Şimdi Ara

Her hangi bir kadroya yerleştirilemediniz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yıllarca öss ve kpss ye ayrıca diğer devlet memurluğu sınavlarınada girdim , iyi puanlar almama rağmen ya direkten yada torpilden dolayı gelen sonuç hep ; "herhangi bir kadroya yerleştirilemediniz" olmuştur ..
    Birtane iki yıllık birtane dört yıllık diploma olmasına rağmen bir işe yaramadı .. Girdiğim kurum sınavlarında yolda yürüyemeyenler alındı, biz zıpkın gibi olmamıza rağmen üçün birini aldık .Gerçi çoğunu fötöcü diye attılar olan bize oldu.. Şimdi de görüyoruz vasıfsız kimlerin nerelere getirildiklerini ..Gelde isyan etme

Arızayada bağladım ara sıra durup dururken söyleniyorum ;
    HER HANGİ BİR KADROYA YERLEŞTİRİLEMEDİNİZ

Her hangi bir kadroya yerleştirilemediniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 23 Ağustos 2019; 10:11:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1524

Geçmiş olsun
    Saol kardeş ama para çok sıkıntı yok

• Hocam merhaba 2020 önlisans kpssye giricem bende bilgisayar programcılığından. Kaç puanla atanırım sence bütün umutlarımı kpssye bağladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: try1241

Hocam merhaba 2020 önlisans kpssye giricem bende bilgisayar programcılığından. Kaç puanla atanırım sence bütün umutlarımı kpssye bağladım.
    Allah rahmet eylesin.

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Bloğu kaldırıp baktım ne kadar doğru bir hareket yaptığımı görüp tekrar blokladım. Senden ricam lütfen bir daha bana cevap verme

• Benim muhendis arkadasim 2 yil bekledi atanmak icin. Torpilsiz buldu sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 23 Ağustos 2019; 12:22:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4000 5000 memur maaşı yetmez
    Hiç gerek duymadım girmeye
    Memur maaşları içler acısı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abboww

4000 5000 memur maaşı yetmez
    Hiç gerek duymadım girmeye
    Memur maaşları içler acısı
    Ne iş yapıyon hacı helal 5000 e yetmez diyosan .bizede yol göster REİSSSSS

• ben tahminlerime göre 5.denememde memur olucam bir üniversite bitsinde gerisi halledilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 23 Ağustos 2019; 13:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

ben tahminlerime göre 5.denememde memur olucam bir üniversite bitsinde gerisi halledilir
    Hacı hesap çarşıya uymuyo bak .

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Hocam özel sektörde işe giremiyormusunuz?

• hhhmehmet H kullanıcısına yanıt
    Özel sektör adam çıkarmaya yer arıyor .şu an işim rahat 2.5lira veren rahat bir işteyim. klimalı yerde oturuyorum .ufaktan başka bişeyler bakmaya başlayacam yine

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Saol kardeş ama para çok sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    Para çok ve sıkıntı yoksa neden sürekli deniyosun kpss’yi hocam? Yani parası olanlar girmesin demiyorum da çok paran varsa yetecek kadar, niye memuriyeti düşünüyosun merak ettim.

• Ne Bilim Adamı kullanıcısına yanıt
    Paranın çokluğuyla memurluğun alakası yok .parası çok olup memurluk yapan çok insan var ..parası hiç olmayıp memurluk istemeyende var .ayrıca bende parada çok değil memleket ortalamasına göre ailecek iyiyiz diyelim ..ailem memur ailesi bununda etkisi büyük .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 23 Ağustos 2019; 16:42:49 >
  • Ne Bilim Adamı kullanıcısına yanıt
    konfor+tatil meselesi memurluk imparatorluktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Ağustos 2019; 9:16:9 >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Ön lisans çukurova ünv elektrik mezunuyum biraz fabrikada asgari ücretle çalıştım ezildim gömüldüm kpss ye girdim torpil falan dönüyor vesaire yerleşemedik böyle gitmez dedim tecrübelendikten sonra bir denizci kursuna gittim Türk gemisinde asgari ücretle çalışıp yabancı bayrak gemiye geçtim 2500 dolar maaş alıyorum Türkiye de asla çalışmam 30 bin tl maaş verseler de katiyen

• abboww kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışın dilide geliştirirsin .iyi olmuş

• abboww kullanıcısına yanıt
    İşin hakkında detay verir misin hocam? Çalışma süreleri, zorluğu, denizaşırı durumları vs.

• Devleti yöneten ler icin pek bir önemi yok

Vizyonu sadece miting yapmak olan cumhurun ulkesi ancak bu kadar olur birak seknsenleri doksan lari 70 lerin gerisindeyiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.