Şimdi Ara

HEPSİBURADADAN ÜRÜN İPTAL ETMİŞ OLAN VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi iptal etsem para ne zaman geri yatar kredi kartına ?
    HEPSİBURADADAN ÜRÜN İPTAL ETMİŞ OLAN VARMI ?

• Up
  • Neden iptal etmek istiyorsun hocam ? Pazartesi veya salı geri yatar muhtemelen
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben biraz malım tarihe bakmadan black friday geldi sandım ama haftaya cuma imiş. Bunları aldım kampanyadan ama içime sinmedi iade etmek istedim hem Amazon belki daha iyi indirim yapabilir.
    2 tane aldım birisi peşin birisi kredi kartı iade sürecinde bir fark olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrhnn

Hocam ben biraz malım tarihe bakmadan black friday geldi sandım ama haftaya cuma imiş. Bunları aldım kampanyadan ama içime sinmedi iade etmek istedim hem Amazon belki daha iyi indirim yapabilir.
    Boşver iptal etme daha aşağı düşmez fiyat yakın zamanda. Bende almayı düşünüyorum. Yine sen bilirsin tabi
  • A50 alıcam bunun yerine hocam. Para benim olmadığı için hemen yatarsa iyi olur yani cumaya kadar yoksa patladım demek. Kesin yatarmı hocam 2-3 gün içinde ?
  • Emrhnn kullanıcısına yanıt
    Kesin diyemeyiz. Belli olmaz bunların işi ama yüksek ihtimal yatar.
    Hocam bide alışverişi yaptıktan sonra garantiden mesaj geldi siparişinizi taksitlendirme istermisiniz diye ondada ,5 takdiri işaretledim. Başvurunuz alınmıştır dediler taksit taksit mi gerj yatar sizce ?
    Bu sorunun cevabını verebilecek olan olursa çok minnettar olurum. Çünkü kredi kartıyla alakalı hiçbir şey bilmiyorum.
  • Ya bu hepsiburada efsane cumayı nerden icat etti millet sazan gibi atladı kara cuma gelmeden.
  • Bana 15 dk içinde yattı ama bekletilenler de var
  • OssuranFil O kullanıcısına yanıt
    Garanti mi hocam ?
    Garantiyi ben nasıl vereyim hocam, kendi deneyimimi aktarıyorum
  • OssuranFil O kullanıcısına yanıt
    Garanti bankası mı diye sordu arkadaş ama bence yine saçma soru
  • İkisine de çıkıyor ama bunu da yanıtlayayım hocam, garanti değil
  • Ben cok iptal ettim hepside iptal butonuna bastigim gibi yatti.
  • www.hepsiburada.com
    İade Koşulları & İade Durumu - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/yardim/iade-durumu-21

Buradan yardım alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wang Koh-San -- 23 Kasım 2019; 4:6:42 >
    Kardeşim siteden siteye iade durumları değişiyor :) Yani bunu öğrenmek için en temizi hangi siteden satın aldıysan iade şartlarına bak, olmadı telefon açıp daha net bilgi alabilirsin.
  • hepsiburada indirim yapmaz artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.