Şimdi Ara

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
53
Favori
152.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2/3 ay kala almıştık. İstediğiniz zaman arayıp kurulum için randevu alabiliyorsunuz sorun yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arçelik 391625 EI Buzdolabı (Inox) gardırop tipi buzdolabı almak üzereyim, bütçem maks.16000, daha mantıklı önerisi olan var mı? 4 kapılı düşünüyorum çünkü 2 kapılı işimi görmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amsung'dan aldığım buzdolabı 6. Senesinde sebzeliğe su akıtmaya başladı. Buna istinaden Samsung yetkili servisi ile iletişime geçip servis çağırdık ve tahliye borusunun tıkandığını bunu buhar yardımıyla bir boru ile açtılar ve hizmet bedellerini alıp gittiler (sene 2019 - 250 TL). 1 Ay önce (buzdolabının 8. Senesi) yine su akıtma problemi başladı. Yine servisi çağırdık ve rezistansının arızalandığını ve değişmesi gerektiğini belirtti buna istinaden de (700-800 TL) civarında bir ücret ödedik. Bu tamiratı yaptırırkende tekrar bozulursa gibi laflar ettiğimde teknisyen arkadaş durum tekrar ederse fabrika sizinle iletişime geçip yeni bir buzdolabı teklif edebilir falan dediğinde kıllanmıştım.

Bu değişimin üzerinden tam olarak 1 ay bile geçmeden buzdolabı yine su akıtmaya başladı. Tekrar servis geldi ve durumun çözülemeyeceğini belirtti. Samsung yetkililerinin bizimle iletişime geçip belirli bir ücret karşılığı yeni buzdolabı teklifi yapacaklarını belirtti.

Şimdi ne teklif yapacaklar ne yapacaklar bilmiyorum ama acayip canım sıkıldı bu duruma. Ve internette arattığımda su akıtma problemi samsunglarda çok yaygın.

Siz olsanız ne yapardınız, güzel bir teklif geleceğini düşünmüyorum ancak diyelimki piyasaya göre %30-40 indirimli bir teklif yaparlarsa kabul edeyim mi?

• Buzdolabının arkasında tahliye borusu var. önceki cam rezistans parçaları tıkamış olabilir. ben sorunu öyle çözdüm.

• vahdettinp V kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl çözdunuz sorunu bu boruyu nasıl acabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhabalar, KG76NAIF0N modeli bunun birebir aynı olan karşılığı.
    Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/solo-buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/alttan-donduruculu-solo-buzdolaplari/KG76NAIF0N

Fiyat listesi için lütfen aşağıdaki linke tıklayın, 8. sıradaki model sizin istediğiniz.
    https://i.hizliresim.com/3ghgqy4.jpg?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
    Bu fiyatlar güncellendimi . Peşin fiyatları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• fagala kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Maalesef listenin sol üstünde de yazdığı gibi Haziran fiyatları bunlar.

Güncel liste: https://i.hizliresim.com/se12oah.jpg?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt

hocam bulaşık ve çamaşır makineleri için de paylaşabilir misin

• Merhaba arkadaşlar, 4 Buzdolabı arasında kaldım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Profilo Bd3056wfan

Profilo Bd3056l3vn

Profilo Bd3056lfvn

Siemens Kg56nawf0n

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bugün Siemens mağazasını dolaştım ve aklımdaki bazı ürünleri inceledim ancak bana eskisi gibi güvenilir gelmedi. Bir iki yerden de Siemens buzdolaplarında yaşanan aşırı soğutma sebebiyle sorunlar oluştuğu, bu sorunlar sebebiyle dolap içindeki gıdaların bozulduğunu belirtiler.

Ben de sizin gibi Profilo ile Siemens markası arasında kaldım ama Profilo'da karar kıldım ve yaklaşık iki-üç saat önce satın aldım.

Benim satın aldığım model "BD3086IFAN" ve size de öneririm. Seçeneklerinizin arasında beyaz olanda mevcut, tavsiyem Inox almanız, beyaz pek yakışmıyor.

Sevgiler

Ekleme // Teknik konu da size yardımcı olamadım ancak az çok ürünleri inceledim ve teknik açılardan da Profilo daha iyi olduğunu düşündüm. Sonuçta Profilo kaliteli ve uzun ömürlü ürünlere sahip. Fazladan "marka" parası vermenize değmez diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 18 Kasım 2021; 21:48:31 >

• johonwayni kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam lakin yazdığınız ürün ebat çok büyük. Bu nedenle o uygun değil..

• Arkadaşlar merhaba. Buzdolabı ihtiyacı hasıl olduğu için şu sıralar bakıyorum. Ama detaylı inceleme yapamadım.

Ödeyebileceğim fiyat 6500 civarı.

İstenilen özellikler:

-Enerji tüketimi az olacak.

-Sessiz çalışacak.

-Hacmi çok olacak.

Önerebileceğiniz ürün var mıdır?

Biraz inelemelerimde 8-9 binlik buzdolabında F sınıfı enerji görüyorum, bu bana garip geliyor. O kadar para vereceksem bir zahmet az enerji tüketsin diyorum :)

Bu enerji sınıflandırmalarında A++ ile F arasında çok yüksek fark oluyor mu?

Teşekkürler.

• Merhaba,

Ortalama 10.000 lira civarı bütçeye ne tavsiye edersiniz ?

Arçelik ve bosch bakıyordum. Burada profilo tavsiyesi daha fazla. Aslında çok minimal farklar var hepsinin arasında. Ben biraz dayanıklı olsun, bir de mobil uygulama ile kontrol edebileyim istiyorum. Teknolojik olsun biraz da.

• Arkadaşlar selam. Bir buzdolabı ihtiyacım var ve geniş bir hacim gerekiyor. Biz şu modeli beğendik. Bugün gittim mağazada da gördüm. Made in Turkey yazıyor. Enerji tüketimi en düşük dolaplardan biri belki de en düşüğü bu. Ama fiyatı biraz yüksek, bir de Siemens eskisi kadar kaliteli mi hala? Siz ne dersiniz ??

• Merhaba,

Buzdolabı önerisi rica ediyorum sizlerden. Konulacağı mutfak bölmesinin yüksekliği 193cm, genişliği 86 cm.

Şu modeller arasında kaldım ama gerek Siemens, gerek Samsung için pek de iyi şeyler yazmıyor forumda.

Samsung RT62K7040WW 622 LT 186 x 83.6 (Boyutlarına göre muhteşem bir hacmi var, dondurucu bölümü istenirse normal buzdolabı olarak kullanılabiliyor, bağımsız bölümlerden biri kapatılabiliyor v.s., enerji tüketimi düşük)

Samsung RB56TS754WW 580 LT 186 x 84

LG GN-C702HQCU 547 LT 180 x 78

LG GN-H702HQHU 546 LT 180 x 78

Siemens KD76NAWF0N/KD76NAWF1N 542LT 186 x 75

Siemens KG76NAWF0N 521LT 186 x 75

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equinox -- 25 Kasım 2021; 2:58:40 >

• Ben de arayıştaydım bugün n11 den profilo BD2076WFXN 6476 TL ye aldım. 186x75x 80 ebatında. 3 tane bayi aradım 7900-7000 arası fiyat çektiler, nette gezerken buldum n11 den aldım. Beyaz renk 542 lt toplam hacim var. Evde zaten 7 çekmeceli derin dondurucu mevcut. Çok büyük olsun istemedim buzdolabının. Kardeşimde aynı modelin inox renklisş mevcut. Onu bildiğim için beyaz renkli olanını aldım.

1 Aralıktan itibaren %15 zam geldi dün satıcının biri. Dolap düşünen varsa elini çabuk tutsun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 26 Kasım 2021; 11:40:56 >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt

Profilo iflas etti hocam; İleride teknik servis, yedek parça vs. sorun olmasın?

• Yanlış bilgi hocam Profilo bhs grubunun alakası yok Beyaz eşya Profilo ile

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt

Ortalıkta iflas haberi var ama satılan onlarca beyaz eşya sahibini de mağdur edeceklerini düşünmüyorum. Farklı bir marka da alsam yarın onun iflas etmeyeceğinin de garantisi yok.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.