Şimdi Ara

Her eve 150k giriyor ve yalan doktor maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milletin bir suru yan geliri var. Ekonomi kotu diyenleri hesaba almayın. Adam 100 aliyorsa 50 aliyorum der. Doktorlar minumum 85 alıyor. Zırladıklarına bakmayın. Duburu yiyen varsa aldigi doneri de soyler. Turk milleti yalani sever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam dostum sende çalış kendi hakkını al bizene insanların aldığı ücretlerden. Sende tıp okuyabilirsin mesela senin de 85 bin lira maaşın olsun Türk lirasının yanındaki sıfırların pek değeri yok Avrupa da vasıfsız bir market çalışanı bile yaklaşık 2 Bin euro para kazanıyor ama TC de bir kaymakam 50 bin tl yani 2 bin euro bile etmiyor . Türkiye de kaç milyon insan asgari ücret diüzeyinde maaş alıyor biliyor musun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asgari ucret alan adamların bile bir suru yan geliri var. Bir eve 50 binden az girmiyor. Ortalama 150 giriyor. Kriz falan yok

• Asgari ücret 400$ civarı. Çok az bir kesime bakıp genel yargı yapmışsınız. Kuşbaşı kadar akıl yokmuş sizde. Buradan bunu anlıyoruz.

Ayrıca sosyal hayat sıfır biçimde 10 farklı daha işte çalışmak yaşamak değildir. Forza olmaya gönülleyseniz paşa gönlünüz bilir.

• Sen harbiden kafayı yemiṣsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asistan-pratisyenler 85k almaz bence hocam uzman o kadar alır ancak

• senin özgüvenini de tipini de düşünceni de hayatını da maaşını da seni böyle asosyal yetiştireni de

kutluyorum o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Bol keseden sallıyor

Dönerle beraber kardesim sunu anlamadiniz gitti. Doneri niye paradan saymiyor bu doktorlar anlamiyorum. Salak olmayin bu kadar

• ağlıyor tüm gün hic arkadasim yok diye nereden bulmus acaba bu tesbiti yapcak kadar insan

• Hocam dönerle birlikte asistan 50-60k uzman döner dahil 70-80k diye biliyordum ben senin tanıdık filan mı var doktor olan ?

• 150k giren ev sayısı %2 falandır

taban maaşlar yeni başlayan için

pratisyen hekimin 43bin

asistan hekimin 50 bin (taban ek ödeme katsayısı 3.33 pratisyenin ise 2lerde)

uzman hekimin de 57bin maaşı var

tabloda pratisyene de aynı diye hesaplamışlar ama beyaz reform ile

ve tabloda 2. yerdeki proflar için 1.5 da 2022 aralıktaki güncelleme ile 4.5 a çıkarıldı

profun 1.5 olan kat sayısı 4.5 a çıkarılması

Her eve 150k giriyor ve yalan doktor maaşlarıwww.yok.gov.tr
    YÖK Üniversite Sağlık Personeline İyileştirilmesi Yönetmeliği Bilgilendirme Toplantısı
    https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2022/universite-saglik-personeline-iyilestirilmesi-yonetmeligi-bilgilendirme-toplantisi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 4 Ekim 2023; 21:48:58 >

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler hocam Her eve 150k giriyor ve yalan doktor maaşları 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.