Şimdi Ara

Hepsiburadaya Visa kartını kayıt edene 300-50 TL indirim (Kampanya uzatıldı) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
30
Favori
89.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Ing nin karti hocam. Visa kart olarak illa kredi kartimi istiyo.Senin su verdigin cevabi adamlar 1 haftadir veremiyo laf ebeligi yapiyolar sovecem simdi olmucak musteri hizmetlerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1122one2211 1 kullanıcısına yanıt
    Ben de acı bir şekilde anladım. Banja kartı denedim olmadı, kredi kartı girince kaydetti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Çok dikkat etmek lazım 50 kere düşünüyorum hb den alışveriş yaparken. Hem çoğu ürünü çakma oluyor hem kartlar çalınıyor.
    Hocam kart kaydetmesek, ödeyip geçsek yine risk teşkil ediyor dimi ? Yani traş makinesi alıcam elden alabilcegim hiçbir her yok...

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Sanal kart yeterince guvenilir. Sadece sanal kart kullanin. limiti alacaginiz urunun fiyati kadar belirleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Sanal kart yeterince guvenilir. Sadece sanal kart kullanin. limiti alacaginiz urunun fiyati kadar belirleyin.
    Hocam hangi sanal kartı önerirsiniz ? Aralarında avantaj farkı olduğunu pek sammıyorum da, güvenilir olması önemli şu an

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Sanal kartlarin hepsi guvenilir diyebiliriz.

• Paycell kart la denedim olmuyor

• arkadaslar kampanya devammı ? 3 aydan sonra birisi yazmıs acaba kampanya gerimi döndu ?
  • Kayıt yaptım Nisan ayında alışveriş yapıp. Mayıs için 16-31 tarihleri arasında yüklenmesi gereken hediye çekini beklemedeyim. Bugün kullanım tarihi başlayan hediye çeki hala hesabıma geçmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sciroski

Kayıt yaptım Nisan ayında alışveriş yapıp. Mayıs için 16-31 tarihleri arasında yüklenmesi gereken hediye çekini beklemedeyim. Bugün kullanım tarihi başlayan hediye çeki hala hesabıma geçmedi.
    aynı durumdayım bana da hala gelmedi. ne yapmamız gerekiyor, illa uğraşmak mı gerek bu siteyle birşey yapıldığında
  • Cek şeklinde gelmiyor böyle geliyor. Bana gelmiş.

Hepsiburadaya Visa kartını kayıt edene 300-50 TL indirim (Kampanya uzatıldı)

• Alınık 300 50 visa kampanya 15 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

aynı durumdayım bana da hala gelmedi. ne yapmamız gerekiyor, illa uğraşmak mı gerek bu siteyle birşey yapıldığında

Alıntıları Göster
    Hocam bu site ile alakalı yapılacak en iyi şey bu siteden alışveriş yapmamak. Müşteri memnuniyeti konusunda bu kadar ilgisiz olan bir alışveriş sitesi görmedim ben. 1 değil 2 değil sürekli bir sorun çıkıyor.

Hediye çeki konusunda da vallahi uğraşmayacagim, tarih bitene kadar gelmezse sikayetvar.com a ve tüketici hakem heyetine gerekli başvuruları yapıp süreç ile hareket edeceğim.

• Banada gelmemiş kafalarına göre gönderiyorlar

• İndirim hesaba tanımlandı ama alacak bişey bulamıyoruz. Sanırım vantilatör alacağız, onu biraz araştırma aşamasındayız. Neyse ki daha ay sonuna kadar süresi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

İndirim hesaba tanımlandı ama alacak bişey bulamıyoruz. Sanırım vantilatör alacağız, onu biraz araştırma aşamasındayız. Neyse ki daha ay sonuna kadar süresi var...
    İlk alışverişi visa ile yapıp kaydettik diyelim 50 tl indirimi almak için 2. alışverişi hemen yapsak da alabilir miyiz yoksa bekleme süresi varmı.

• Ben geçen ay (nisan) alışveriş yapıp kaydettim kartı ve mayıs ayının ikinci yarısı indirim otomatik olarak hesaba tanımlandı. Şimdiki kampanyada (mayıs) alışverişi yapıp kartı kaydettiğinde takip eden ayın ikinci yarısında hesabında indirim tanımlanıyor. Hemen ardından kullanamıyorsun bu kampanyayı, bekleme süresi min15 max45 gün arasında dersek yanlış olmayacaktır.
  • Ben visa falan kaydetmedim haberim bile yoktu ancak inidirin yazısı çıktı bugün 300 liralık alışveriş yaptım 250 ödedim. Haziranda diyor indirime ama anlamadım

• 23 Nisan'da visa kartımla alışveriş yapıp kartımı sisteme kaydettim ama hesabıma indirim gelmedi. Müşteri hizmetlerine yazdım, kampanyadan ilk 5000 kişi yararlanabiliyor, kota dolmuş dedi. Kota dolduysa neden hala sitende kampanyanın duyurusunu yapıyorsun diyorum cevap veremiyorlar. Rezillik
  • ocak 2021de yapılan kampanya şartlarında visa kaydettim ama kupon yüklenmedi.

böyle sorun yaşayan oldu mu ? whatsap desteğe bağlandım ama hep ezber laflar söylenip geçiştiriliyor. sinir ettiler beni.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.