Şimdi Ara

Erken kalkmak hayattaki en güzel şeylerden biridir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalkacaksın en azından 7.15 de-7.45 de, kahvaltını yapacaksın duşunu alacaksın kafanı toparlayacaksın temiz bir şekilde güne başlayacaksın.

Öyle kötü bir kalkma düzenim varki.

Bir keresinde 15.00 da kalktığım oldu. 12.00 da kalktığım çok oldu. 9 da kalkabilirsem şükrediyorum.

Ortalama olarak 10.00 da kalkıyorum. Güne berbat başlıyorum. Her şeye başlanma zamanı oluyor.

Kendime gelene kadar, kendimi hissedene kadar, beynim adam olana kadar saat 13.30 oluyor 14.00 oluyor.

Doğru dürüst zaman geçirene kadar saat 18.00 oluyor günlerim çabuk bitiyor bu da hayatımın çabuk bitmesine neden oluyor.

yok efendim az uyuyup ne yapacaksın da uyumadığın zamanlar sana zarar da...

Geçiniz efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 20 Eylül 2021; 16:59:37 >

• Geçen sene gece uyumayıp sabah 12'de yatıyordum ve akşam geri kalkıyordum. Hayatımın en depresif günleriydi benim için.

Gece ne kadar az düşünürseniz o kadar iyi, aydınlığa alışmak en doğrusu.

• Brotha B kullanıcısına yanıt

Senin kadar olmasa da gece 4 e 5 e 6 ya kadar yatmadığım zamanlar olmuştu. Karanlık zamanlardı.

En azından bana göre gece yarısından sonra yatmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 20 Eylül 2021; 17:35:3 >
  •  

• Her sabah 6'da kalkarım ve kahvemi hazırlarım eğer zamanımın olduğunu düşünürsem sporumu (kardiyo+ağırlık evde koşu bandı vs var.) yapar ve duş alıp okula yürüyerek giderim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende bazen 05 filan gibi kalkıyorum bir çorbacıya gidip ardından köprüye balık tutmaya gidiyorum sabah erken saatler çok güzel oluyor :)

• Uykunu alırsan öyle.Almazsan bok gibi

Bu arada yapabildiğim kadar uymak istediğim zamanlar olmuştu,hatta uyku ilacı alacaktım neredeyse.Acıdan kaçmanın en güzel yollarından biri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir zamanlar uyguladığım seri acayip zinde oluyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Normal insanlar gibi mesai saatlerinde çalışacağınız bir iş bulun hepsi düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt

Ben normal değilim

• gün boyu çalış kafan ütülensin, akşam 7:30 eve gel 2 tane canavar kapıda ağlayarak karşılasın.. kucağına al, 10 dk sonra kolların kopsun, suratın cırmalansın, olmaz şaklabanlığı yap.. yemeği bile zar zor ye.. sonra 11'e kadar beyimin uyumasını bekle / ziksen uyumaz şerefisz (kız Allahtan akıllı 10da düşüp kendi yatıyor) 11:30 gibi yorgun argın yatağa gir (hanım 3.ye gebe cinsellik yok/yasak) sabah 7:15 alarma uyan ayağını sürüye sürüye işe git.. x6gün

pazar günü 9dan önce evden yangın çıksa uyanmam !!!  

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    aykut elmasyoutube
    #enesbatur #aykutelmas #erenarmy #fenerbahçe
    https://www.youtube.com/watch?v=XKup6sN4DIY&ab_channel=aykutelmas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.