Şimdi Ara

Her kafadan bir ses var araç için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba kısmetse 1- 1,5 ay içinde bir araç alacağım. 25- 30 bin tl aralığında bir araç arıyorum. uçması kaçması 250 basması gerekmez. beni zor durumda bırakmasın taşısın rahat yokuş çıksın, çok yakmasın, tipide biraz düzgün olsun yeterli benim için. 1.98 - 115 kg çok küçük sayılmayan biriyim :)
    arkadaşımın aracı olan
    peugeot 307 1.6 XT benzin-lpg li araç şuan gözdem içinin genişliği doluluğu çok hoşuma gitti. kullanan varmı lpg ile benzini ile çok yakarmıyım sakin sürüşte
    onun dışında
    citroen c3 1.4hdi
    ford fiesta (yeni kasa)
    opel corsa (2008+ )
    hyundai i20
    seat ibiza
    gibi birçok araca baktım fakat biri birine çok iyi der öbürü öbürünü beğenmez şunu şusu çok kötü bu fransız bu ingiliz bu arap der. kafam karman çorman oldu artıları eksileri ile bu araçları kullanan arkadaşlar var ise yaktıkları güncel yakıt durumu ile birlikte basit bir bilgilendirme yapabilirse ççok sevinirim sonradan okuyacak arkadaşlara da çok yardımı dokunacaktır eminim. çok teşekkürler saygılar...

• Hocam sen o araclari 25 30a nasil aliyosun agir hasarli falan alabilirsin anca oylemi bakiyosun ? Yeni kasa fiesta falan yazmissinda ondan sordum model yili 2009 olan temiz fiestalar 35 falan civari diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31- 31,500 yazan ilanları da kataraktan yazdığım modeller hocam ağır hasarlı değil de değişeni olamayan 2 parça boyalı 2-3 bin hasar kayıtlı bulunuyor o fiyatlara bakılmadık ilan bırakmadım valla :) bende 206 sedan vardı mesela park halinde 2 yıl içinde 3 defa hafif hafif çarpmalardan 3 bin hasar oluştu çok problem olmadı satarken. muhtemelen 307 olacak alacağım araç ama o kadar ucundayım ki her an yukarıdaki modellerden herhangibiri de olabilir. pişman olmak ta istemiyorum en az 3 yıl kullanacağım aracı çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.