|
Her Peugeot AdBlue Sorununun Yaşayacaktır (11. sayfa)
-
-
1.2 motorlarda da problem var diye duyuyorum ben hep yanlış mı ?
-
Adblue iptal ediliyor dsg iptal edebilir misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 22 Kasım 2021; 17:20:11 > -
2017 model 3008 aracım 73000 de adbule arızası verdi sonunda. İptal ettireceğim. Önerisi olan var mı. emigilatör mü yazılım mı.
-
3 yaşında garantisi bitmiş, 40k km civarında, son bakımı da yetkili serviste yapılmamış aracın deposunu, adblue ve işçilik için sadece 400 lira altında bir para alarak değiştirdi peugeot.
ürünü hatalı ama en azından hatayı kabul etmesi de bugünün ticaret dünyası ve ülkedeki adalet sisteminin ağırlığı göz önünde bulundurulduğunda mutluluk verici.
-
Merhaba hangi serviste yaptırdınız işlemi Opel combo aracım var ve adblue arızası sorunum var
-
Hocam makineye bağlatıp temizleterek sorunu giderebilirsiniz. Bence fazla büyütmüşsünüz. Hatayı verdiğinde orjinal cihaz ile sıfırlayıp temizlik yaptırdım, 2 senedir herhangi bir hata yok. -
Merhaba nerede yaptırdınız o işlemi
-
Başlığa Her "dizel" Peugeot... ibaresi eklenmesi gerekiyor. -
4 Yaşında garantisi bitmiş 73000 deki peugeot 3008 aracımın Adbule tankını 700 tl işlik ile yetkili servis değiştirdi.
Fiyatı 11 k olan adbule tankının fiyatını peuoget karşıladı.
-
Hocam hangi serviste yaptırdınız? 3 sene önce 308 2015 allure aracımın adblue deposu garantiden değişti. (o zaman uzatılmış garantisi vardı. Aracımı her sene yetkili serviste bakım yaptırıyorum. En son 25.12.2021 de servise götürdüm. Bugün önce motor uyarısı ardından da urea sistem arızası verdi. servisten randevu alıp gideceğim. Depo değişecek ücretli derlerse tüketici hakem heyetine falan şikayet etmeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
-
İptal ettirin gitsin, niye uğraşıyorsunuz anlam veremiyorum. -
2 gün sonra uyarılar kayboldu kendiliğinden -
Bu Adblue sorunu 3008’lerin tüm modellerinde mi var? 2020 modellerinde sorun daha az diye okudum nette. Fikri olan var mı? -
Hocam selamlar, forumdamı facebook grubunda mı okudum hatırlayamadım adblue iptalinde içerdeki parçaların yanma sıcaklığı artıp yangına sebep olabileceği belirtilmiş ama bilginiz varmı ? servise bırakıcam yarın anlaşamazsam iptal yoluna gideceğim muhtemelen
-
Ad Blue'yu iptal ettirmek sağlıklı bir şey değil. Ad Blue'nun DPF sistemi ile ilişkisi var. Ad Blue iptal edilince DPF'de sorunlara sebep oluyor diye biliyorum.
Bu konuyu iyice araştırmadan Ad Blue iptali yapmayın derim.
Ayrıca servis bakımlı Peugeot'larda Ad Blue arızaları parça garantisine alınıp sadece işçilik ücreti alınarak yapılıyor. Önce yetkili servis yolunu zorlamak lazım.
-
Hocam önceliğim servis anlaşamaZsam peugeot müşteri hizmetleri ile görüşeceğim. Adblue iptalini bende istemiyorum ama servisle anlaşamazsam napıcam bilemedim. Yangın kısmı korkutuyor. Bende sorun çıkmaz da yarın araba değiştirdiğimde sattığım kişide çıkarsa vebalini almak istemiyorum.yangın kısmı beni korkutuyor. -
AdBlue iptali yerinde PSA iptali yapıp VAG araçlarına geçin derim.
PSA iptali kafa rahatlatır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X