Şimdi Ara

Her Eve Son Sürat İnternet Her Eve Bilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam olarak anlamadım.. yani 481usd +kdv ödenecek ve ayrıca 24 ay 30 ytl adsl ücreti ödenecek

eğer anladığım gbiyse bu işin neresi cazip ? 481 usd+kdv ye zaten onların verdiği özellikte bir bilgisayar

alınabilir. olmadı 40-50 usd fazlası olur.. 24 ay neden adsl abonesi olmak zorundayım ??

telekomun verdiği 481 dolar+kdv olan bilgisayarın toplama pc olarak piyasa fiyatını araştıran arkadaş

varmı?
  • Evet salpyilmaz'in verdiği linkteki bilgisayar ile karşılaştırınca biraz pahalı kaçıyor.Ama sanırım bu fiyat farkı MS Office yüzünden.En azından maliyeti düşürmek için bence office olmamalıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

Türk Telekomun yeni kampanyasının startı bugün verilecek.

Kampanyaya katılmak için 24 ay adsl taahhüdü gerekiyor.
    Mevcut müşteriler şu an için faydalanamıyor.
    2 farklı konfigrasyon var. celeron 2,66 ve pentium 3.0
    1 adet tek portlu adsl modem hediye ( airties veya zyxel)
    2 aylık adsl abonelik ücreti hediye

1.konfigrasyon peşin fiyatı 371$+KDV
    2.konfigrasyon peşin fiyatı 481$+KDV

Hayırlı Olsun.

Sevgili forum kullanıcıları.

Ve bu ülkenin vatandaşları.

Bu kampanya ve bu projenin başlangıcı herkese bar bar bağırıldığı üzerer taaa 3-4 sene öncesine, en son görüşme ise bundan 1 yıl öncesine dayanıyor.
    Lütfen hatırlayalım. Bill Gates beyefendi türkiyeye geldiğinde bu sistemlere sembolik bir rakam olan 1$ karşılığında xp home edition temin edileceğini ve small business versiyonunun öğrenic belgesi ibraz edenlere ücretsiz olacağını belirtmişti. (kaynak araştırmasına pek fazla vaktim olmadı ancak çok büyük bir ihtimalle e-gazetelerde arşivlerden bulabilirsiniz bu konuyu)
    Ayrıca bu hizmet ve dağıtım bütün dünyada birleşilen bir kararla 3. dünya ülkelerinde 100$ lık laptop dağıtımı kapsamında olacakTI!

Bugün...

İnsanlara dalga geçermiş gibi 481$+kdv (bu arada devlet desteği olan üründe dahi kdv + ) fiyatı olan, maliyeti bunun kat kat altında olan bir ürünü ALIN SİZE UCUZ BİLGİSAYAR sloganıyla gösteriyorlar.
    Lütfen hepimiz (burada bunu okuyabilen insanların mutlaka bilgisayarla tanışmış olduğunu düşünün. Bilmesi bile önemli değil.) şu sistemlere, konfigürasyona ve fiyata dikkatlice bakalım. bunları maddi gücü düşük olanlar zaten alamaz bu 1
    2. si maddi gücü olan ve bilgisayardan azıcık alan insanlarda bu dolduruşa gelmezler bu da iki.

Sözün özü...

Yine kıvırdılar ve bunu gözümüzün önünde yaparken "BAKIN BİZ BÖYLE KIVIRIRIZ." sözünü hiç çekinmeden ve utanmadan söyleyebiliyorlar.

SÖZ AĞIZDAN ÇIKAR VE İNSAN TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAZ.

• bugun posta gazetesinde okudum ve kendimi gulmekten alamadım turkiyenin en sorunlu iki markası vestel ve casper markalarıymıs ki bu iki markayı kullanıpta memnun kalan kimseyi gormedim bu gune kadar.dikkat edin bilgisayarlar ilk acılısta elinizde kalmasın.ee bu kadar ucuz mallar baska hangi markalardan beklenirdi ki
  • hayır içinde starter edition var yani bu bildiğimiz 3 penereden fazlasını açamadığımız kırpılmış xp değil mi
  • @slowfood'un değindiği +kdv ayrı bir konu. Teşvik ürünlerinde +kdv olmamalı. İlle de vergi alacaksanız değerini düşük tutmaları lazım. Ancak bunu yapacak devletin vatandaşını düşünmesi lazım.

İstanbul Kanatlarımın Altında filminde Hezarfen ikna için dil dökerken, halkın hizmetine sunacağı şeyi anlatırken vezir-i azam şöyle diyordu;

"Halk devlet için var. "

Bu gün de bu farklı değil. Malesef... Yüzlerce yıl gerisindeyiz, ilerleyemiyoruz. Yolumuza kimler neden taş koyuyor, aşikar. Fethiye'nin %80'i yabancılar tarafından satın alındı. Neden? Parayı veren düdüğü çalar değil mi? Parası olan alır. Aynı telekom'un tarifeleri gibi, beğenmiyorsan almazsın, beğenirsen alırsın. Zorla değil ya. Biz bu ülkenin kahrını çekelim, bize diyarbakırdan bile arsa vermesinler (babam 20 sene orduya hizmet etmiş bir subaydır) bizim dikili bir ağacımız bile olmasın hala kirada oturalım, Danimarkalı emeklilere yapılacak villa konutlar için maliye bakanı olacak zat kendisi en güzide mekanlarımızdan, Ege kıyılarından arsa versin. Neden? Paraları var çünkü.

Bu kampanyada da kar amaçlanıyor. Fakir ve durumu zor olanların bilgisayar sahibi olması afedersiniz ama kimsenin bilmemneyinde değil. 400 küsur dolar artı bi de kdv. Üstüne bir de 90 derece eğilsin bu insanlar tam olsun. Asgari ücret nere, açlık sınırı nere, fakirlik sınırı nere ona bir baksınlar da sonra "biz kampanya yaptııııııııııık" diye pembe yanakları ve papyonlarıyla çksınlar karşımıza.

Fikir güzel, uygulama kanaatimce rezalet...

• Özel bilgisayar firmalarında da durum aynı..Hiç birinin herkesin evine bilgisayar girsin, internet kullanımı artsın diye düşündüklerini sanmıyorum; sadece ceplerine inen yeşilliklere bakıyorlar.Böyle bir fiyatın oluşmasında büyük pay onların bence.Airties,vestel,casper vs.. bunların fiyatı indirmede hiç bir katkısı olmadığını düşünüyorum.Devlette toptan aldığı ürünlere hala %18KDV koyuyor ya helal olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner -- 29 Eylül 2006; 17:38:25 >
  • Japonyada 3 yıllık adsl sözleşmesi yapana toshiba dizüstü bilgisayar veriyorlar ücretsiz.
  • valla bana kalırsa Türkiye ile dünyayı dünyayı ile japonyayı kıyaslamamak lazım. Adamlar 2 atom bombası yedikten sonra bu gün ne hale geldiler işte gerçek vatanseverlik o bana kalırsa...

Ben aylık yeni abone sayısını merak ediyorum aslında adsl'e yani talepte artık bir daralma olmasa bu kampanyayı telekom yapmazdı. Tabi "nemecek" ne derse o!
  • +KDV nedir ya küfür ediolar resmen
  • bu pcler vestel ve casperin pcleri bugün casper cevahir hotelde toplantımız vardı bunun tanıtımı ile birde sentim elkotek datateknikğin 31 aralıkta telekomile anlaşmaları bitiyormuş çözüm ortağı olarak casper ve vestelle yeni anlaşmalar yapmış telekom.casper bayisi olduğumuz için toplantıya gittik herşeyi anlattılar

p4 3.0 GHZ
    512mb ram
    256m paylaşımlı ekran kartı
    80gb hdd
    dvd/cd-wr
    ses kartı
    17" crt monitör

pc2 bu normal oyun oynamıcaklar için kullanışlı bir pc çokta kötü değil
  • Burda bütün donanımlar yazıyor:
    http://www.ttnet.net.tr/kampanya.htm
  • yazık yeni kurbanlar geliyo ben küçükken bunlara inanmış dsl abonesi olmuştum

telekom telekom telekom telekom telekom telekom telekom telekom

şimdide millete artık avrupada çöplerde bil rastlayamayacağımız sistemleri millete empoze ediyorlar ha diyeceksinizki kimse mecbur deyil almak zorunda deyil

yaa adamlar yurtdışından bizi arıyorlar arama ücretleri bizim yurtiçi tarifesinden daha düşük bide üstüne en az son model bir telefon yanındada en az bir ki telefondaha veriyorlar

ya yeter artık bıktım yolunmaktan bıktım sömürülmekten allah hepsinin öbür tarafta yatacak yer vermesin

bizi bu sisteme mecbur eden yönetimlerede

bu sistemi engellemeyen gerekli atılımları yapmayan kuzu kuzu oturan ban dokunmayın ne olursa olsun diyen vatandaşlarada

daha söylenecek çok söz var ama biliyorsuuzki bu ülkede düşünmek ve düşündüğünü söylemek hala şuç

• quote:

Orjinalden alıntı: Skepo

hiç bir şey anlamadım ben

• aslında başlangıç için iyi gibi ya
    ama çok daha iyi olabilir.
  • windows starter edition dışında iyi güzel
  • bence başlangıç için iyi bişey ama nedense bizlere yaranmak çok zor bişeyi beyendirmek ne zor bize tüketmeye ve yakınmaya gelmişik resmen geçenlerde başımdan geçen bi olayı kısaca anlatım bölüme başladık hocalar dersleri ingilizce anlatıyor bişey anlamıyoz diye yakınıyoruz aradan bi kaç gün sonra bir başka hoca ingilizcesi akıcı olmayan bi şekilde dersi anlattı ve tenefüste o hocayı eleştirdik bu nasıl hoca diye. tabikide bu kampanyadan para kazancaklar ama sonuçta karlı bi kampanya gibi gözüküyor maddi durumu iyi olmayanlar için bir avantaj olabilir verilen sistemide yok artık çöplerde bile sistemler yok diyede küçümsemek oldukça saçma geldi umarım cazip taksit imkanlarıda sunulurda bu kampanyadan yararlanan aiele sayısı dahada artar
  • bencede başlangıç için iyi..avrupadaki gibi olmasını kimse beklememeli..oranın maddi durumuyla bizimki bir değil..tamam altyapı olarak beklentilerimiz var ve fiyatlar için ama pc için yok laptop mış felan beklemek yanlış olur...ayrıca sistem abarttığınız kadar kötü değil ama aynı fiyata daha iyi pc ler de var piyasada..okadar pc ye conroe sistem takmalarını bekleyemezsiniz.gelebilcek başvuru sayısını gözönünde tutarak düşük konfigürasyonlu sistem önerilmiştir..herkese 1 milyarlık sistem verse batarlar sora yine her tarifeye zam yaparak acısını bizden çıkarırlar...

sonuçta internet için pc dağıtıyolar oyun pc si değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 30 Eylül 2006; 1:41:37 >
  • Ya kampanyayı savunan insanlar var ne kadar komik o paraya (hatta daha ucuza)) her halükarda aynı sistemi toplarsın ve 24 ayda abone olmak zorunda kalmazsın. Valla bilinçli kullanıcılar böyle ise sokaktaki vatandaşı düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 30 Eylül 2006; 4:22:13 >
  • alıp bı tane download bılgısayartımı yapsak acep
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.