Şimdi Ara

Her gün spor salonuna gidilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor salonuna yazıldım, her gün gidip spor yapmayı planlıyordum fakat her gün yapılmaz, bir gün arayla yapılır diyenler oldu. MACFit uygulamasında Kas kütlesi kazanma - sıkılaşma ve kilo verme adı altında 3 farklı türde programlar var, bir gün kas kütlesi kazanmak için program yapıp ertesi gün kilo verme programı yani kardiyo yapmayı düşündüm, zararı olur mu?

Not: Daha önce hiç spor yapmadım ve skinny fat vücudum var, dün başladım spora.

• haftanın 7 günü değilde 5 6 günü gidilebilir 3 4 gün ağırlık programı 2 günde cardio şeklinde. Tabi bunu yaparkende iyi ve yeterli beslenmen gerekiyor. Ben ilk başladığım zamanlarda 3 gün yapıyordum şuan 4 gün yapıyorum bazende +1 gün cardio yapıyorum. neredeyse 1sene oldu başlayalı. Her gün spora gitmek biyerden sonra sıkabilir
  • Haftada 3 gün full body yeterlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam. Her gün spor yapmak sizi çok yorabilir ve yakın zamanda bırakmanıza neden olabilir. Bana kalırsa haftada maksimum 4 gün ideal. 15-20dk kardiyo , terledikten sonra ise ağırlık çalışması yapmak iyi olabilir.

Ama ben dövüş sporlarının her türlü fitnessdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Muay thai , boks vs. hem boş özgüven değil gerçekten elinizde kullanabileceğiniz bir şeyler olur ve bunun özgüvenini yaşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Doctor

Merhaba hocam. Her gün spor yapmak sizi çok yorabilir ve yakın zamanda bırakmanıza neden olabilir. Bana kalırsa haftada maksimum 4 gün ideal. 15-20dk kardiyo , terledikten sonra ise ağırlık çalışması yapmak iyi olabilir.

Ama ben dövüş sporlarının her türlü fitnessdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Muay thai , boks vs. hem boş özgüven değil gerçekten elinizde kullanabileceğiniz bir şeyler olur ve bunun özgüvenini yaşarsınız.
    Hocam ben de Muay Thai düşünüyordum fakat konuştuğum salon 350 TL kayıt ücreti + aylık 155 TL dedi ben de vazgeçtim.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bir salonmuş o öyle... Çok pahalı gerçekten , aylık ücret ideal fakat kayıt ücreti çok fazla. Eğer kayıt ücretinde kıyafet , koruyucu kıyafetler dişlik vs her şey varsa yine de bir düşünün derim emin olun fitnessdan daha iyi gelecektir her yönüyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Doctor

Hocam nasıl bir salonmuş o öyle... Çok pahalı gerçekten , aylık ücret ideal fakat kayıt ücreti çok fazla. Eğer kayıt ücretinde kıyafet , koruyucu kıyafetler dişlik vs her şey varsa yine de bir düşünün derim emin olun fitnessdan daha iyi gelecektir her yönüyle.
    Maalesef hocam, kayıt ücreti hava parası sadece, diğerlerini yine ben alıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Gün Spor Mu Yapmalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    Salona gittiğinde kardiyoyla başlarsan glikojen depoların boşalır. Ağırlığa geçtiğinde gücün kalmaz. Tavsiye olarak ilk gittiğinde çalışacağın bölgeye yönelik ısınma hareketleri. Sonrasında ağırlık. En son olarakta kardiyo bisiklet veya koşu bandı. Koşu bandında da koşmak yerine eğimli yürürsen daha faydasını görürsün. Nacizane tavsiyemdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skinny fat vücüt ney la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emirkorkmazoglu E kullanıcısına yanıt
    Çok az bilgim var hocam siz bilgili birine benziyorsunuz sizi dinlesin tabiki de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.