Şimdi Ara

Her Peugeot AdBlue Sorununun Yaşayacaktır (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
9
Favori
82.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

Herkese iyi geceler dilerim.
    Aracımda adblue ışığı yeniden yandı. Geçer diye bekledim. Adblue ışığı yanarken motor arıza ışığı yandı. Hadi gideyim söner derken bu seferde hem adblue hem motor arıza hemde bakım ışığı yandı ve motor 1100 kilometre sonra çalışmayacaktır yazısı ile motorunuzu servise götürün uyarısı yandı. Toplam 5 uyarı ışığı yandı.
    Bende dün işi komple hallettim. Bakalım neler olacak. 50 K kullandım şimdilik hiçbir uyarı ışığı yanmıyor. Umarım böyle devam eder.

İptal mi ettin sikintibitmez adblue iptaliyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkese iyi geceler dilerim.
    Aracımda adblue ışığı yeniden yandı. Geçer diye bekledim. Adblue ışığı yanarken motor arıza ışığı yandı. Hadi gideyim söner derken bu seferde hem adblue hem motor arıza hemde bakım ışığı yandı ve motor 1100 kilometre sonra çalışmayacaktır yazısı ile motorunuzu servise götürün uyarısı yandı. Toplam 5 uyarı ışığı yandı.
    Bende dün işi komple hallettim. Bakalım neler olacak. 50 K kullandım şimdilik hiçbir uyarı ışığı yanmıyor. Umarım böyle devam eder.
    İptal etmeniz isabet olmuş.
  • gooogle96 kullanıcısına yanıt
    Evet iptal ettim.
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Neden bitmesinki. İlk yanan arıza ışığı adblue arıza ışığıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhanpulurbey -- 24 Şubat 2021; 23:30:52 >
  • quote:

Neden bitmesinki. İlk yanan arıza ışığı adblue arıza ışığıydı.

Nasıl iptal ettiler ve nerede kaça yaptırdınız?

• Fiat'ın 1.4 motoru yağ yakar, Peugeot'nun da dizeli adblue tank arızası verir. Ve inatla bu problem olduğunu bile bile bu arabaları satabiliyorlar.

• Ayni dert bende de var.
    Aracim 2017 3008 1.6 bludhdi. 71000 kmde. P1434ve P1435 hata kodlari var.
    Ozel servise biraktim araci katalizorun icine temizleyip bosalttiktan sonra komple ad blue iptali yaptiriyorum.

Benim aracimim adblue sivisi akmis icindeki karti yakmis. Sacma sapan birseyler soylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: air1shock

Ayni dert bende de var.
    Aracim 2017 3008 1.6 bludhdi. 71000 kmde. P1434ve P1435 hata kodlari var.
    Ozel servise biraktim araci katalizorun icine temizleyip bosalttiktan sonra komple ad blue iptali yaptiriyorum.

Benim aracimim adblue sivisi akmis icindeki karti yakmis. Sacma sapan birseyler soylediler.
    Son durum nedir?
    İptal ettirdiniz mı??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • air1shock A kullanıcısına yanıt
    Durduk yere adblue sıvısı akmaz kartı yakmaz. Bir kaza vs bişey geçirmediyseniz sağlam olan kartınız başkasına satılmak üzere alınmış olabilir.
  • Ad blue iptal ettirmedik. Iptal sonrasi katalizorun bir sure sonra dolacagi bilgisi verdi servis. Isterseniz yapalim ama cok saglikli degil dediler araci geri aldim.
    Yasaklar kalkinca yetkili servis ile de gorusup bir yol haritasi cikaracagim.

Gelismeleri editlerim.

• 9 sayfalık konunun tamamını okudum.Birisi de çıkıp bu arıza hangi yıldan sonra üretilen araçlarda var diye sormamış.Arkadaşlar 2014 model peugeut 308 dizel araçlarda bu sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 16 Mayıs 2021; 22:34:58 >
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

2014 model 308 e-hdi olduğu için onda adblue yok. 2016'da çıkan Bluehdi modellerinde var.

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

O araçtaki motor Euro6 değildir. Addblue kullanmaz. Ford ve Volvo'da da kullanılmıış bir motordu.

• Benim c3 ac 2020 model 2021 çıkışlı. 7300 km de pompa arızası verdi. Hali hazırda mahkemelik olduğumuz için bu konuyuda yargıya taşıdık.

• Konu baştan aşağı komedi ve bilgisizlik mesajları akıyor. Kimisi arıza verince panik yapmış direk kimisi hemen iptal yoluna gitmiş falan ya adama sorarlar siz arabayı alırken hiç mi kullanım kitapçığını okumuyorsunuz bu arabada ne kadar sıvı var ne teknolojiler var nasıl bi emisyon sistemi var vs ? arabada bişey arıza verince iptal yoluna gidiyorsanız o zaman motorunuz veya şanzımanınızda arıza verince iptal yoluna gidin. Araba sizin için sadece müzik dinleme ve yatma yeri olur artık tabanlarınızla işinizi gücünüzü halledersiniz

Günümüzünde en büyük sorunu okumamaktan geliyor ya zaten. Bu 2015 sonrası peugeotları alanların adblue olduğundan, adbluenun ne olduğundan, nereye doldurulduğundan haberleri yok mu ? Hele en çok beğenilenlerde bulunan "yoldayken urea arızası verdi servisi aradım" mesajına acıdım. Ya insan önce bi urea arızası verince ne oluyor onu kitapçıktan bakar, urea uyarısını verince "adbluesu azaldı herhalde benzinlikten alıp koyayım" demesi gerektiğini bilse benzinlikte işi çözüp geçicekti belki arıza. Ama garantili olduğu için tabi servisin yolunu tutmak mantıklı.

Biriside arıza verdi sonra kendi kendine geçti demiş. E doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar çünkü sistem o adblueyu tanıması zaman alıyor çok km yapmak gerekebiliyor. Ben adblue koyup sisteme tanıttıktan sonra 150 km yapınca arıza geçmişti kendi kendine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, acil olarak bir şey sormak istiyorum sıfır 5008 1.5 dizel otm. alma niyetimdeyim hala adblue arızası sorunu kronik vs şeyler devam ediyor mu?

• ernemr E kullanıcısına yanıt
    Ediyor. Elektronik problemler ve boya kaporta üretim hataları da cabası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2013 Peugeot 308 aracım vardı partikül filtresi temizlettim 8 ay sonra yine tıkanabilir uyarı vermişti soğudum araçtan

• Konnegeer27 kullanıcısına yanıt

Peugeot araçlar hakkında elektronik bir bilginiz var mı sorun çıkarıyor diyorsunuz? Benim tek sorun çıkarmayan araçlarım Peugeot oldu şimdiye kadar

• ernemr E kullanıcısına yanıt

euro6.2 motor kullanan tüm PSA araçlarında bu sorun var ve devam ediyor..

ha sorun sadece PSA araçlarında değil c 200 d mersedesimizde kronik şekilde bu arıza vardı..

biçerdöverler,traktörler yeni nesil kamyon ve otobüsler bu arızanın başlıca kategori grupları..

dizel zaten kirli bir yakıt iken birde onu daha nötr hale getirmeye çalışmak ayrı bir uzmanlık..

kimisi emülatör denen bir paybas yöntemini kullanırken kimide direk yazılım ile hallediyor

araç alacaksanız bunlara hazırlıklı olun,garanti şartlarında ücretsiz sonrası depo değişimi için 7000 bin istiyorlardı 1 kere değiştirip tekrar değiştirenler mevcut

şikayet var.com dan bakın olaya..

haricinde şanzıman ve motor olarak gayet mantıklı bir araç.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.