heyetine basvuru yapmayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.