Şimdi Ara

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
53
Favori
152.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @CAN@ bey benim bir tavsiyeye ihtiyacım var. Konuya bakınca bu konuda genelde size danışıldığını gördüm. Benim buzdolabı 13 yıllık. Artık her an bozulabilir diye korkuyorum. O yüzden buzdolabı araştırıyorum.

4.000 TL civarında bir bütçem var.
    5 kişilik bir aileyiz. Büyük hacimli olabilir.
    Artık, Kombi tipi buzdolapları daha yaygın sanki. Hiç kullanmadığımız için neden daha çok tercih ediliyor bilmiyorum. Ama en üst raf sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Arka tarafa ulaşmak açısından.
    Marka fark etmez. Yani fiyat performans ürünü olması yeterli. Hatta bir kaç alternatif söylerseniz çok sevinirim. Ne biliyim bazen tavsiyelerde oluyor, 4.000 TL demişsiniz ama bütçeyi 300-500 TL daha arttırırsanız şu model çok daha iyi olur veya o kadar para vermeyin 300-500 TL daha aşağı şu model var, ondan farkı yok gibi.
    Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 2 Ağustos 2019; 14:8:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Merhabalar, yazdığınız Arçelik ve Beko modelleri arasında hiç bir fark yok. Aslında tek kapılı soğutucu buzdolapları tam ihtiyacınız olan. Ancak fiyat olarak oldukça pahalılar. Normalde Uğur markasını şahsen pek tercih etmem ama hem iş yeri için olması hem de fiyatı ve 7 yıl garantisi sebebiyle tercih edilebilir.

Alıntıları Göster
    Merhabalar bu modeli almayı düşünüyorum. sizce nasıl??

Bosch KGN57VW22N
    www.gittigidiyor.com
    Bosch KGN57VW22N Buzdolabı, Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/beyaz-esya/buzdolabi-sogutucu/bosch-kgn57vw22n

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

@CAN@ bey benim bir tavsiyeye ihtiyacım var. Konuya bakınca bu konuda genelde size danışıldığını gördüm. Benim buzdolabı 13 yıllık. Artık her an bozulabilir diye korkuyorum. O yüzden buzdolabı araştırıyorum.

4.000 TL civarında bir bütçem var.
    5 kişilik bir aileyiz. Büyük hacimli olabilir.
    Artık, Kombi tipi buzdolapları daha yaygın sanki. Hiç kullanmadığımız için neden daha çok tercih ediliyor bilmiyorum. Ama en üst raf sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Arka tarafa ulaşmak açısından.
    Marka fark etmez. Yani fiyat performans ürünü olması yeterli. Hatta bir kaç alternatif söylerseniz çok sevinirim. Ne biliyim bazen tavsiyelerde oluyor, 4.000 TL demişsiniz ama bütçeyi 300-500 TL daha arttırırsanız şu model çok daha iyi olur veya o kadar para vermeyin 300-500 TL daha aşağı şu model var, ondan farkı yok gibi.
    Yardımcı olursanız sevinirim...
    Merhaba, eğer yeriniz müsaitse kesinlikle Profilo BD3076W3DN modelini öneririm. Geniş iç hacim isteyenler için kesinlikle f/p ürünü şu an için. Uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız Altus ALK 471 NX modeli de işinizi görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Merhabalar bu modeli almayı düşünüyorum. sizce nasıl??

Bosch KGN57VW22N
    https://www.gittigidiyor.com/beyaz-esya/buzdolabi-sogutucu/bosch-kgn57vw22n

Alıntıları Göster
    Asla fiyatını hak eden bir ürün değil bence. Aynı fiyata enerji tasarrufu ön planda olarak Beko 9505 NE modelini bulabilmek mümkün şu an. Kombi tipi alternatif olarak Altus ALK 471 NX bakabilirsiniz şu an. Bosch'a kıyasla fiyatına göre kıyasla çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Asla fiyatını hak eden bir ürün değil bence. Aynı fiyata enerji tasarrufu ön planda olarak Beko 9505 NE modelini bulabilmek mümkün şu an. Kombi tipi alternatif olarak Altus ALK 471 NX bakabilirsiniz şu an. Bosch'a kıyasla fiyatına göre kıyasla çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam aldım, ürünü kullanmaya başladım bile

Valla çok araştırmalar yaptım. Benim isteğim alttan donduruculu olması ve soğutucunun geniş olmasıydı. Bir de 70 cm'den geniş olmaması lazımdı mutfakta ki yere sığabilmesi için. Yoksa açıkta kalacaktı buzdolabı.

Baya pek çok markalara baktım boyutuyla, içinin genişliğiyle ve marka güvenirliğiyle olsun başka bulamadım. Grundig gkn 5300 ile arasında çok gidip geldim. En son bosch'dan yana karar kıldım. Grundig'in içinde 3 raf vardı ve kahvaltılık bölümü içini çok küçültüyor gibime geldi.

Enerji konusu dışında başka bir dezavantajı olur mu ki bu dolabın? 3569 tl'ye aldım.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Enerji konusundan ziyade fiyatına göre sunduğu özellikler oldukça geride. Kullanılamayacak kadar kötü bir cihaz olmasa da, fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. 7 yıldır Profilo versiyonunu kullanan bir tanıdığım olduğu için iyi bildiğim bir cihaz. Temel olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Hayırlı olsun.
  • quote:

Enerji konusundan ziyade fiyatına göre sunduğu özellikler oldukça geride. Kullanılamayacak kadar kötü bir cihaz olmasa da, fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. 7 yıldır Profilo versiyonunu kullanan bir tanıdığım olduğu için iyi bildiğim bir cihaz. Temel olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Hayırlı olsun.
    Saolun hocam
  • quote:

Alıntıları Göster
    Altus ALK 471 NX hocam bu ürünü kullandınız mı veya bilginiz var mı? Bende bu bütçede bakıyorum samsung vs bu paraya A+ 41-42db ve dondurucu üstte altus baya iyi özelliklere sahip ama kalitesini bilmiyorum marka olarak duydum ama hiç görmedim beyaz eşyalarını...

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Merhaba, birebir kullanmadım fakat kesinlikle f/p ürünü olduğunu düşünüyorum. Arçelik grubunun yeni cihazları gibi bir iç tasarımı var. Kendi fiyatına göre gayet iyi bir cihaz. Tercih edilebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar maksimum 2500 ₺ buzdolabı lazım. İyi olanlardan önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    @CAN@ Hocam merhabalar,

Bu cihazı an itibariyle 2500 tl'ye alabiliyorum. Sence fiyatına göre nasıl yorum yapabilir misin ?

İnternette baktım 2900 tl altına almak şu an için mümkün değil. Akşam gidip mağazada göreceğim, ama sizin tavsiyeleriniz de mühim.

Mesela A++ enerji tüketimi, senelik 260kw elektrik tüketimi var. Çalışma sesi de 40db.

Aslında Arçelikte elektrik tüketimi 203kw olup A+++ enerji tüketimi olan cihazlarda var. Ama Bunun fiyatı çok uygun geldiği için size danışmak istedim.

İç hacmide yetersiz gibi, ama akşam gidip mağazada bakacağım. Eğer hacim yeterli gelirse almayı düşünebilirim. Sizin fikriniz nedir, alınır mı ?

Teşekkür ederim, hayırlı bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 12 Ağustos 2019; 16:52:31 >

• Legolas246 kullanıcısına yanıt
    Size de iyi bayramlar dilerim. Cihaz 60 cm genişliğinde. Aslında ülkemizde standart 70 cm olduğu için 60 cm genişliğinde çok az cihaz var. Buzdolabı koyacak yeri benim gibi oldukça dar olanlar için çok az seçenek var. Güncel olarak baktığımda 60 cm genişliğinde tercih edilebilir olduğunu düşündüğüm bir kaç cihazdan biri. Ben 7-8 yıldır Electrolux kullanıyorum, ama şu an Türkiye'ye benim kullandığım cihaz kadar donanımlı ve kaliteli cihazlarını getirmiyorlar pek. Yer sıkıntınız yoksa benzer rakamlara çok daha geniş hacimli cihazlar var piyasada.
    Hocam cevap için teşekkürler. Evdeki buzdolabı bozuldu. 99 model Arçelik. İlk kez arıza verdi 20 senede. Üst taraf soğutuyor ama çok dondurmuor. Alt taraf soğutuyor ama tahmini 15 derece felan.

Yarın servis gelecek. Ben siparişi geçtim, servis basit bir arıza derse ya da sizden gelecek cevap doğrultusunda iade edeceğim.

Yer sıkıntısı 70 cm i geçmediği sürece sıkıntı yok. Eğer bu fiyatlara ya da aradaki fiyat farkına değecek özellikleri olduğu sürece biraz daha yüksek fiyatlara, tavsiye edeceğiniz bir cihaz varsa ona yöneleyim hocam.

Teşekkürler.

Edit: Can hocam dolap iade. Bugün baktık çok küçük. Valide hn. Beğenmedi Arçeligin hiç bir dolabını. Sıemens çok beğendi. LG yi de beğendi. LG nin 10 yıl motor garantisi olduğu için LG tercih etmek istiyoruz. Tabiki sizin tavsiyeniz mühim.
    m.trendyol.com
    Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
    https://m.trendyol.com/lg/gc-b559elqz-a-kombi-no-frost-buzdolabi-p-3989358

Bu cihaz nasıl tavsiye eder misiniz. Maksimum bütçe 5400 lira.

Ya da Siemens de bu cihaz var.

Lg'nin avantajı 10 yıl kompresör garantisi. LG'nin modelinin resmini çektim hem LG- GC-B559ELQZ yazıyor hem de LG- GC-B559EQQZ . SİEMENS'İN modeli ise KG56NAI32N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 13 Ağustos 2019; 17:53:30 >

• Legolas246 kullanıcısına yanıt
    İki cihazıda tercih edebilirsiniz. Mağazada inceleyip karar vermenizi öneririm. Hangisi aklınıza daha çok yatıyorsa onu alın geçin.
  • Arçelik 274580 eb almayı düşünüyorum. Tavsiye edersiniz? 4300 TL fiyat aldım.

Altus Alk 471 nx e göre daha iyi gibi sizin görüşünüz nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcagatay

Arçelik 274580 eb almayı düşünüyorum. Tavsiye edersiniz? 4300 TL fiyat aldım.

https://www.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi/274580-eb-buzdolabi

Altus Alk 471 nx e göre daha iyi gibi sizin görüşünüz nedir.
    Merhaba, Altus modeline göre malzeme kalitesi olarak biraz daha iyi. Ayrıca 75 cm genişlikte, daha büyük iç hacime sahip. Tercih edilebilir.
  • quote:

Merhaba, Altus modeline göre malzeme kalitesi olarak biraz daha iyi. Ayrıca 75 cm genişlikte, daha büyük iç hacime sahip. Tercih edilebilir.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.

Can bey Arçelik 570505 MB modeli hakkında bilginiz var mı? 3000 ₺ fiyata göre uygun ürün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirtayfun

Can bey Arçelik 570505 MB modeli hakkında bilginiz var mı? 3000 ₺ fiyata göre uygun ürün mü?
    Merhaba, tercih edilebilir bir cihaz. Alternatif olarak Altus ALK 471 NX modelini düşünebilirsiniz. Biraz daha uyguna bulmak mümkün.
    Peki bu fiyat aralığında önerebileceğiniz Siemens Profilo veya Bosch marka buzdolabı var mı?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.