Şimdi Ara

Her şey 2000lilerin başına geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi şunu diyenler çıkacak ygs 2015 çok zordu rererororo .Ulan bizim tek bir şansımız varmış gibi sınava gireceğiz. Gelde şimdi ygs lys stresi yapma .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk defa yapıldığı için bir hayli kolay teog sınavı : 2000
    belkide en zor sbs 2013 - 1999

şimdi yaşanan ne peki 99lu nesil gene sınava çalıştı 2000li gene yeni sistemin keyfini yaşıcak
  • 99 neslinin neler yaşadığını bilmediğiniz için her şeyin siz iki pinlilerin başına geldiğini sanmanız doğaldır.
  • Ulan hala sınav kolaydı rererororo falan . Ya kardeşim sınav kolaysa herkese kolay sıralama değişiyor mu? Zorsa herkese zor bu neyin kafası? Biri sistemin tadını çıkaracak falan demiş. Bak güzel kardeşim şimdi torpilin Allah'ı dönecek. Hala gelmiş "SOSTOMON TODONO COKOROCOKLOR" diyor.

• ya herkese göre, her şey kendi neslinin başına geliyor, 97 liler 2015 ygs en zor ygsydi diyolar, 98liler dershaneler kalktı, 2016 ygs çok kolaydı yığılma oldu diyolar, 99 lular sürekli sbslerini söylüyor, 2000liler hep bizde sistem değişiyor diyor, bu ''her şey bizim neslin başına geliyor'' konusu sıktı bence artık biraz
  • mardatoni departo hırrime

• quote:

Orijinalden alıntı: Okkibashi

mardatoni departo hırrime

Hırrım kürtçe sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben 98-99-2000 nesillerinin neler çektiğini bilirim hepsinin birbirinden iğrenç olaylarla karşı karşıya bırakılması durumu oldu.

• ditrado kullanıcısına yanıt
    Sınav size zorsa herkese zordu sizin zamanda değişen birşey yok yani ama yeni sistem farklı çalışma prensipleri gerektirebilir alışkanlıgı degiştiriyosun olan 2000lilere oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: PcMert

Sınav size zorsa herkese zordu sizin zamanda değişen birşey yok yani ama yeni sistem farklı çalışma prensipleri gerektirebilir alışkanlıgı degiştiriyosun olan 2000lilere oluyo

Tamam kardeşim sana farklıysa herkese farklı problem?

• Kimi yeni sisteme alışır kimi alışamaz bu öznel kardeşim, ama sınav soruları zor yada kolay herkes aynı şekilde etkileniyor ama sistem adaptasyonu kişiden kişiye görecelik gösterir

• quote:

Kimi yeni sisteme alışır kimi alışamaz bu öznel kardeşim, ama sınav soruları zor yada kolay herkes aynı şekilde etkileniyor ama sistem adaptasyonu kişiden kişiye görecelik gösterir

Herkese zor herkese kolay olayına da katılmıyorum ben. İşin psikolojik boyutu var. Ayrıca senin dediğin tutarsız çünkü adam daha sınava ilk kez giriyor kimi alışır kimi alışmaz ne demek?

• Nasıl yani bu sene her ne değişikliği yaparlarsa bizim başımıza mi gelicek

• Kardeşim almıyo mu kafan sınavın zorlugu ile sistem degişikligi ayrı şeyler

Zor olursa netleriniz düşer asagı yukarı sıralama aynı olur bundan dolayı neden siz çok şey çekmişssinizde biz 2000liler balıklar moduna giriyosun

• Ya arkadaşlar 2019da felan uygulanmaz mi her ne yapacaklarsa?

• quote:

Kardeşim almıyo mu kafan sınavın zorlugu ile sistem degişikligi ayrı şeyler

Zor olursa netleriniz düşer asagı yukarı sıralama aynı olur bundan dolayı neden siz çok şey çekmişssinizde biz 2000liler balıklar moduna giriyosun

Öncelikle bana karşı ahlaksızlık yapamazsın, düzgün konuş. Kimse mağdur edebiyatı da yapmasın. Üstteki yorumumu okumadan bana ahkam kesiyorsun. Daha fazla uzatmanın anlamı yok. Hadi eyvallah. İnsanlara karşı düzgün konuşmayı öğrenmen dileğiyle.

• 99 lular deneme tahtası, tek sbs, açık uçlu sorular falan 2k lılar gene şükretsin

• 99 neslini baştan beridir şanssız görürüm nağlum 17 ağustos ve 2013 sbs sini ben bile çözememiştim gerçekten çok zordu 2000liler her yeni sistemin kaymağını yediler

• Ben senin yorumunu okudum ikimizde olanlardan memnun degiliz zaten boşyere benim zamanım kötüydü benimki kötüydü diye uzatmayada gerek yok aynı fikirlere açılıyoruz zaten, ben baska bir arkadasa bişi yazdım sen araya girdin senin yorumuna bişi demedim başta zaten farkedersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.