Şimdi Ara

Her Eve Son Sürat İnternet Her Eve Bilgisayar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nemecek abi zaten seni bu forumu gerçekten takip eden herkes bilir tanır eminim sen bu sistemlerin daha ucuz olmasını da isterdin fakat gerçekten daha iyi olabilirdi neyse en azından iyi bir başlangıç denemesi denebilir
  • bunların yapacağı kampanyadan hayır gelmez aslında devletın kendısınden hayır gelmıyor ya... onlara bildiğim tüm bedduaları ediyor ve onlara derinden saygılarımı(!) (anladınız siz) iletiyorum....
  • bilgisayarı olmayanlar için harika bir kampanya çalıştığım yerdeki celeron 600 ve 800 makinaları düşününce hiç de fena değil bence
  • bu ne ki ben bunu anlamadim ??

'' Kampanyaya katılmak için 24 ay adsl taahhüdü gerekiyor. ''
  • Bir kampanya yapılacağı zaman elbette onun bir takım şartları olacaktır. Burada en büyük jesti Türk Telekom yapmıştır, ona sözüm yok. Açılış ücretini ve 2 aylık abonelik ücretini de almamakla üstüne düşeni yapmış, para kazanmasını da garantiye almak için 24 ay şartı koşmuş. Bu yüzden Telekom adına bu bir kampanyadır. Eline ne mi geçecek? Yeni aboneler ve ileriki aylarda akmaya başlayacak yeni paralar. Aynı 256 limitsizleri 6 GB limitli yapmayı amaçlayan 6 aylık 1 mbit limitsiz kampanyası gibi.

Buradaki dengesizlik konfigürasyonlar ve kdvdir. Konfigürasyonlar içler acısı, kabul etmek lazım. Bilgisayardan anlayan kişiler teknik desteği kendileri sağlayarak @nemecek'in söylediği gibi daha az maliyetle bu sistemlere sahip olabilirler. Olduk da zamanında. Ancak bu kampanyayı düzenleyen ve kuralları koyan kişiler olarak yarısı devlet kurumu olma kimliğini taşıyan Türk Telekom'un bunu iyi organize etmesi gerekirdi. Bizler bu konuda bir şey yapamayız. Yapabileceğimiz olumlu ya da olumsz eleştiri yöneltmektir, yapıyoruz da.

Telekom'un top yekün yapması gereken, bu firmalardan ve devletten biraz teşvik sağlamktı. Yapılacak herangi bir iyilik, bilgisayar firmalarının tamamen zarar etmelerine neden olacaktı. Bu bir reklam da olamaz çünkü kimse fakirlere bedava bilgisayar veren firmayı benimseyip de tüm alışverişini o firmadan yapmak zorunda kalmaz. Kardan zarar etmeyi de düşünmemişler, devlet dahil bu fikirden uzaklar. +kdv var ortada.

Telekom'un yaptığı ADSL modemleri bedava vermekle bir iyilik olarak sayılabilir. Modemleri vermeseydi, sadece açılış ücretiyle sabt ücretlerin parasını almasaydı kardan zarar edecekti ki bunun adı fakirler için kampanya olmazdı. Modem bu ayıbı örtüyor. Ancak organizasyon bir önceki mesajımda da yazdığım gibi sözünü ettiğim olgulardan ötürü rezalet.

• quote:

Casper veya Vestel Bayi bilgisiyarınızın kurulumu için sizinle bağlantı kuracak ve en geç 60 gün içinde bilgisayar ve ADSL kurulumunuzu gerçekleştirecektir.

http://www.ttnet.net.tr/kampanya.htm

60 gün maşallah

bu beleşe sayılan 2 ay,gün olarak kaç gün ediyor?

Telekom kampanyada da bir numara, fiyatlar süper.
    Adamalar makinelerden de kar edecek galiba. köşeyi dön, bilgisayarcı hilmi abi ye git, sadece 1 bilgisayar bile alsan aynı fiyata toplar o makineleri - ki hilmi abiye gelene kadar kaç kişi kar koyuyor hilmi abinin makinesine - beklemek zorunda da kalmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 6 Ekim 2006; 7:01:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

valla bana kalırsa Türkiye ile dünyayı dünyayı ile japonyayı kıyaslamamak lazım. Adamlar 2 atom bombası yedikten sonra bu gün ne hale geldiler işte gerçek vatanseverlik o bana kalırsa...

Ben aylık yeni abone sayısını merak ediyorum aslında adsl'e yani talepte artık bir daralma olmasa bu kampanyayı telekom yapmazdı. Tabi "nemecek" ne derse o!

aylık satışlarda herhangi bir düşme yok artma da yok. Aynı seyirde sürüyor. Ama bir şekilde bilgisayar kullanan sayısının arttırılması gerek. Bu gereklilik hem firmaların para kazanması için ( bu kaçınılmaz) hem de bir vatandaş olarak düşünürsek Atatürk'ün dediği gibi muassır medeniyetlerin seviyesine çıkmak için var.

Başbakan kampanya açılışında gerçekten hak verdiğim bir cümle kurdu, "Atatürk zamanında gelişmişlik okuryazarlık ve demiryolları ağlarıyla ölçülüyordu, şimdi ise bilgisayar okuryazarlıpı ve network ağları ile ölçülüyor." Her ne kadar zerre kadar kıyak yapmasalarda konuşurken mangalda kül bırakmıyorlar. ( kdv=%18)

Devletin internet konusunda yapacağı en büyük iyilik %15 lik özel iletişim vergisini kaldırmak olur. Hem normal telefonda hemde internette daha doğrusu heryerde özel iletişim vergisi var!

• Kredi kartı kullanmayanlara aslında iyi bir fırsat.
  • vergi konusuna katılmıyorum yani devlet bunu kaldırırsa muhakkak başka yere vergi koyması gerekecek. Gerçi bu çok karışık bir konu biz vergimizi ödesek vergiler düşer ama bu abonmanlıklar dışında az ya da çok, isteyerek ya da istemeyerek hepimiz vergi kaçırıyoruz ne yazık
  • nemecek kardeş burda senin bilgilerinden çok faydalandık teşekkürler bu kampanada pc ve internet sahibi olamayanlar için birebir peki biz nomal kullanıcılar için indiimden söz edilmiş bu açılmamışmı seneye fiberoptik akblolardan bansediliyor bu projenin tahmini bitiş zamanı nedir eğer bilgin varsa bizimle paylaşırmısın teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

vergi konusuna katılmıyorum yani devlet bunu kaldırırsa muhakkak başka yere vergi koyması gerekecek. Gerçi bu çok karışık bir konu biz vergimizi ödesek vergiler düşer ama bu abonmanlıklar dışında az ya da çok, isteyerek ya da istemeyerek hepimiz vergi kaçırıyoruz ne yazık

Nasıl bir düşünceye sahipsin anlayamadım ? Nasıl biz vergimizi ödersek vergiler düşer? Kim vergi kaçırıyor? Fiş almayarak vergi kaçırılıyor diyosan o hiçbirşey derim...

Bütün aldığımız hizmetlerde ve tüm kredi kartı alışverişimizde afedersin ama eşşek gibi vergi veriyoruz, köprüden geçerken benzin alırken, sudan, elektrikten ,doğal gazdan fersah fersah vergi alıyor devlet!!!
  • Bir ROBİN HOOD luk hikayesi
    Bizi sömürdü şimdi milleti doyuracak
    kan emme halkasına yeni kurbanlar ekleyecek
  • Tencere düşmüş kapağını bulmuş.
  • bu pc konfigrosyonları kampanyaya katılır katılmaz bize ait mi oluyo acaba?
    yani ben ikinci pc'yi alıp ekran kartını, ram'ini filan değiştirebilirmiyim veya yükseltebilirmiyim?
  • Markom, her 2 konfigurasyonda da özellikleri daha iyi olan PC'leri aynı fiyata daha iyi taksit seçenekleriyle sunan bir kampanya yapmış.Sadece Telekom'un yaptığı subvansiyon ve office paketi dahil değil bunların yerine HP inkjet yazıcı mevcut.İncelemek için:

http://www.markomshop.com/asp/listgroup.asp?group=STK
  • quote:

INTEL PENTIUM 4 3.0 GHz,
    512 MB DDR-II RAM,
    TÜMLEŞİK 256 MB RAM'li AGP/VGA EKRAN KARTI,
    TÜMLEŞİK SES KARTI,
    80 GB SABİT DİSK,
    DVD-CDW, 52x24x52x16 dcd cdvv
    17” CRT FLAT MONİTÖR,
    TÜRKÇE Q MULTIMEDYA KLAVYE,
    OPTİK PS/2 SCROLL MOUSE,
    300W STEREO HOPARLÖR,
    10/100 ETHERNET,
    MICROSOFT WIN XP HOME EDITION TÜRKÇE,
    MICROSOFT OFFICE 2003 TÜRKÇE,

AYNI KALİTE ve ÖZELLİKTE 1 USB,
    1 ETHERNET PORTLU AIRTIES veya ZyXEL MARKA ADSL MODEMLERDEN HERHANGİ BİRİ***

kampanya ile ilgili casper bayiine ugradım. pc lerde istediğimiz değişikliği yapabilecegimizi söylediler.
    arkadaşların dedikler doğru normalde daha uygun fiyata aynı özelliklerlerde pc toplayabiliriz

bana kampanya avantajlı geldi. bu aralar işyerine bir pc almak istiyordum. işyerlerinde bizi yıkan windows yazılımı sanırım 80-90$ civarında . ayrıca ms office te veriyorlar (sanırım sadece öğrencilere ve öğretmenlere)

ben şahsen marka bilgisayara sıcak bakan biri değilim ama maddi olarak bu daha avantajlı geliyor.

airties modem ~75 $ kurulum 59 YTL ilk iki ay adsl bağlantısı 29x2 YTL + windows xp ~ 90 $
    bunları almak zorunda olan biri için iyi değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ·Slayer -- 14 Ekim 2006; 15:31:21 >

• yahu ama şu da var bu cihazların üzerinde yer alan anakartlar agp üzerinden ekran kartına sahipler bana kalırsa gerçekten çok geri kalmış makinalar bunlar
  • Pc sahibi olmayanlar için iyi bir fırsat. Yalnız sistem oldukça düşük. Yinede fikir güzel
  • Son sürat internet ha
    Var olanları bir 2.vitese geçirsinlerde sonra sürat yapsınlar
  • bu makinalarda oyun oynanamayacagına ve sadece internet makinası olarak dusunuldugune gore windows ve office lisanslarının bi degeri yok.Onun yerine linux ve openoffice cozumleri kullanılabilir.Ayrıca modemin bedava olmasından bahsedilmis e 2 yıl abone olacak birine hatta abone olan birine bu modemlerden zaten bedava vermesi gerekir.Bu telekomun bir rakibi olsaydı neleri bedava verirdi cok komik sadaka gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.