Şimdi Ara

Her Eve Son Sürat İnternet Her Eve Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekomun yeni kampanyasının startı bugün verilecek.

Kampanyaya katılmak için 24 ay adsl taahhüdü gerekiyor.
    Mevcut müşteriler şu an için faydalanamıyor.
    2 farklı konfigrasyon var. celeron 2,66 ve pentium 3.0
    1 adet tek portlu adsl modem hediye ( airties veya zyxel)
    2 aylık adsl abonelik ücreti hediye

1.konfigrasyon peşin fiyatı 371$+KDV
    2.konfigrasyon peşin fiyatı 481$+KDV

Hayırlı Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemecek -- 28 Eylül 2006; 11:12:00 >

• hiç bir şey anlamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skepo

hiç bir şey anlamadım ben
    belki işe yarayabilir aslında ama bize göre değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

belki işe yarayabilir aslında ama bize göre değil...

Alıntıları Göster
    Yurtdışında ADSL abonelikleri için laptop veriliyor, bunlar hala kıytırık konfigurasyonlarla milleti uyutmaya çalışıyorlar.

Yinede başlangıç için fena değil, ama hala bu işlerde çoook çok geriyiz !

• quote:

Orijinalden alıntı: 486 DX2

Yurtdışında ADSL abonelikleri için laptop veriliyor, bunlar hala kıytırık konfigurasyonlarla milleti uyutmaya çalışıyorlar.

Yinede başlangıç için fena değil, ama hala bu işlerde çoook çok geriyiz !

Alıntıları Göster
    Başlangıç için iyi... Bilgisayarı olmayan aileler için iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Başlangıç için iyi... Bilgisayarı olmayan aileler için iyi bence.

Alıntıları Göster
    iyide sadece işlemciler yazıyor nerde bunun rami ekran kartı cartı curtu + kaynak gosterebilrmisiniz nerde kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

iyide sadece işlemciler yazıyor nerde bunun rami ekran kartı cartı curtu + kaynak gosterebilrmisiniz nerde kaynak?

Alıntıları Göster
    yaw bunlar tamamda biraz daha ucuzlasın şu adsl
    hala çok bu aylık para
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Untouch

hala çok bu aylık para

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

hala çok bu aylık para

ben ucuzlamasınıda gectim kotayı arttırmaları benim icin birinci oncelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

hala çok bu aylık para

ben ucuzlamasınıda gectim kotayı arttırmaları benim icin birinci oncelik.

Alıntıları Göster
    ben o bilgisyar'a para verene acırım.

iysayı biraz takip eden biri almaz o pc yi. Yeni core 2 duo işlemciler varken kim celeron 2,66 alır bu devirde

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

iysayı biraz takip eden biri almaz o pc yi. Yeni core 2 duo işlemciler varken kim celeron 2,66 alır bu devirde

Alıntıları Göster
    Bilgisayarlar doğal olarak dandik tabi ne bekliyordunuz ki? Önemli olan bilgisayar vermesi işte adsl obenesi olana bilgisayar cep telefonu hattı alana cep telefonu vermek gibi birşey bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Malesef maddi durumu iyi olmayan, belli bir gelir düzeyi ile geçinmeye çalışan insanlar, çocuklarının bu konudaki isteklerini kırmamak için, böyle pek iyi olmayan donanıma sahip bilgisayarlara talip oluyorlar, hatta yukarıda sayılandan daha kötüsüne bile.....Gerçekler böyle....

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Bilgisayarlar doğal olarak dandik tabi ne bekliyordunuz ki? Önemli olan bilgisayar vermesi işte adsl obenesi olana bilgisayar cep telefonu hattı alana cep telefonu vermek gibi birşey bu...

Alıntıları Göster
    Size yaranılmaz kardeşim. Anadolu'da asgari ücretle geçinmeye çalışan kaç kişi var. BU kampanya onlar için. Herhalde sizin için değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemecek

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Evinde bilgisayarı olmayan, hem internet hem de bilgisayar isteyenler için güzel bir düşünce. Tabi sadece internet için kullanılır o bilgisayarlar. Kotalı internet verdikleri için dvd yazıcı vermezler tabi yanında ne gerek var değil mi
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    AMD Athlon 3400 64 bit 398.91 $+KDV

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23392

Kampanya bilgisayarlarının fiyatları biraz daha aşağıda tutulabilirdi. 29 ytl ADSL ve 35-40 ytl taksit sözünü ettiğiniz ailelerin harcama kapasitesinin çok üstünde. Kar marjı göz önünden ne kadar çıkarıldı çok merak ediyorum... Son sözümün amacı kampanyanın adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 29 Eylül 2006; 9:07:58 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    MEB'in ogretmenlere verdigi laptoplara benzeyecek bu. Hic de karli bir is degildi. Haberlerde 200 bin bilgisyar satilacagi tahmin ediliyor. 200 bin Turkiye gibi 70 milyonluk ulkede cok kucuk bir rakam.

Bir de devletin ozel bir sirket ile isbirligi yapmasi da soru isareti?????? superonline yada diger sirketler bu konuda ne dusunuyor acaba? Ozellestirilen telekom'un pazarlama kampanyasi bu.

ADSL baglantisini 24 ay odemek icin rehine almaya benzetiyorum ben bu kampanyayi. Avrupada GSM operatorlerinin yillardan beri uyguladigi bir taktik, ama onlar cep telefonlarini gercekten de bedava ve kar etmeden veriyor, aylik faturalardan ne kadar kar ederlerse onlara kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_7 -- 29 Eylül 2006; 9:14:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_7

MEB'in ogretmenlere verdigi laptoplara benzeyecek bu. Hic de karli bir is degildi. Haberlerde 200 bin bilgisyar satilacagi tahmin ediliyor. 200 bin Turkiye gibi 70 milyonluk ulkede cok kucuk bir rakam.

Bir de devletin ozel bir sirket ile isbirligi yapmasi da soru isareti?????? superonline yada diger sirketler bu konuda ne dusunuyor acaba? Ozellestirilen telekom'un pazarlama kampanyasi bu.

ADSL baglantisini 24 ay odemek icin rehine almaya benzetiyorum ben bu kampanyayi. Avrupada GSM operatorlerinin yillardan beri uyguladigi bir taktik, ama onlar cep telefonlarini gercekten de bedava ve kar etmeden veriyor, aylik faturalardan ne kadar kar ederlerse onlara kaliyor.

Alıntıları Göster
    telekom dört ayak üstüne düştü yine.hem bedavaya aldılar, hemde hükümet destekli reklam kampanyası.yemede yanında yat.(uygun internet bağlantısı deniliyor beyanatlarda.hangi uygun internet bağlantısı bu be.pehhh) saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: tebemiyav

telekom dört ayak üstüne düştü yine.hem bedavaya aldılar, hemde hükümet destekli reklam kampanyası.yemede yanında yat.(uygun internet bağlantısı deniliyor beyanatlarda.hangi uygun internet bağlantısı bu be.pehhh) saygılar

Alıntıları Göster
    intel elinde kalan hurdaları türkiye ye kakalamaya çalışıyor...TT ve INTEL iyi ikili olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: darker

intel elinde kalan hurdaları türkiye ye kakalamaya çalışıyor...TT ve INTEL iyi ikili olmuş..

Alıntıları Göster
    Sonuçta belki artık adsl doyma noktasına gelmeye başladığından yeni abone sağlamak için iyi bir yöntem. Nemecek bu arada hoşgeldin ne zamandır buralarda göremiyoruz seni... Fakat bana göre de sistemlerin fiyatları biraz yüksek tutulmuş. Fakat özellikle starter edition xp benim hiç hoşuma gitmeyen bir pazarlama hilesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zwandar

Sonuçta belki artık adsl doyma noktasına gelmeye başladığından yeni abone sağlamak için iyi bir yöntem. Nemecek bu arada hoşgeldin ne zamandır buralarda göremiyoruz seni... Fakat bana göre de sistemlerin fiyatları biraz yüksek tutulmuş. Fakat özellikle starter edition xp benim hiç hoşuma gitmeyen bir pazarlama hilesi...

Alıntıları Göster
    İyide tepkinizi anlamadım isteyen ihtiyacı olan alır, ihtiyacı olmayan almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneytyarikkaya

İyide tepkinizi anlamadım isteyen ihtiyacı olan alır, ihtiyacı olmayan almaz.

Alıntıları Göster
    Biz diyoruz ki yine pahalı yine pahalı :).Yani adamlar kar oranını yine yuksek tutmush.Arkadas bak link vermish bri tane oradaki bilgisayarın fiyatına bakarsan iyice anlashılcak demek istediğimiz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.