Şimdi Ara

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
53
Favori
152.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar, 5 yıl garantiyi standart olarak veren bir marka yok şu an için. Ancak ek ücret ödeyerek çoğu markada garantiyi 7 yıla kadar uzatmak mümkün. Beko 970464 MB modeline bakmanızı öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2.500 e kadar f/p ve uzun süre dayanıcak bir buzdolabı arıyorum.
    Buzluğun altta olması güzel olur
    A++ en az enerji seviyesi
    Buzluğu geniş olursa güzel olur.

Ayrıca dayanıklı 5.300 civarı f/p bir cihaz tavsiyesi daha yapabilirseniz sevinirim.
    Arçelikte sanırım ötv indirimi varmış bundan faydalanabilirmiyiz ? Arçelik ve Beko markaları hakkında ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoux -- 19 Haziran 2019; 18:7:20 >
  • Merhaba,
    Yazlıktaki buzdolabı sizlere ömür. Maliyeti 2.000TL’yi geçmeyecek bir ürün önerir misiniz?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgoker M kullanıcısına yanıt

• %10 indirim için son gün.Ayrıca 75 maxipuan var.
  • Konu sahibinin aldığı lg buzdolabı 4500 tl şu an
    1 Yilda 2000 tl mi artmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Konu sahibinin aldığı lg buzdolabı 4500 tl şu an
    1 Yilda 2000 tl mi artmış
    Benimde ondan sonra 2900 aldığım Siemens buzdolabı 5500 en düşük 5100 gördüm.

• Geçen sene almayı kafaya koyduğum LG GC-M502 HQHU buzdolabı, sanırım ilk sayfalarda yazım da var, Kipa mağazalarında 1900 tlydi. Geçen sene hem renginin beyaz olması, hemde yeni eve çıkarken ki öngörülmeyen diğer masraflar yüzünden buzdolabını almayi erteledim ama bu sene tekrardan buzdolabı ihtiyacı yüzünden bu sefer LG GC-H502 HLHM buzdolabını yaklaşık 3120 ye mal ederek (puan ve dünkü Teknosa indirimi) Gittigidiyor'dan aldım. Aslında iki buzdolabı arasında çok ufak farklar var, ayrıca geçen sene kipada bu dolabin yine beyazı vardı ama fiyatı 2200 civariydi. 1 senede indirimli halinin açıkçası 900 TL artması gerçek enflasyonu göstermesi açısından kayda değer bir göstergedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 24 Haziran 2019; 5:52:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500 TL'ye bosch KDN53NW23N modeli nasıl?

• Selamlar herkese,
    Ailem için buzdolabı arayışına girdim. Neredeyse 15-20 yıldır General Electrics'in bir buzdolabını kullanıyoruz ve artık miladını doldurdu. Problem çıkarmaya başladı. Buzdolabı hakkında çok bilgi sahibi olmadığımdan sizlere danışmak istedim. Buzdolabının girmesi gereken bölme 84 cm en, 75-80 santime kadar derinlik, 174 cm yükseklik. Yukarıdaki dolabı kırarak yüksekliği 2.10 metreye kadar çıkarabilirim eğer 174'e sığacak kaliteli bir ürün yoksa. Fiyatının hakkını veren bir model almak istiyorum. 4000-5000 lirayı aşmak istemiyorum ancak uzun ömürlü olacaksa bana 5 yıl daha kazandıracaksa 1000 lira daha fazla vermek bunu da gözden çıkarabilirim. Başlığın 2500 tlye kadar buzdolabı önerisi olduğunun farkındayım, ancak artık 2500 liraya başlığın açıldığı zaman ki kadar kaliteli ürün alamıyoruz.

Beklentilerim
    *No frost olması
    *Hacminin genişliği
    *Kombi tipi olması (Şart değil ama olması beni mutlu eder)
    *Sessiz çalışması
    *Sorun çıkarmaması
    *Eğer var ise hala su soğutma mekanizması olması (bu olmasa da olur)

Ailem profilo ve vestel ürünlerine sıcak bakmıyor her ne kadar ben ısrar etsemde :( Her türlü tavsiyeye açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiramist1 -- 27 Haziran 2019; 1:15:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isoux

2.500 e kadar f/p ve uzun süre dayanıcak bir buzdolabı arıyorum.
    Buzluğun altta olması güzel olur
    A++ en az enerji seviyesi
    Buzluğu geniş olursa güzel olur.

Ayrıca dayanıklı 5.300 civarı f/p bir cihaz tavsiyesi daha yapabilirseniz sevinirim.
    Arçelikte sanırım ötv indirimi varmış bundan faydalanabilirmiyiz ? Arçelik ve Beko markaları hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Hocam yardımcı olabilirmisiniz 30 hazirandan önce almayı düşünüyoruz. Pek bilgim olmadığımdan dolayı sizlerin bilgisine danışıyorum.
  • Sub-Zer0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bence fiyatını asla hak etmiyor. Onun yerine BEKO 970464 MB modelini incelemenizi tavsiye ederim, görece daha donanımlı bir cihaz.
  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, mevcut yükseklik geniş hacimli bir cihaz için sıkıntı yaratıyor. Bu yüzden yüksekliği arttırmalısınız. Beko 683720 EB modeli genişlik olarak ölçünüze sığan en büyük hacimli cihazlardan. Bunun dışında Profilo'ya sıcak bakmıyoruz demişsiniz ama Bosch-Siemens kalitesiyle üretilen bir markadır. Denk modellerde kalite farkı olmamasına rağmen daha uygun fiyatlıdır. Eğer Profilo olmaz diyorsanız Bosch KGN76AW30N modeline bakabilirsiniz. Gidip mağazada incelemek en doğrusu olacaktır.
  • isoux kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için A++ olup kombi tipi olan en uygun fiyatlı cihaz Altus ALK 471 NX modeli. İnternette 2722₺ civarında bulunabiliyor. Maalesef fiyatlar bu başlık açıldığından beri o kadar değişti ki 2500₺ civarında bile çok fazla seçenek kalmadı. Yapılan yorumları okursanız aynı cihazın 1 yıl içinde %100 zamlandığını görebilirsiniz. Kombi tipi şart değilse Beko 970464 MB modeli bütçenize uyan bir cihaz. 5300₺ civarında bir çok seçenek var. Kriterlerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırım. Arçelik ve Beko modellerini sayfayı okursanız gayet sık tavsiye ediyorum. Özellikle fiyatları diğer cihazlara göre uygun olduğu zaman bence gayet mantıklı tercihler.
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız icin hocam. Açıkçası ben profiloya sıcak bakıyorum ancak ailem uzun ömürlü olmayacağına ve problem çıkaracağına inanıyorlar. Genişliği 80 üzeri olacak bir kaç model önerebilirseniz çok sevinirim. Dün biraz gezdik ve iki model önerdiler. Biri Sharp SJ G740M-wh metal renk, diğeri de Bosch KGN86AI42N (ki bunun hakkında kronik sorunlar okumuştum.). Lieblerr satış mağazasına da baktık, kaliteli olduğunu söylemişsiniz önceki mesajlarda ancak genişliği 75 olan bir modeli için 2400 euro dediler malesef.

Satıcıyla telefonla konustuk bugün Sharp SJ-XG690 modelinin daha iyi olduğunu söyledi. Ben bunun doğruluğundan da şüphe ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiramist1 -- 28 Haziran 2019; 9:41:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Merhaba, şu an için A++ olup kombi tipi olan en uygun fiyatlı cihaz Altus ALK 471 NX modeli. İnternette 2722₺ civarında bulunabiliyor. Maalesef fiyatlar bu başlık açıldığından beri o kadar değişti ki 2500₺ civarında bile çok fazla seçenek kalmadı. Yapılan yorumları okursanız aynı cihazın 1 yıl içinde %100 zamlandığını görebilirsiniz. Kombi tipi şart değilse Beko 970464 MB modeli bütçenize uyan bir cihaz. 5300₺ civarında bir çok seçenek var. Kriterlerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırım. Arçelik ve Beko modellerini sayfayı okursanız gayet sık tavsiye ediyorum. Özellikle fiyatları diğer cihazlara göre uygun olduğu zaman bence gayet mantıklı tercihler.
    5.300 5.400 bandında

INOX - Kombi tip buzluk altta olan oluyor sanırım - A++ en az - No Frost kısacası f/p ve uzun yıllar gidicek sağlam bir ürün arıyorum .
    Aklımda bu model var hocam

Bosch KGN76AI32N A++ Kombi No-Frost Buzdolabı

Sizin öneriniz nedir ?

• @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, yeni evlenecek bir arkadaş için beyaz eşya aramaya başladık da. bana 3 yıl önce önerdiğiniz Profilo BD3056W3VN şu an 3500 civarında, o zaman 2100 gibi bir fiyata almıştım, yüzde 75 zam görmüş gibi 3 senede.

Profilo BD3056W3UN modeli var bir de 559 litre yine, sanırım yeni modeli oluyor, bu da 3400 lira civarında.

önceki model mi iyidir yine yoksa yeni model mi tercih etsek daha iyi olur ? 550 litreden az olmayan daha iyi bir dolap da önerebilirseniz sevinirim hocam 3000 civarına.
  • Lazpanyol kullanıcısına yanıt
    4 kişilik aileye yeter mi bu dolap hocam ?eski bir dolabimiz var uygun bir şey ariyorduk.

• quote:

Merhabalar, 5 yıl garantiyi standart olarak veren bir marka yok şu an için. Ancak ek ücret ödeyerek çoğu markada garantiyi 7 yıla kadar uzatmak mümkün. Beko 970464 MB modeline bakmanızı öneririm.
    Hocam Arçelik 570464 ile Beko 970464 aynı galiba, farkeden bişey var mı?
    İş yeri için buzluksuz bir buzdolabı olsa daha iyi olurdu. Ya da çelik bir dolap ama fiyatlar çok uçuk inanamıyorum!
  • quote:

Hocam Uğur'un fonksiyonel derin dondurucusunu sadece buzdolabı olarak kullanılıyormuş. Net hacim 390 litre gayet iyi gibi. Hatta 7 yıl garanti veriyor. No frost.
    Tavsiye eder misiniz? 2620 TL
    Mediapress
    UED 0439 DTK NF D/S A+ - Ürünler | Uğur Soğutma
    https://www.ugur.com.tr/urun/ued-0439-dtk-nf-ds-a

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.