Şimdi Ara

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
53
Favori
152.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek kişi kalıyorum ama 2 kişiyi de idare edebilecek buzdolabı bakıyorum bayağı zamandır. maksimum 2500 tl ayırabiliyorum fazlasını vermek istemiyorum. ilk olarak profilo'nun BD2153W2VN ve BD2053W2VN modellerinden birisini almayı planlıyordum ama internet üzerinden düzgün bir satış bulamadığımdan vazgeçtim. profilo bayiilerinde de bu modelleri buladım. en son aşağıdaki 2 seçenek arasında kararsız kaldım. arçelik almaya daha sıcak bakıyorum. bayiilerine henüz uğramadım. resmi sitelerinden almak mı daha uygun olur yoksa bayiilerden mi? izmir'de buca'ya yakın uygun fiyatlı bayii önerebilen olursa sevinirim.

www.hepsiburada.com
    Samsung RT38K5100WW/TR A+ 397 lt No-Frost Buzdolabı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-rt38k5100ww-tr-a-397-lt-no-frost-buzdolabi-pm-mtsamrt38k5100wwtr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingForOneDay -- 29 Haziran 2019; 17:31:20 >

• semiramist1 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz Bosch modeli XXL/kombi tipteki bence en iyi cihaz. Kombi tipi düşünüyorsanız mutlaka değerlendirmenizi öneririm. Bunun dışında Sharp buzdolapları da oldukça kaliteliler. Tek soru işareti uzun kulanımda servis-yedek parça durumu nasıl olur, bilemiyorum. Onun dışında güzel cihazlar. Liebherr her zaman dediğim gibi bence bu işin ustası ama bahsettiğiniz gibi fiyatlar çok çok pahalı. Gerçi zamanında 2500₺ civarında ürünler için açılan başlık, şimdi 4-5 bin ₺ gibi fiyatlarla aynı ürünleri önerdiğimiz bir hale geldi ya neyse.
  • isoux kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz model tercih edilebilecek, geniş hacimli bir cihaz. Alternatif olarak Beko 9520 KEX modeline de bakabilirsiniz. Bu cihazın en büyük artısı A+++ enerji sınıfına sahip olması. Eğer yer müsaitse yine BSH grubundan XXL 86cm genişliğindeki ürünlere ve KOÇ grubunun 83cm genişliğindeki modellerine bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Merhaba hocam, yeni evlenecek bir arkadaş için beyaz eşya aramaya başladık da. bana 3 yıl önce önerdiğiniz Profilo BD3056W3VN şu an 3500 civarında, o zaman 2100 gibi bir fiyata almıştım, yüzde 75 zam görmüş gibi 3 senede.

Profilo BD3056W3UN modeli var bir de 559 litre yine, sanırım yeni modeli oluyor, bu da 3400 lira civarında.

önceki model mi iyidir yine yoksa yeni model mi tercih etsek daha iyi olur ? 550 litreden az olmayan daha iyi bir dolap da önerebilirseniz sevinirim hocam 3000 civarına.
    Merhaba, fiyatlar o kadar çok değişti ki sizin cihazınızda bunun farklı bir örneği maalesef. Profilo BD3056W3UN modeli, en temel özellikleri bir araya getirdikleri bir cihaz aslında. Tercih edilebilecek bir model ama fiyatı bence pahalı. Onun yerine Profilo BD3056W3VN modelini almak daha mantıklı. Benzer fiyatlara sahip olmalarına rağmen artı olarak balık ve etler için0 derece bölmesi ve kapıdan led kontrol özelliği var. Bence daha mantıklı bir seçim olur. Bu aralıkta daha iyi bir cihaz yok açıkçası kriterlerinize uyan.

• quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Hocam Uğur'un fonksiyonel derin dondurucusunu sadece buzdolabı olarak kullanılıyormuş. Net hacim 390 litre gayet iyi gibi. Hatta 7 yıl garanti veriyor. No frost.
    Tavsiye eder misiniz? 2620 TL
    https://www.ugur.com.tr/urun/ued-0439-dtk-nf-ds-a

Alıntıları Göster
    Merhabalar, yazdığınız Arçelik ve Beko modelleri arasında hiç bir fark yok. Aslında tek kapılı soğutucu buzdolapları tam ihtiyacınız olan. Ancak fiyat olarak oldukça pahalılar. Normalde Uğur markasını şahsen pek tercih etmem ama hem iş yeri için olması hem de fiyatı ve 7 yıl garantisi sebebiyle tercih edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingForOneDay

tek kişi kalıyorum ama 2 kişiyi de idare edebilecek buzdolabı bakıyorum bayağı zamandır. maksimum 2500 tl ayırabiliyorum fazlasını vermek istemiyorum. ilk olarak profilo'nun BD2153W2VN ve BD2053W2VN modellerinden birisini almayı planlıyordum ama internet üzerinden düzgün bir satış bulamadığımdan vazgeçtim. profilo bayiilerinde de bu modelleri buladım. en son aşağıdaki 2 seçenek arasında kararsız kaldım. arçelik almaya daha sıcak bakıyorum. bayiilerine henüz uğramadım. resmi sitelerinden almak mı daha uygun olur yoksa bayiilerden mi? izmir'de buca'ya yakın uygun fiyatlı bayii önerebilen olursa sevinirim.

https://www.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi/570464-mb-buzdolabi
    https://www.hepsiburada.com/samsung-rt38k5100ww-tr-a-397-lt-no-frost-buzdolabi-pm-mtsamrt38k5100wwtr
    Merhaba, bahsettiğiniz Profilo modelleri bence fiyatını asla hak etmeyen cihazlar. Vazgeçmeniz iyi olmuş. Link verdiğiniz iki cihaz arasından ben olsam Arçelik modelini tercih ederdim, A++ olması sebebiyle.

• @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Ötv indirimi bitmeden akmak istediği için arkadaşa 680 litre olan modeli aldık Profilo nun, 4200 liraya çıkardık mecburen bütçeyi de.
    Teşekkürler yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba hocam, haftasonu ötv indirimi bitmeden arçelik olanı aldım. bayiide de sitedekiyle aynı fiyata 2500'e satıyorlarmış. bayii'den almayı tercih ettim. ötv indirimi bitince 2720 olmuş. umarım sorun yaşamam.
    UN ile biten modeli değil zaten tavsiye ettiğiniz modelmiş bizimki hocam, VN modeli. şu an 3500 lira görünüyor, 4100 liraya düşürmüşken 680 litre olan model cazip geldi ama şu an onu da 4300 liraya çekmişler, çekle birlikte. BİZİM SİPARİŞİ DE SATICI FABRİKADAN TEMİN EDİLEMİYOR DİYEREK İPTAL ETTİ MAALESEF

Tekrar bakacağız artık 3500 liraya 559 litre mi 4300 liraya 680 litre mi onu düşünüyoruz.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Aslında cihazlar temel olarak aynılar. XXL modeller çok daha fazla iç hacime sahip. Bu da kullanım alışkanlığına bağlı bir olay. En doğru seçimi kullanıcı yapacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelecek sene evlenecegim icin beyaz esyalari simdiden alayim istedim ve siemens bayiden simdilik buzdolabi ile bulasik makinesini toplamda 6.650 olarak satin aldim

Buzdolabi:

Bulasik makinesi:

Çamaşır makinesi konusunda ikilemde kaldik. Acaba yıkama-kurutma bir arada mi alalim yoksa ayri ayri mi? Siemensteki ikisi bir arada olan model cin ureyimiymis ve cok fazla ariza cikariyormus. Ayri ayri olursa secenekler sunlar ( makinede karar kilindi)
    1. Çamaşır makinesi :

2. Kurutma makinesi :
    2/a
    www.siemens-home.bsh-group.com
    SIEMENS - WT45W410TR - Isı Pompalı Kurutma Makinası
    https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/arsiv/WT45W410TR
    ( bu 8 kg olani)

2/b
    www.siemens-home.bsh-group.com
    SIEMENS - WT45W562TR - Isı Pompalı Kurutma Makinası
    https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/laundrycarecn/laundrycarecntumbledryers/WT45W562TR

( Bu 9kg olani ve en ust modeli)

Kurutma en son secenek su an bizim icin. Evin esyalarinin yerlesimi sonrasi kararimizi verecegiz.

Can bey, sizin evelki yazılarınız ve arastirmalarimiz sonucu bu urunlere karar verdik. Umarım dogru bir secim olmuştur.

İyi forumlar dilerim

• merhaba arkadaşlar. 12 yıllık buzdolabımız miadını doldurdu. servis kompresör/motor arızası tespiti yaptı, 800 tl maliyeti varmış. acil olarak yeni bir buzdolabı arayışına girdim. netten ararken bu forum sayfasını buldum.

- marka takıntım yok fiyat performansı iyi bir marka model olabilir
    - bütçe olarak 4000-4500 olabilir
    - uzun vadede sorun çıkarma ihtimali düşük ve tasarruflu olmalı
    - kombi tipi mantıklı geldi ama mecburi değil
    - low frost hakkında pek bir bilgim yok ama no frost düşünüyorum
    - buzdolabı yeri en x boy= 80 x 195 cm
    - eski dolabım 430 lt. daha yüksek hacimli bir dolap olabilir
    - invertörlü kompresör olan modeller varmış ama pek bir bilgi bulamadım

araştırmalarıma ve burada yazanlara göre Profilo BD3076W3DN, Beko 674580EB, Beko 670560EB modelleri arasında kaldım.
    @CAN@ hocam konuyla ilgili yorumlarınız ve başka marka model önerileriniz var mıdır?
  • Merhabalar, konuyu dağıtmak istemem ama PM gönderme özelliğiniz kapalı olduğundan buradan yazayım. Buzdolabı ve bulaşık makinesi gayet ihtiyaçlarınızı karşılayacak modeller olmuş. Diğer konuya gelirsek her zaman söylüyorum kesinlikle ama kesinlikle imkanınız varsa çamaşır ve kurutma makinesini ayrı ayrı almalısınız. Linkteki çamaşır makinesi gayet tercih edilebilir. Kurutma makinesinde ise WT45W562TR modeli buharlı programları ve yünlü sepeti ile daha üstün bir cihaz. Bunun dışında temel olarak aynılar. Buhar özelliğini sık kullanırım diyorsanız WT45W562TR modelini, o kadar da gerekli değil derseniz diğer cihazı tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasigov

merhaba arkadaşlar. 12 yıllık buzdolabımız miadını doldurdu. servis kompresör/motor arızası tespiti yaptı, 800 tl maliyeti varmış. acil olarak yeni bir buzdolabı arayışına girdim. netten ararken bu forum sayfasını buldum.

- marka takıntım yok fiyat performansı iyi bir marka model olabilir
    - bütçe olarak 4000-4500 olabilir
    - uzun vadede sorun çıkarma ihtimali düşük ve tasarruflu olmalı
    - kombi tipi mantıklı geldi ama mecburi değil
    - low frost hakkında pek bir bilgim yok ama no frost düşünüyorum
    - buzdolabı yeri en x boy= 80 x 195 cm
    - eski dolabım 430 lt. daha yüksek hacimli bir dolap olabilir
    - invertörlü kompresör olan modeller varmış ama pek bir bilgi bulamadım

araştırmalarıma ve burada yazanlara göre Profilo BD3076W3DN, Beko 674580EB, Beko 670560EB modelleri arasında kaldım.
    @CAN@ hocam konuyla ilgili yorumlarınız ve başka marka model önerileriniz var mıdır?
    Merhabalar, seçtiğiniz üç cihaz da gayet tercih edilebilir. F/p olarak çok daha başarılı olduğu için Profilo modelini tercih ederdim şahsen.

Değerli gorusleriniz icin cok teşekkür ediyorum can bey. Bizimde bu urunler icimize sinmis durumda. Bekar evimde vestel kullaniyordum, acikcasi memnundum. Cay makinesi, buzdolabini, bulasik makinesini, aspiratorunu hep vestel tercih etmistim fiyat uygunlugu ve teknik servis yaygınlığı bakimindan.

Simdi de hem tasarımı ve kalitesi iyi bir marka olarak düşündüğümüz siemensi tercih ettik. Umarım uzun yillar sorunsuzca hizmet ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Merhabalar, seçtiğiniz üç cihaz da gayet tercih edilebilir. F/p olarak çok daha başarılı olduğu için Profilo modelini tercih ederdim şahsen.

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkürler @CAN@ hocam. mağazada ürünleri inceledikten sonra Beko 674580EB modelini beğendi hanım :)
    o nedenle bu modeli aldık :)
    açıkçası görüntü ve hissiyat olarak malzeme kalitesi bekonun daha iyi profiloya nazaran bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasigov -- 24 Temmuz 2019; 16:15:25 >
  • Beko 674580EB buzdolabı modeli için 400 TL bedelle +4 yıl garanti uzatma sizce mantıklı olur mu?
  • jasigov J kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak kafanıza uyuyorsa ekstra garanti yaptırmanızın pratikte bir dezavantajı olmamalı. Tabi Türkiyede servislerin tutumu malum
  • Selamlar, konuyu okuyarak genel olarak profilo BD3056W3vn modelini begendik, sanirim tek sorun kombi tipi olmasi. En ustteki rafa normal boydaki bir insan erisebilir mi bilemedim magazada deneyecegiz ama ayni ozelliklerde buzluk ustte olan bir model tavsiye eder misiniz max 4000₺ civari? Tesekkurler simdiden

• şu aralar buzdolabı bakıyorum da ulan ne kadar pahalı fiyatlar öyle.

en aşağı 2500 den başlıyor.

bu ne ya
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.