Hocam detaylı bilgi verirseniz sevinirim bu iflas için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (43. sayfa)
-
-
İflas eden Profilo holding Beyaz eşya zaten 1995 yilinda bhs ye satıldı boch Siemens ile aynı fabrikada üretiliyor iflasla uzaktan yakından alakası yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben 600 lt üstü bir buzdolabı arıyorum enerji tasarrufu yüksek olsun mümkünse tavsiyelerinize açığım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serdar hocam selamlar, kg86ndwf0n modelinden stoğunuzda varsa sipariş edebilir miyiz?
Merhaba Mustafa bey, teslimat İzmir içine mi olacak? -
Doğrudur İzmir Üçkuyular teslimat olacak
Bi an sevindim ama gecen aya aitmis fiyatlar ufak capli mutlu olmustum. Pm ile yazmistim size aslinda konuya genel olarak bir daha sormus olayim.
550 litre civari ustten sogutuculu bir buzdolabi ve 4 veya 5 programli bulasik makinasi bakiyoruz. Bosch samsung ve bekoya baktik. Sirasiyla 17 15 ve 2.5k fiyat aldik. Onerilere acigiz su an. Samsung beyaz esyada nasildir cok emin olamiyoruz alip pisman olmakta istemiyor insan bi dunya para bayilacaz sonucta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar.
Siemens'te maalesef halen aralık maliyetimizi fabrika bize göndermediğinden bizde size net fiyat veremiyoruz bekliyoruz şuan.
Buzdolabı konusunda tercih edilebilir, fakat yıkamalı grupta çok şikayet var Samsung'ta.
Buna göre bakmanızı öneririm. Bir de net model önerebilmem için bana litre değil de evinizde buzdolabı için ayrılan yerin net ölçülerini ve hangi renk istediğinizi belirtirseniz inox veya beyaz olarak size model kodu önerebilirim en azından şimdilik fiyat veremesemde.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Donus icin tesekkurler hocam. Boyut icin sinirimiz yok daha dogrusu daha evi tutmadik ama doguda oldugumuz icin yer sikintisi olmuyor zaten kocaman mutfak yapiyo herkes o konuda eminiz. Hep litre uzerine gittik 550 600 litre ve buzlugu ustte beyaz bir buzdolabi dusunuyoruz. Bulasikta ayni sekilde 4 veya 5 program olabilir beyaz aradaki 1 programin cok elzrm oldugunu dusunmuyoruz yanilmiyoruzdur ins :)
Buna gore oneriniz varsa cok makbule gecer.
hangi şehirdesiniz hocam bende arçelikten model fiyat belirlemek isterim malum doğuda en fazla servis araçelikde var alabileceğiniz en kaliteli servis hizmetide arçelik de :)
-
Mardindeyim hocam.
size iki paket çıkaracağım özelden mesaj olarak gönderiyorum
-
Selamlar 550 lt ve üzeri dondurucu kısmı altta olan bir tavsiye var mıdır?
Teşekkürler.
-
Merhaba herkese.
Mutfağımdaki buzdolabı kabinimin ölçüleri: genişlik 760mm, yükseklik 1950mm, derinlik 650mm. Sanırım en fazla 720mm genişlikteki ürünlere bakmam gerekiyor.
9000₺ altı, tercihen sessiz (42db üstüne çok çıkmasın) çalışan buzdolabı önerisi alabilir miyim?
Kombi tipi veya üstten donduruculu olması fark etmez. Kapak üstünde dijital kontrol paneli olması artı olur.
Bayilerden yardımcı olmak isteyenler olursa diye belirteyim, Bursa'da oturmaktayım.
Evime eşya alırkenki yaklaşımımla ilgili olarak; marka takıntım yok diyebilirim ama iyice araştırıp kaliteli markaların fiyat/performans ürünlerini bulmayı severim. Örnek verecek olursam çamaşır makinem ve ankastre setim Hoover, kombim Viessmann, klimam Gree, mikrodalga fırınım Samsung, televizyonum Philips.
Buzdolabı konusuna ise çok yabancıyım. Hangi marka nasıl komponentler kullanır, hangi özelliklerine dikkat etmeliyim hiç bilmiyorum. Kredi kartı kampanyası nedeniyle 31 Aralık'a kadar karar verip alabilirsem çok iyi olacak.
Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaslar vestelin 64012 modelini sipariş etmiştim. Sonradan fark ettim sogutucu bolumunde 2 raf var, yani 3 bolum var. Bu buzdolabi 640 litre burut hacme sahip.
Su an kullandigim buzdolabi 3 rafli ve 4 bomeli. Ve 470 litre. Sonradan pisman oldum. Neden az raf koyuyorlar. Sonradan raf alsam bile olmayacak resimlerinden anladigim kadarıyla.
Diger markalara baktim durum onlarda da ayni gibi. Bu iste bir yanlislik yokmu bana cok garip geldi bu durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, 400 lt civarı soğutucu net hacimli buzdolabı alıcam ne tavsiye edersiniz? Bir de genel manada en sorunsuz marka hangisidir?
-
Arkadaşlar merhaba ; Arçelik 583650 EI modeli hakkında bilginiz varmı tavsiye edermisiniz ?
-
Evimde 20 yil önce evlenirken alınmış ariston buzdolabı var. Miadını çoktan doldurdu. Orta sınıfin alabileceği buzdolabı olarak ne önerirsiniz?
Merhaba 60 cm eninde no frost öneriniz var mı
-
Merhabalar,
Yeni bir buzdolabı alma sürecindeyim.
Buzdolabını koyacağımız yerin maksimum boyutları şu şekilde:
Yükseklik: 200cm
Genişlik: 93cm
Derinlik: 80cm
Dondurucu kısmı altta olan, tercihen beyaz, düşük güç tüketimli, 600lt üstü buzdolabı önerisi alabilir miyim? Marka takıntım yok, Ankara'da ikamet ediyorum. Maksimum bütçem 15bin, ama bu fiyatın üzerinde çok iyi diyebileceğiniz bir ürün olursa değerlendirebilirim de.
herkesin istediği gibi uzun ömürlü olacak ve meyve sebzeleri taze tutabilecek bir buzdolabı arıyorum. :)
iyi günler herkese.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X