Arkadaş küfürsüz, keyifli bir maç atamayacak mıyız? Yeter yahu her maçta adamlar sülalelerine saydırıyorlar. Yazık.
silence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: KromTaker
silence
niye sen kassadin misin kardeş , block/ignore
TR sunucusunda isen evet, küfrü her oyunda göreceksin.
serverda ceza verilmediğinden millet sövüyor da trollüyorda. Yiyorsa cezalandırsınlar ve cezalandırdıklarını yayınlasınlar. Bunu yapmadıkları sürece server iyileşmez.
Oyun başında chate "/mute all" yaz keyfine bak
quote:
Orijinalden alıntı: major24
serverda ceza verilmediğinden millet sövüyor da trollüyorda. Yiyorsa cezalandırsınlar ve cezalandırdıklarını yayınlasınlar. Bunu yapmadıkları sürece server iyileşmez.
tribunal olsa daha kötü olur. west tr'den daha kötü.
Hak edene 7 ceddine kadar girerim ama asla chatten yazmam. Küfür etmek aciz insanların işidir. Ben sadece sinirimi almak için evde bağırarak söverim gerçekten işe yarıyor.
mute at gitsin işte.Bana göre olması gereken blockladığımız kişilerle aynı oyuna düşmeyelim bir daha onu ayarlarlarsa çok op olur noobları eleriz prolar kalır :D
kendisine edersin onun terbiyesini gösterir de anne ve sülaleye küfüre çok karşıyım direk muteliyorum adamı ne yazdığını görmüyorum sende dene
hiç dikkate almazsan sorun çözülür altı üstü bir oyun
etmiyorum ettirmiyorum umrumda değiller
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme