Şimdi Ara

Her hastalığı en kötüsüne vurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce mide bulantısı ile başladı benim sorunlarım istah kaybı vs derken 1 haftada 4 kilo verdim dostlar bu sırada devlet hastanesine bir gaita ve kan tahlili yaptırdım karaciğerde alt ve ast 2 3 oynama dısında iyi geldi ama ben belirtiler devam edince özele gittim ultrason idrar ve kan tahlili yapıldı yine her şey mükemmel gitti bu aralarda belirtiler birazcık yavaşladı tedaviye yönelik bir ilaç kullanmadım mide bulantısı vesayre ama ne zaman ben bu internete baksam gece uyuyamıyorum rüyalarıma girmeye başlıyor kanser olma korkusu şişlik veya bu aralar cok nadir bulantı oluyor belki de olmuyordur bile doktor bir sorunumun olmadığını o yüzden endoskopi veya kolonoskopinin gereksiz olduğunu söyledi ben özellikle doktora sordum hocam eğer ciddi bir şey olsa kan tahliline yansır mı diye o da evet evet kesinlikle dedi benim iştahsızlığım veya mide bulantım sürekli olan bir şey değil genelde uyanınca aç oluyorum ve ne bulursam yiyorum mide bulantısı da cok düsünürsem vesayre başlıyor mesela bu sabah browni cubuk kraker 5 pogaca yedim bana mısın demedim ama aksam 0 istahım vardı ve bugün internete baktığımda tahlillerin kanser teshisinde bir öneminin olmadığını gördüm e kaç yıllık tıpçı doktor neden böyle bir şey dedi peki ve ben bunları yazarken bile yine kendi kendimi yiyip midem bulanmaya basladı ağrı gaitada kanama veya kanlı kusma(kusma bile yok) belirtilerinin hiçbiri yok içime su serpecek birileri var mı su illetden kurtulmak istiyorum keske basından bakmasaydım internete tesekkürler simdiden cevaplarınız için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 19 yaşındayım ve ailemde böyle bir öykü yok şuanlık belirtilerden sadece ara sıra mide bulanması ve karında sislik var genelde duş aldıktan sonra iyi hissediyorum ağrım yok karında ateşim ve ishal durumum da yok sadece iştahsızlık lütfen birileri yardım etsin cıkamıyorum bataklıktan

• psikolojik

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Benim peder de aynı şeyi söylüyor hocam annem genelde cocukken en kücük sıkıntıyı sürekli abartırmış sürekli ilgileniyormuş ondan dolayı olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.