Şimdi Ara

Her Peugeot AdBlue Sorununun Yaşayacaktır (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
302
Cevap
9
Favori
86.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2020 modellerde daha az sorun olmasının sebebi araçların henüz sorun çıkaracak kadar uzun süre kullanılmamasından. Fakat abartılacak bir sorun değil, bugün hala servis bakımlı araçların deposunu makul ücretlere değişiyorlar. 2015 olanını 88binden 120 bine kadar kullandım, tek sorun adblue oldu araçta, onu da bekliyordum. Benim sıkıntı yaşadığım dönemde (2019 yaz) yetkili servis dışındaki yerler onarım konusunda güven vermemişti ama yakın zamanda uyguna güvenilir revizyonunun yolu bulunur bu sistemin. 10 sene önce dpf, 15-20 sene önce turbo büyük bela idi, bugün içinden girip dışından çıkıyorlar düşük ücretlere.

• Teşekkürler cevap için. Hocam hazır sizin gibi tecrübe etmiş birisini bulmuşken yakıt performansını da sorayım; şehir içi şehir dışı kaç lt yaktınız ortalama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinanunsal05 S kullanıcısına yanıt

Benim araç 1.6 120 hp olanlardandı, ortalama 6 litre, uzun yol 5.3 gibi yakıyordu. Kullanımne çok sert ne de çok sakin. 1.5 130 hp olanlar daha az yakar diye biliyorum.

• benim 3008 aynı (adblue) sorun oluştu.. araç servis bakımlı olmasına rağmen servis bende 4300 tl para istiyor..genel merkez değişim yapmayacağını söylüyor..yarın tüketici mahkemesine başvuru yapacağım..

• ahmtıl kullanıcısına yanıt
    Aracınızın garantisi dolmuş muydu hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Peugeot yetkili servisinde cihaza bağladılar. Cihazda turbo ve urea hatasını görüp yazılım güncellemesi ile gidebileceğini söylediler. ( çekişte vs hiç sorun yaşamadım bu arada turbo hatası neden vermiş anlamadım ).Yazılım güncelleyince hata kayboldu fakat tekrar çıkma riski var şu anlık. Umarım tekrar etmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

aracım 2017 model 1.6 dizel..garanti bitti..burda facebookta yazıştığım kullanıcıların çoğunun garantisi bitmişti..ona rağmen iyi niyet garantisinden değişildi ama bana gelince servis bakımlı olmasına rağmen 4300 tl isteniyor..anlamış değilim.

• Ben sero B kullanıcısına yanıt

yaa iptal edince partikül tıkanıyor mu boş boş bir ton yorum okudum

Aynısını yaşadım, insanlar inanmıyor bir de bize öyle yapmadılar diye. Ya hu neden yalan söyleyeyim, kafalarına göre davranıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Melodychups M kullanıcısına yanıt

mahkemeye verdim hocam..servisten aracın servis kayıtlarının istedim onu bile vermediler.dilekçeme de yazdım servis kayıtları verilmedi diye. mayıs da mahkemem var :)

Gerçekten tebrik ediyorum hocam ya, keşke senin gibi olabilseydik..:(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dizel pejo alınmaz
    Benzinli belki
    Hepsinde adblue sorunu var

• Benim merak ettiğim husus bu euro6 ağir vasıtalar da nasıl işliyor bu durum? Atıyorum yilda 1 milyon km yapan bir sehirlerarasi otobus ikide bir bu adblue zerzavatiyla ugrasacak hali yok ya. Onlarda nasil saglikli calisiyor acaba bu sistem?

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

psa'daki sorun farklı bir sorun ama binek mercedeslerde falan genelde çıkan problem kısa mesafe kullanımda veya araç yatınca adbluenun kristalleşip , hortumu enjektörü tıkaması, adblue pompasını yakması falan temelli.

büyük araçta akış fazla, hortum-enjektör büyük, sürekli kullanıldığı falan düşünülürse tıkanma kaynaklı riskler daha az olsa gerek.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı... Yoksa öbür türlü bizim kaptanlar hayatta uğraşmaz ikide bir bunla benzin döker yakar otobüsü o sinirle

• sürekli bir şeyler okumaktan kafayı yemek üzereyim, citroen c4 cactus ile ben de bu kervana katıldım maalesef, ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

hocam nasıl bir yol izlediniz, benim aracım da 2019 trafiğe çıkışlı yeni cactür. 63 bin kmdeyim. ve dün gece ben de bu kervana katıldım maalesef

• the-maintain kullanıcısına yanıt

tüketici hakem heyetinden bir şey çıkmadı bende tüketici mahkemesine verdim ..mayısın 26 sında mahkemem var bakalım ne sonuç çıkacak..

• the-maintain kullanıcısına yanıt
    Günay ayberkyoutube
    3008 peugeot adblu depo arıza giderilmesi
    https://www.youtube.com/watch?v=bl4qgUBbYSo
  • umarım faydası olur

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.