Bildirim
HEPSİBURADADAN ÜRÜN İPTAL ETMİŞ OLAN VARMI ?
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Neden iptal etmek istiyorsun hocam ? Pazartesi veya salı geri yatar muhtemelen -
Hocam ben biraz malım tarihe bakmadan black friday geldi sandım ama haftaya cuma imiş. Bunları aldım kampanyadan ama içime sinmedi iade etmek istedim hem Amazon belki daha iyi indirim yapabilir. -
2 tane aldım birisi peşin birisi kredi kartı iade sürecinde bir fark olur mu ? -
Boşver iptal etme daha aşağı düşmez fiyat yakın zamanda. Bende almayı düşünüyorum. Yine sen bilirsin tabiquote:
Orijinalden alıntı: Emrhnn
Hocam ben biraz malım tarihe bakmadan black friday geldi sandım ama haftaya cuma imiş. Bunları aldım kampanyadan ama içime sinmedi iade etmek istedim hem Amazon belki daha iyi indirim yapabilir. -
A50 alıcam bunun yerine hocam. Para benim olmadığı için hemen yatarsa iyi olur yani cumaya kadar yoksa patladım demek. Kesin yatarmı hocam 2-3 gün içinde ? -
Kesin diyemeyiz. Belli olmaz bunların işi ama yüksek ihtimal yatar. -
Hocam bide alışverişi yaptıktan sonra garantiden mesaj geldi siparişinizi taksitlendirme istermisiniz diye ondada ,5 takdiri işaretledim. Başvurunuz alınmıştır dediler taksit taksit mi gerj yatar sizce ? -
Bu sorunun cevabını verebilecek olan olursa çok minnettar olurum. Çünkü kredi kartıyla alakalı hiçbir şey bilmiyorum. -
Ya bu hepsiburada efsane cumayı nerden icat etti millet sazan gibi atladı kara cuma gelmeden. -
Bana 15 dk içinde yattı ama bekletilenler de var -
Garanti mi hocam ? -
Garantiyi ben nasıl vereyim hocam, kendi deneyimimi aktarıyorum -
Garanti bankası mı diye sordu arkadaş ama bence yine saçma soru -
İkisine de çıkıyor ama bunu da yanıtlayayım hocam, garanti değil -
Ben cok iptal ettim hepside iptal butonuna bastigim gibi yatti. -
www.hepsiburada.comİade Koşulları & İade Durumu - Hepsiburadahttps://www.hepsiburada.com/yardim/iade-durumu-21
Buradan yardım alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wang Koh-San -- 23 Kasım 2019; 4:6:42 > -
Kardeşim siteden siteye iade durumları değişiyor :) Yani bunu öğrenmek için en temizi hangi siteden satın aldıysan iade şartlarına bak, olmadı telefon açıp daha net bilgi alabilirsin. -
hepsiburada indirim yapmaz artık
Benzer içerikler
- almanya ikinci el siteleri
- evde küçük böcek
- teknik servis isimleri
- hava alan hap bozulur mu
- katarin aç karnına içilir mi
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X