Şimdi Ara

[Fiba] Her 150 TL’ye 10 TL, toplamda 100 TL hediye [Market, Restaurant ve Giyim] [NİSAN 2022]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramazan ayı boyunca Hızlı Kart’ınız ile yapacağınız harcamalar kazandırıyor!

1 Nisan – 4 Mayıs 2022 tarihleri arasında seçili sektörlerde Hızlı Kart’ınız ile farklı günlerde yapacağınız alışverişlerinizde, her 150 TL’ye 10 TL, toplamda 100 TL hediye!

Ödül yükleme: 13 Mayıs 2022

Kampanya Detay ve Koşulları:

• Kampanyadan mobil uygulamamız üzerinden katılım kararını ileten tüm Fibabanka Hızlı Kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilir. Fibabanka Mobil üzerinden katılım kararını iletmeyen müşterilerimiz ise ödülden faydalanamayacaktır.
    • Kampanya 01 Nisan – 4 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında Hızlı Kart ile 01/04/2022- 04/05/2022 tarihleri arasında alışverişlerde farklı günlerde seçili sektörlerde yapılacak her 150 TL‘ye 10 TL, toplamda 100 TL hediye verilecektir.
    • Bir müşteri için toplamda en fazla 100 TL hediye verilecektir.
    • Kampanya; Market, Restaurant ve Giyim harcamaları kapsamında geçerlidir.
    • Kampanyaya, internet üzerinden SANAL POS ile yapılacak alışveriş işlemleri ve MoTo (Mail order, Telephone order) işlemleri dahildir.
    • ATM’lerden yapılacak para çekme, para yatırma, nakit avans ve bakiye sorgulama işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya dahilinde alışveriş işleminin iadesi ve iptali dikkate alınacaktır.
    • Kazanılan hediye TL’nin yüklenebilmesi için, ödül yükleme tarihinde Hızlı Kart’ın açık statüde olması ve kartın bağlı olduğu açık statüde bir TL vadesiz hesabının bulunması gerekmektedir.
    • Kazanılan hediye TL yüklemeleri, 13.05.2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.
    • Kazanılan hediye TL’nin son kullanım tarihi bulunmamaktadır.
    • Hızlı kart ile yapılan mobil cüzdan ve kart bakiye yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanyaya Fibabanka kredi kartları, ticari kartları ve maestro özellikli banka kartları dahil değildir.
    • Fibabanka A.Ş. işbu kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 7 Nisan 2022; 19:6:15 >

• trendyol olmuyor

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Trendyol elektronik geçiyor.

Ben önceki elektronik sektör şartı taşıyan kampanyalarda yararlanmıştım TYC için.

Ayrıca neresi olumlu diye mesaj atmayın arkadaşlar.

Şartları okuyun sektör şartı var!

• bugün markette kartı kullanamadım acaba işbank atm ye takip işlem yapmak mi gerekiyor posta hatalı şifre uyarısı aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

bugün markette kartı kullanamadım acaba işbank atm ye takip işlem yapmak mi gerekiyor posta hatalı şifre uyarısı aldım
    2 kere üst üste hatalı diyecek 3. denemede çekiyor ancak az sorunlu ben en basitinden internetten harcama yapamıyordum 3d şifresi gelmiyordu kaç kere kayıt açtırdım da ancak sorunu çözdüler ki tek ben değilim bu kartı kullananlar hep sorun yaşıyor ilk zamanları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 ay sektör koyuyorlar diğer ay kaldırıyorlar bunlar da

• İadeler yattı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.