Şimdi Ara

Her ay ÜCRETSİZ Araç Yıkatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otovınn ile Türkiye genelindeki yüzlerce bağımsız araç yıkama ve bakım noktası tek uygulamada bir araya gelerek kullanıcılarına kolaylıklar sunarken hizmetlerin standartlarıda aynı oluyor. Otovınn noktalarında kullanıcıların araçları sigorta altında oluyor. Yapılan tüm işlemler kayıt altına alındığından kullanıcılar kendilerine ait panelden işlemlerini takip edebiliyor, istediklerinde raporlarına ulaşabiliyorlar. Her türlü danışmanlık hizmetini Otovınn ekibinden alabilen kullanıcılar herhangi bir sorunda da teknik ve sosyal çözüm önerileri alabiliyorlar.

Sizde Vodafone kullanıcısı iseniz ve tarifenizde varsa bu özellikle ayda 1 kez araçlarınızı yıkatabilirsiniz. Aşağıdaki videodada kısaca açıkladım arkadaşlar.

TEKNO WORMyoutube
    Her ay ÜCRETSİZ Araç Yıkatmak
    https://www.youtube.com/watch?v=Rhg9-ExplY4&feature=youtu.be

• Hizmetler sekmesinde bende Otovınn çıkmıyor.
  • belkide tarifenizle ilgili olabilir. yada uygulamaniz guncel mi?
  • Red Business müşterilerine, Otovınn noktalarında haftaiçi iç – dış yıkama ücretsiz!
  • tam 3 yıldır bu at hırsızlarından hizmet almakla uğraşıyorum.
    ya tablet bozuk, ya şarjı yok, ya vodafone parasını ödemiyor/ben de yıkamıyorum ya da keyfi olarak yıkamıyorum gardaşş çekiyorlar. tüm bunları aşabilirseniz eğer aracınıza bir su tutarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 16 Mart 2020; 15:40:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.